Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mindenki legacy karakternek számít, aki egy már elkészült műből ugrik át. És mint Cassian közvetlen felettese a Lázadók Szövetségének Hírszerzésében (lényegében Partagaz lázadó megfelelője), szerintem a hiánya azért elég feltűnő lenne egy Andor című sorozatban, amikor Cassian már a Szövetség hírszerző tisztje, az egész RO-ban ő osztotta a parancsnokat hősünknek. Ráadásul Draven sokkal többet szerepelt az RO-ban, mint Dodonna.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez ok, de én Merrick-ről beszéltem. :D

Baszki, összekuszálódtak a vezetékek a fejemben. Úgy emlékeztem, hogy a teljes neve Draven Merrick. :facepalm: Én is hülyülök na, korral jár. Bocsi a tévesztésért.

Amúgy ja, Merrick is legacy karakter. Itt nem feltétlen az eltelt idő számít. Baromi tág fogalom. Jelenthet olyan karaktert, aki időközben átadta valakinek a stafétabotot (ilyen Han, Luke és Leia, akik átadták örökségüket Finn-nek, Rey-nek és Poe-nak), lehet karakter régi filmből, akit az újban más játszik, lehet karakter, akit rég nem használtak vagy csak egyszer (utóbbira Merrick jó példa), stb. Szóval bárkire rásüthető. Annyi biztos, hogy visszatérő szereplőről van szó. :) 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ezúttal az egész évadot megnézhette pár kritikus, és miután pár órája lejárt az embargo, akkora ömlengés vette kezdetét, hogy már lassan én is belepirulok. Ennyire jó nem lehet. :D @Bence1997 erről a panelról nem számoltál be? :) 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Spoiler

Hát ha Bail Organa tényleg szerves része a történetnek (nehéz elképzelni, hogy nem az) és a karaktere senki mással nem helyettesíthető, és Jimmy Smits tényleg nem tudta megoldani a szereplést, hát akkor ez van... Meg tudom emészteni, még ha szomorú is.

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Nyilván nem lehet ellene mit tenni, de ez olyan szintű recast, mintha az EPV-ben nem Mark Hamill játszotta volna Luke-ot, hanem valaki más. De felhozhatnám példának a Nolan féle Batman Rachel-jét is.

Ott lesz ez a fickó (egyáltalán ki játssza?), de nekem ő nem Bail Organa. Ezt látatlanba is hajlandó vagyok kijelenteni. Vagyis most nem tudom elképzelni, hogy ezt a váltást bármikor be tudjam illeszteni a karakterbe. 

Hozzászólás ideje:

Szomorú, eddig valahogy ezeket meg tudták oldani, néha még egyetlen mondatra is visszatértek ismert színészek (lásd EP9 jedijei). Megjegyzem, a delikvensnél akár nagyobb színészek is.

Hozzászólás ideje:

Ezt az egészet már csak az is hihetetlenné teszi, hogy...

Spoiler

Pont Jimmy Smits volt az, aki nem ért rá az ep2 forgatásán végig, ezért több jelenetét egy statisztával vették fel a díszletekben, majd jóval később - ha jól emlékszem, már az utóforgatás során- rögzítették Smits jeleneteit zöld háttér előtt. Aztán az utómunkálatok során összeillesztették a jeleneteket. És ez az ep2 volt, amikor még akár le is cserélhették volna a színészt, mert szó szerint akkor még bárki játszhatta volna Bail Organát. De most, az ep2-3, az RO és az Obi-Wan Kenobi után, ráadásul úgy, hogy pont az utóbbi kettő közé került be sztori... Hát ez nagy érvágás. És lehet akármilyen jó az új színész, akár a kiköpött képmása is eljátszhatja, az sem számít, ha nem tud ugyanazon a hangon ugyanúgy beszélni, ugyanazt a testbeszédet visszaadni. Ott van Tarkin, hiába adták rá Peter Cushing arcát Guy Henry-re, akkor is lerí, hogy nem Cushing játssza Tarkint. Látványosan magasabb, más a testbeszéde, a hangja.

Szóval, a legőszintébb gondolatom az, hogy b*sszák meg! :fuckoff:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nekem pont Tarkin lélegzetelállító volt a moziban, és azóta is. Teljesen elhiszem, hogy az ott Tarkin. 

Spoiler

Ez az új fickót pedig meg kell majd vizsgálni mennyire lesz ok. Simán lehet elfogadható, ha kevesebbet szerepel és pl. nem lesz interakciója Leiával. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Spoiler

Sajnálom a dolgot. Jó lett volna újra látni Bailt az igazi arcával. Úgy tűnik Smits-nek nem nagyon szívügye a Star Wars, ha ezt passzolta. Örültem volna ha kevésbé fontos karaktert érint a recast, de nálam Ody-hoz hasonlóan sok múlik azon is, hogy pontosan milyen jelenetekben fogjuk látni meg milyen az új csávó.

Smiths mint Bail alapvetően amolyan kedves kis bónusz lehetett volna ebben a sorozatban, de azért messze nem ő a lényeg. Nem miatta vártam a sorozatot, úgyhogy összességében én igy se érzem nagy érvágásnak. Aztán majd meglátjuk hogy gondolom az új csókát látva.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.