Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. 

A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Én sem értem ezt a tendenciát, de másnál is él vele a D+, az új animációs Pókember sorit is kidobták 4 hét alatt 10 rész 2-3-3-2.
Évad kezdő meg záró dupla részeket még értem egy sori esetében, de ez a gyorstüzelés...:para:

Hozzászólás ideje:
2025. 02. 24. - 20:24, Yoda József írta:

A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig

Én arra gondoltam, azért adják így, mert nagyobb nézettséget mérhetnek majd. 3 rész jóval több streamelt percet hoz majd és amilyen nyomorult górcső alatt mérik a mai sorozatok sikerességét... De lehet, hogy neked van igazad. 

Hozzászólás ideje:

Szerintem az Andor történet felépítése miatt döntöttek így. Én el tudom hinni, hogy így sokaknak jobban fog tetszeni, mint hetiben és leírni, hogy hát ebben a részben "nem történt semmi", így meg azonnal indíthatják a következő részt. Ez így nézőbarátabb sokak számára és ebből a szempontból megértem a Disney döntését. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Adrián írta:

Szerintem az Andor történet felépítése miatt döntöttek így. Én el tudom hinni, hogy így sokaknak jobban fog tetszeni, mint hetiben és leírni, hogy hát ebben a részben "nem történt semmi", így meg azonnal indíthatják a következő részt. Ez így nézőbarátabb sokak számára és ebből a szempontból megértem a Disney döntését. 

Erről nekem ez a mondás jut eszembe:"az andor azoknak készült akik utálják a Star Wars-t". :D 

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy a történet tagolása is ezt a bontást kívánja meg. Mint egyes könyvekben is van részekre tagozódás, amely az összefüggő fejezeteket fogja össze. 

Hozzászólás ideje:
2025. 02. 24. - 18:54, Ody Mandrell írta:

Nekem tetszik, az elsőt is hármas tagolásban néztem utólag. Heti egyben nem is biztos, hogy működött volna nálam. Ezek szerint kapunk kb. 4 mozifilmet. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Vajon melyik szál miről fog szólni? Az elsőre nincs tippem (talán az lesz a trailerben látott TIE Fighteres, és esetleg itt szerzi meg K2-t Cassian?), a többi szerintem:

4-6. rész (YE 3): valamiféle Saw Gerrerra központú szálra tippelek, volt valami régi interjú, ahol Gilroy említette, hogy Saw-nak írt ez az író egy tök jó dolgot (aki ezeket a részeket jegyzi)

7-9. rész (YE 2): Ghorman mészárlás, Mon Mothma kimenekítése - ha tartják magukat a kánonhoz, akkor ezek a részek lesznek azok, ez kb. fix

10-12. rész (YE 1): Ez pedig valószínűleg valamilyen Halálcsillaghoz, Zsivány Egyeshez kapcsolódó szál lesz

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Amikor Cassian és Bix robbantanak az simán lehet Dedra lakása is.

Szerintem a saját lakásukat robbantanak, amikor az már nem biztonságos lett.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A magyar Disney+-on még nem láttam, de kint megjelent egy kis kedvcsináló a második évadról. Aminek nagyon örülök, hogy a jelek szerint a ghorman mészárlás szerepelni fog a sorozatban. A Rebels alapján ugye ezaz a mészárlás ami után Mon Mothma nyilvánosan nekimegy Palpatine-nak és ami után a Birodalom már el akarja kapni Mothmát.

VRnHViN.jpeg

Hozzászólás ideje:

Ha valaki megleli valahol ezt a kedvcsinálót, akkor megossza itt? :) nem tudom a magyar Disney+-ra mikor kerül majd ki. Ami igazán fura, hogy pár hete ugye én raktam be egy screenshotot, hogy már Disney+-on készülnek a második évadra, most meg mégsincs kinn az Andor 2. évadának a promója a felső sávban

Hozzászólás ideje:

Hát ebben nem kevés új jelenet van. Lélegzetelállítóan néz ki a sorozat ez alapján, még az első évadon is sikerülhet túltenni, pedig az se volt semmi

Hozzászólás ideje:

Baromi jó! Azt hiszem kapunk egy szenzációs szenátusi jelenetet, pluszban pedig Mon lányának esküvőjét meg fogják zavarni. :D

Egy hónappal a premier előtt elkezdem újra nézni az első évadot, amit egyre jobban várok! 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hát ez baromi ütős. Hú, de remélem, hogy Mon Mothma beszéde a szenátusban benne lesz, és ott lesz egy váratlan Ian McDiarmid cameo is. A The Bad Batch-ben hatalmas volt, amikor előjött. Annyira bírnám, ha látnánk Palpatine arcát, amint Mon Mothma a Szenátusban nevezi gyilkosnak. Nyílt szembeszegülés azon a csatatéren, ahol mindig is ő volt a legjobb. Ráadásul marha jó kontraszt lenne az ep3-mal, ahol még mindenki tapsolt neki.

Aki még hiányzik nekem, az Bail. Hogy az első évadból kimaradt, az nem zavar, az még "messze" van az RO-tól. De itt, ha máskor nem, a második félidőben már meg kéne jelennie. Ha már a Rogue One-ban is benne van.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.