Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. 

A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Én sem értem ezt a tendenciát, de másnál is él vele a D+, az új animációs Pókember sorit is kidobták 4 hét alatt 10 rész 2-3-3-2.
Évad kezdő meg záró dupla részeket még értem egy sori esetében, de ez a gyorstüzelés...:para:

Hozzászólás ideje:
2025. 02. 24. - 20:24, Yoda József írta:

A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig

Én arra gondoltam, azért adják így, mert nagyobb nézettséget mérhetnek majd. 3 rész jóval több streamelt percet hoz majd és amilyen nyomorult górcső alatt mérik a mai sorozatok sikerességét... De lehet, hogy neked van igazad. 

Hozzászólás ideje:

Szerintem az Andor történet felépítése miatt döntöttek így. Én el tudom hinni, hogy így sokaknak jobban fog tetszeni, mint hetiben és leírni, hogy hát ebben a részben "nem történt semmi", így meg azonnal indíthatják a következő részt. Ez így nézőbarátabb sokak számára és ebből a szempontból megértem a Disney döntését. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Adrián írta:

Szerintem az Andor történet felépítése miatt döntöttek így. Én el tudom hinni, hogy így sokaknak jobban fog tetszeni, mint hetiben és leírni, hogy hát ebben a részben "nem történt semmi", így meg azonnal indíthatják a következő részt. Ez így nézőbarátabb sokak számára és ebből a szempontból megértem a Disney döntését. 

Erről nekem ez a mondás jut eszembe:"az andor azoknak készült akik utálják a Star Wars-t". :D 

Hozzászólás ideje:
2025. 02. 24. - 18:54, Ody Mandrell írta:

Nekem tetszik, az elsőt is hármas tagolásban néztem utólag. Heti egyben nem is biztos, hogy működött volna nálam. Ezek szerint kapunk kb. 4 mozifilmet. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Vajon melyik szál miről fog szólni? Az elsőre nincs tippem (talán az lesz a trailerben látott TIE Fighteres, és esetleg itt szerzi meg K2-t Cassian?), a többi szerintem:

4-6. rész (YE 3): valamiféle Saw Gerrerra központú szálra tippelek, volt valami régi interjú, ahol Gilroy említette, hogy Saw-nak írt ez az író egy tök jó dolgot (aki ezeket a részeket jegyzi)

7-9. rész (YE 2): Ghorman mészárlás, Mon Mothma kimenekítése - ha tartják magukat a kánonhoz, akkor ezek a részek lesznek azok, ez kb. fix

10-12. rész (YE 1): Ez pedig valószínűleg valamilyen Halálcsillaghoz, Zsivány Egyeshez kapcsolódó szál lesz

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Amikor Cassian és Bix robbantanak az simán lehet Dedra lakása is.

Szerintem a saját lakásukat robbantanak, amikor az már nem biztonságos lett.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

A magyar Disney+-on még nem láttam, de kint megjelent egy kis kedvcsináló a második évadról. Aminek nagyon örülök, hogy a jelek szerint a ghorman mészárlás szerepelni fog a sorozatban. A Rebels alapján ugye ezaz a mészárlás ami után Mon Mothma nyilvánosan nekimegy Palpatine-nak és ami után a Birodalom már el akarja kapni Mothmát.

VRnHViN.jpeg

Hozzászólás ideje:

Ha valaki megleli valahol ezt a kedvcsinálót, akkor megossza itt? :) nem tudom a magyar Disney+-ra mikor kerül majd ki. Ami igazán fura, hogy pár hete ugye én raktam be egy screenshotot, hogy már Disney+-on készülnek a második évadra, most meg mégsincs kinn az Andor 2. évadának a promója a felső sávban

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Baromi jó! Azt hiszem kapunk egy szenzációs szenátusi jelenetet, pluszban pedig Mon lányának esküvőjét meg fogják zavarni. :D

Egy hónappal a premier előtt elkezdem újra nézni az első évadot, amit egyre jobban várok! 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Hát ez baromi ütős. Hú, de remélem, hogy Mon Mothma beszéde a szenátusban benne lesz, és ott lesz egy váratlan Ian McDiarmid cameo is. A The Bad Batch-ben hatalmas volt, amikor előjött. Annyira bírnám, ha látnánk Palpatine arcát, amint Mon Mothma a Szenátusban nevezi gyilkosnak. Nyílt szembeszegülés azon a csatatéren, ahol mindig is ő volt a legjobb. Ráadásul marha jó kontraszt lenne az ep3-mal, ahol még mindenki tapsolt neki.

Aki még hiányzik nekem, az Bail. Hogy az első évadból kimaradt, az nem zavar, az még "messze" van az RO-tól. De itt, ha máskor nem, a második félidőben már meg kéne jelennie. Ha már a Rogue One-ban is benne van.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.