csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. (szerkesztve) A szökevény (The fugitive) Noah-Gerard párbeszéd Annyira előttem volt a jelenet és saját magamat vezettem meg. Mindkét filmben van egy hasonló "családi cirkuszos" jelenet amiben a rendőrbírók akcióznak és mivel a 2. részben kapnak ők több teret, valamiért arra gondoltam abban van a "családi cirkusz" után. erre pont fordítva! Szerkesztve: 2020. Szeptember 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. (szerkesztve) Klassz hogy a megfejtés bekerülésével helyére került a dolog. Amúgy velem is előfordult hogy jelenethasonlóság miatt tévesen azonosítottam be egy muvit. Beugrott egy jelenet és kedvet kaptam ahhoz amiben benne van. A vége meg az lett a dolognak hogy tévedésből egy olyat tudtam le amiben az adott jelenet nem is szerepel. Aztán meg agyalhattam hogy melyik a megfelelő. Szerkesztve: 2020. Szeptember 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. - A kép egy kajáldában játszódó jelenetnől van. - A kütyüt egy tudós csajszi tartja. - A kütyüt a csajszi a gyakornokától kapja kézhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Űrgammák? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Überszuperhideg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. A tudós csajszi megformálója egy Star Wars karaktert is eljátszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Thor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Thor: Dark World 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 11. Kicsit hibásan lett bepötyögve az eredeti cím ami valójában Thor: The Dark World de a lényeg hogy amúgy meg lett fejtve a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Hetedik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Az ám. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. George Clooney Nespresso reklám? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. What else? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Először a Becstelen brigantikra gondoltam, ahol Landa eszpresszót kér magának és tejet Shosannának az első beszélgetésüknél. De kb. bármilyen film lehet, ahol kávéznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. (szerkesztve) Nem a Becstelen Brigantyk. 43 perccel korábban, misafeco írta: De kb. bármilyen film lehet, ahol kávéznak. Ez nem állja meg a helyét mert más muviban senki se iszik így kávét. Nagyon sok benne a cukor. Szerkesztve: 2021. Április 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. (szerkesztve) 52 perccel korábban, Rog írta: Ez nem állja meg a helyét mert más muviban senki se iszik így kávét. Nagyon sok benne a cukor. Erre valami megjegyzést is kap a szereplő a másiktól, nem? Ha igen, akkor megvan a jelenet nagyjából, csak a színészek nem ééés így a film se, de most ezen fogok kattogni egy ideig biztos. szerk.: Azért egyet betippelek: Kutyaszorítóban? Szerkesztve: 2021. Április 27. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. The Fly És tényleg van komment is, Geena Davis karaktere megkérdi a léggyé alakuló Jeff Goldblumtól, hogy "kérsz egy kis kávét is a cukrodba?" Ha jól emlékszem, mert szerintem vagy 20 éve nem láttam. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Szerintem Dzséjt nyert. És most jut eszembe: ezek szerint ezt a szóváltást Taratino ellopta, mert a Tiszta románcban is van egy hasonló jelenet. Konkrétan ezzel a szöveggel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. (szerkesztve) Dzséjt által meg is van a megfejtésünk. A megjegyzés amúgy: "Nem kérsz egy kis kávét a cukorhoz?" Szerkesztve: 2021. Április 27. - Rog 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Szerintem Dzséjt nyert. És most jut eszembe: ezek szerint ezt a szóváltást Taratino ellopta, mert a Tiszta románcban is van egy hasonló jelenet. Konkrétan ezzel a szöveggel. Ez utóbbira gondoltam akkor valószínű, legalábbis az alapján, hogy egy másik Tarantíno film ugrott be. Rémlik valami olyasmi is, hogy teletölti a másik szereplő a kávézós poharát cukorral, hogy akkor ott van, azt "igya", ez is abban van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Akkor elhamarkodottan jelentettem ki hogy "Ez nem állja meg a helyét mert más muviban senki se iszik így kávét. Nagyon sok benne a cukor." Mondjuk az azért van mert nem láttam a Tiszta románcot. 23 perccel korábban, Bomarr írta: És most jut eszembe: ezek szerint ezt a szóváltást Taratino ellopta, mert a Tiszta románcban is van egy hasonló jelenet. Konkrétan ezzel a szöveggel. Különbözőek a szövegek. Előbb utánanéztem. A légy: "Do you take coffee with your sugar?" Tiszta románc: "What, do you like a little coffee with your sugar, or what?" A szinkron szerint: "Kérsz esetleg egy kis kávét is a cukorba?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. 9 órával ezelőtt, Rog írta: Mondjuk az azért van mert nem láttam a Tiszta románcot. Szerintem akkor mindenképp nézd meg, ha van rá időd! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Okés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. A Függetlenség Napja 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.