Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Instant szívroham, amint megláttam a topicot :D azt hittem már most van valami :)

Na de ezesetben egy olyan jellegű teaserecskére számítok, mint a TFA decemberi előzetese

Hozzászólás ideje:

A fórumtagok egészségi állapotának védelme érdekében lehet. hogy jobb lenne, ha ebbe a topikba csak akkor írnánk, ha tényleg kijött a trailer. Mert ha ez így megy, a trailerig kihalunk. :lol:

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

A fórumtagok egészségi állapotának védelme érdekében lehet. hogy jobb lenne, ha ebbe a topikba csak akkor írnánk, ha tényleg kijött a trailer. Mert ha ez így megy, a trailerig kihalunk. :lol:

Meditálok majd rajta ígérem :D 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Fáj kimondani, de talán nem is baj. Egy címet bedobhatnának, de én megelégszem egy húsvéti és egy októberi trailerrel, ahogy Johnson csinálta!

Hozzászólás ideje:

Azért eléggé gáznak érezném, ha a tervezett forgatási időszak felén túl még mindig nem lenne egy egyperces teaserre elég leforgatott anyaguk, amivel bejelenthetnék a címet. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Én nem bánnám ha kimaradna a korai teaser. Az ep.7-hez ami készült az akkor érdekes volt mert először kaptunk mozgóképes anyagot az új érából. De igy visszanézve nem volt valami erős darab. Jó lenne ha az első előzetes ami kijön az tényleg ütne.

Hozzászólás ideje:

Na jól van, az Auchan -ban vagyok anyámmal, ránézek az oldalra, látom, hogy írtak ide. Újabb szívmegállás egy pillanatra. :D Hol van a "csak akkor írunk ide, ha trailer lesz" ígéret? :P

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hiába..Ez a Luke szellemként sem változott. Reyt idézném: "Láttam miket csinál, nem olyan elfoglalt!"

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Szerintem: január 20. körül címbejelentés

Super Bowl szünetében pedig teaser trailer (február 3.) - legalábbis az elmúlt években a Super Bowl igencsak összenőtt a Star Wars trailerekkel :) Bár lehet idén az Infinity War Endgame kap trailert akkor :hmm:

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Yoda József írta:

Szerintem: január 20. körül címbejelentés

Super Bowl szünetében pedig teaser trailer (február 3.) - legalábbis az elmúlt években a Super Bowl igencsak összenőtt a Star Wars trailerekkel :) Bár lehet idén az Infinity War kap trailert akkor :hmm:

Mármint az Endgame. :D

Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Állítólag már elkészült a trailer vágása, és nem olyan soká' meg is kapjuk.

Én most a Celebrationt tippelem. Nem nagyon fognak 2-3 hónapon belül 2 előzetessel is előrukkolni. A címet viszont erre a hónapra várom. :)

22 perccel korábban, Yoda József írta:

Super Bowl szünetében pedig teaser trailer (február 3.) - legalábbis az elmúlt években a Super Bowl igencsak összenőtt a Star Wars trailerekkel :)

Ez nekem most új infó. A Solo-n kívül volt más SW is, aminek előzetesét bemutatták? :hmm:

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ez nekem most új infó. A Solo-n kívül volt más SW is, aminek előzetesét bemutatták? :hmm:

Akkor lehet keverek valamit...

11 perccel korábban, mui-ruy írta:

Mármint az Endgame. :D

Ja, igen :D

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.