Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 24. Hozzászólás ideje: Február 24. Írók és rendezők. Tony Gilroy 1-3 Beau Willimon 4-6, Dan Gilroy 7-9 Tom Bissell 10-12. Rendezők Ariel Kleiman (Eps. 1-6) Janus Metz (Eps. 7-9) Alonso Ruizpalacios (Eps. 10-12) 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 24. Hozzászólás ideje: Február 24. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 24. Hozzászólás ideje: Február 24. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. Én sem értem ezt a tendenciát, de másnál is él vele a D+, az új animációs Pókember sorit is kidobták 4 hét alatt 10 rész 2-3-3-2. Évad kezdő meg záró dupla részeket még értem egy sori esetében, de ez a gyorstüzelés... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. 14 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Olyan ezen a képen, mint Che Guevara. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 25. Hozzászólás ideje: Február 25. (szerkesztve) Első évadban meg a fiatal Sztálinnal volt meg a párhuzama Szerkesztve: Február 25. - Yoda József 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. 2025. 02. 24. - 20:24, Yoda József írta: A valódi ok valószínűleg az lehet, hogy még az idei Emmy-kre nevezni akarják a sorozatot valószínűleg. Ehhez az összes epizódjának le kell mennie május 31-ig Én arra gondoltam, azért adják így, mert nagyobb nézettséget mérhetnek majd. 3 rész jóval több streamelt percet hoz majd és amilyen nyomorult górcső alatt mérik a mai sorozatok sikerességét... De lehet, hogy neked van igazad. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Szerintem az Andor történet felépítése miatt döntöttek így. Én el tudom hinni, hogy így sokaknak jobban fog tetszeni, mint hetiben és leírni, hogy hát ebben a részben "nem történt semmi", így meg azonnal indíthatják a következő részt. Ez így nézőbarátabb sokak számára és ebből a szempontból megértem a Disney döntését. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. 1 perccel korábban, Adrián írta: Szerintem az Andor történet felépítése miatt döntöttek így. Én el tudom hinni, hogy így sokaknak jobban fog tetszeni, mint hetiben és leírni, hogy hát ebben a részben "nem történt semmi", így meg azonnal indíthatják a következő részt. Ez így nézőbarátabb sokak számára és ebből a szempontból megértem a Disney döntését. Erről nekem ez a mondás jut eszembe:"az andor azoknak készült akik utálják a Star Wars-t". 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 27. Hozzászólás ideje: Február 27. Lehet, hogy a történet tagolása is ezt a bontást kívánja meg. Mint egyes könyvekben is van részekre tagozódás, amely az összefüggő fejezeteket fogja össze. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 27. Hozzászólás ideje: Február 27. Mindenesetre a részenkénti kibeszélő megmarad. Biztos vagyok benne, hogy lesz elég érdekesség részenként is. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Február 27. Hozzászólás ideje: Február 27. 2025. 02. 24. - 18:54, Ody Mandrell írta: Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. Nekem tetszik, az elsőt is hármas tagolásban néztem utólag. Heti egyben nem is biztos, hogy működött volna nálam. Ezek szerint kapunk kb. 4 mozifilmet. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 27. Hozzászólás ideje: Február 27. Vajon melyik szál miről fog szólni? Az elsőre nincs tippem (talán az lesz a trailerben látott TIE Fighteres, és esetleg itt szerzi meg K2-t Cassian?), a többi szerintem: 4-6. rész (YE 3): valamiféle Saw Gerrerra központú szálra tippelek, volt valami régi interjú, ahol Gilroy említette, hogy Saw-nak írt ez az író egy tök jó dolgot (aki ezeket a részeket jegyzi) 7-9. rész (YE 2): Ghorman mészárlás, Mon Mothma kimenekítése - ha tartják magukat a kánonhoz, akkor ezek a részek lesznek azok, ez kb. fix 10-12. rész (YE 1): Ez pedig valószínűleg valamilyen Halálcsillaghoz, Zsivány Egyeshez kapcsolódó szál lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 27. Hozzászólás ideje: Február 27. Az első lehet a Coruscantos is. Amikor Cassian és Bix robbantanak az simán lehet Dedra lakása is. Bosszú amiért megkínozta a nő, plusz lehet hogy túl közel kerül Luthenhez. Válasz
jedikatalina Hozzászólás ideje: Február 28. Hozzászólás ideje: Február 28. (szerkesztve) 17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amikor Cassian és Bix robbantanak az simán lehet Dedra lakása is. Szerintem a saját lakásukat robbantanak, amikor az már nem biztonságos lett. Szerkesztve: Február 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 28. Hozzászólás ideje: Február 28. Benne az ISB emberivel? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. A magyar Disney+-on még nem láttam, de kint megjelent egy kis kedvcsináló a második évadról. Aminek nagyon örülök, hogy a jelek szerint a ghorman mészárlás szerepelni fog a sorozatban. A Rebels alapján ugye ezaz a mészárlás ami után Mon Mothma nyilvánosan nekimegy Palpatine-nak és ami után a Birodalom már el akarja kapni Mothmát. 3 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Ez a jelenet akár egy varsói felkelést vagy 1956-ot bemutató film képkockája is lehetne, 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Vagy a magyar 56-os forradalmat is lehetne emlegetni. A svájci sapka is stimmel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Ha valaki megleli valahol ezt a kedvcsinálót, akkor megossza itt? nem tudom a magyar Disney+-ra mikor kerül majd ki. Ami igazán fura, hogy pár hete ugye én raktam be egy screenshotot, hogy már Disney+-on készülnek a második évadra, most meg mégsincs kinn az Andor 2. évadának a promója a felső sávban Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Aki szeretné megtekinteni, az alább megteheti: 8 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Hát ebben nem kevés új jelenet van. Lélegzetelállítóan néz ki a sorozat ez alapján, még az első évadon is sikerülhet túltenni, pedig az se volt semmi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Az előzetes is jó volt, de ez a két perces betekintő szenzációs! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Baromi jó! Azt hiszem kapunk egy szenzációs szenátusi jelenetet, pluszban pedig Mon lányának esküvőjét meg fogják zavarni. Egy hónappal a premier előtt elkezdem újra nézni az első évadot, amit egyre jobban várok! Szerkesztve: Március 5. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Hát ez baromi ütős. Hú, de remélem, hogy Mon Mothma beszéde a szenátusban benne lesz, és ott lesz egy váratlan Ian McDiarmid cameo is. A The Bad Batch-ben hatalmas volt, amikor előjött. Annyira bírnám, ha látnánk Palpatine arcát, amint Mon Mothma a Szenátusban nevezi gyilkosnak. Nyílt szembeszegülés azon a csatatéren, ahol mindig is ő volt a legjobb. Ráadásul marha jó kontraszt lenne az ep3-mal, ahol még mindenki tapsolt neki. Aki még hiányzik nekem, az Bail. Hogy az első évadból kimaradt, az nem zavar, az még "messze" van az RO-tól. De itt, ha máskor nem, a második félidőben már meg kéne jelennie. Ha már a Rogue One-ban is benne van. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. A szenátusi jelenetbe nagyon kellene Bail, szóval minimum abban a történetszálba szerepelnie kell. Ha máshogy nem, említés szintjén. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Itt van a hivatalos csatornán is, valamint egy új poszter: 9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Ez a döfi nekem! Sokkal jobban felültetett a hype vonatra ez az előzetes és plakát, mint a trailer. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.