RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerintem a Halálcsillag roncsait úgy átjárja a sötét oldal, mint a barlangot a Dagobah-n. Gondolom Kylonak így fog manifesztálódni, mint anno Luke-nak Vader. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. How many Star destroyer should we build. Palpatine: Yes 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerintem a Sith Rey egy ugyanolyan látomás része, mint Luke Vaderesített változata a Dagobah-n vagy Sötét Yoda a midi-chlorianok szülővilágán. Rey valamilyen módon szembekerül gonosz önmagával, mint Luke és Yoda. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. A Sith-Rey fénykardjáról ez jutott eszembe: 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) Vaaaagy... Dark Rey igazából egy klón, akit Darth Maul alsó testrészéből hoztak létre. Sidious Maul eltűnése után a helyszínre ment és csak a zabrak alsó tagját találta. Úgy gondolta az öreg, hogy jobb lesz elrakni későbbi időkre. Idővel sikeresen klónozta Mault, azonban valami belekutyult a dolgokba (Pindúr Pandúrok-féleképpen ) és megszületett Dark Rey. Tudom, tudom, álljak le a szerekről... Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Bence1997 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) Rey gyakorol, itt látni a fa mellett egy training droidot. Továbbá nem lehet, hogy Rey visszamegy Ahch-to -ra és ott látja majd ezt a víziót? Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Bence1997 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Végem van! 1000%, hogy nagy és jó filmet kapunk a saga lezárására. És nincs ignorálva a PT! Köszönöm! Már az első teaserben sem volt és most sem. Kaptunk belőle jeleneteket. És b@zmeg JJ, csak megcsináltad amit kértem! Rey dupla karddal a bot után! Ez még annyi minden lehet, most csak a tényt kezelem, hogy lesz ilyen jelenet! Az ep1 Maulja és ez a jelenet olyan keretbe rakja a sagát, hogy nemigaz. És ezek csak koncok. Jutalomfalatok nekünk. Hogy mik lesznek a filmben?! Most már simán meghúzható Anakin szelleme. Óriási lesz. Ehhez képest a TFA egy puskapor-spórolás lesz utólag elgondolva, le merem fogadni! 9 perccel korábban, Bence1997 írta: Továbbá nem lehet, hogy Rey visszamegy Ahch-to -ra és ott látja majd ezt a víziót? Felőlem lehet. Bár biztos sokak azt gondolják, hogy ez a Palpi által már esetleg megszállt Rey, de szerintem nem az, Amúgy Leia gyűrűje ott van a bal mutatóujján! 2 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Ha jól látom Rey vörös fénykardjának pengéje ugyanolyan mint Kylo René. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) A dupla penge pontosan úgy vibrál, mint Kylo kardjának pengéje, a hangja is olyan. Szerintem ez is jelezheti, hogy látomás. Rey sosem látott rendesen működő vörös kardot, így, ha a tudatából merítve épül fel a látomás, érthető, hogy Kylo kardjához hasonló pengéket vízionál. Lol, @ati, jól egy rugóra jár az agyunk. Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Dzséjt 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Vagy ekkorra már nincs egy ép vörös kristály a galaxisban! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 18 perccel korábban, csoli1138 írta: Vagy ekkorra már nincs egy ép vörös kristály a galaxisban! Amíg valaki talál bármilyen más színű kyber kristályt, addig lehet vörös kristály is, ugyanis a Sith-ek azokat kivéreztetéssel hozzák létre, természetes formában nem fordulnak elő. Szóval, ha Rey tudott találni ép kék kristályt Luke kardjába, készíthetne vörös pengét. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. oké a "vörös" szót kérem törölni... Amúgy sem voltam komoly.. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Ez most nagyon meghozta a kedvem a filmhez, nagyon hangulatos volt így indítani ezzel a visszatekintéssel a korábbi filmek jeleneteivel, tényleg érezni lehet, hogy ez valami nagy lezárás lesz. Az a nyúlfarknyi rész a kilencedikből amit kaptunk így önmagában is baromi ütős, de ezzel a felvezetéssel meg pláne. Ezen a Rey - Kylo vonalon nagy meglepetések érhetnek még, bár ez a "Dark Rey" számomra sem tűnik egy az egyben igazinak. Hú de messze van még a december... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Amúgy Leia gyűrűje ott van a bal mutatóujján! Lehet nem Leia gyűrűje lesz az... kinek volt még gyűrű a kezén? Hát Snoke bácsinak. Valami van itt készülőben gyerekek. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Fantasztikus! Alig van benne jelenet a IX-ből, de az eszement. Rey és Kylo harca a Halálcsillag roncsain már most, két másodperc után szenzációs (apropó Kylon még mindig nincs sisak ), a sith Rey meg simán fan service de a kib*szott jó fajtából. Szerintem a bolygót eltaláó lövés olyan rombolóktól fogsz származni, amiknek a koncepció rajzát már láttuk korábban. A vörös csíkos végtelenített flotta pedig....áááááááááááááá Palpatine valamit nagyon kitervelt itt. Nem is ő lett volna, ha nem rendelkezik "B" tervvel. Érti valaki mit mond a végén? 1 1 Válasz
Szittyaimi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. ÓRIÁSI.Snoke gyűrüje,Palpatine Horkuxja.Vagymittudoménhogyírják.Nagyon nagyonó.Vagy Rey saját Barlangi jelenete.Á nem nem lehet értelmesen irni megnézem még 1 szer vagy nem 20szor 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. "You're journey...near it's end." - FUUUUCCCKKKK!!!! 1 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Eléggé hatásos trailer. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Vaaaagy... Dark Rey igazából egy klón, akit Darth Maul alsó testrészéből hoztak létre. Sidious Maul eltűnése után a helyszínre ment és csak a zabrak alsó tagját találta. Úgy gondolta az öreg, hogy jobb lesz elrakni későbbi időkre. Idővel sikeresen klónozta Mault, azonban valami belekutyult a dolgokba (Pindúr Pandúrok-féleképpen ) és megszületett Dark Rey. Tudom, tudom, álljak le a szerekről... Ezt a lehetőséget a legendához tartozó Thrawn trilógia Utolsó parancs kötetében már ellőtték a klónsztorit Luke-kal. Én is inkább látomásnak gondolnám. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Még itt senki nem írta, úgyhogy én bedobom ezt is (spoilerbe teszem, mert utal bizonyos leak-ekre) Spoiler Mi van, Rey-t megszállja Palpatine, és éppen ezt az állapotot látjuk az előzetesben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Spoiler De a ruhája is fekete. Nem hinném, hogy a megszállás miatt gyorsan átöltözött. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Ez jogos mondjuk Más fórumon olvastam, hogy valaki szerint Palpatine-nak kissé más a hangja. Mintha fiatalosabb lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Most, hogy így mondod nekem is fura volt a hangja. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Fantasztikus! Alig van benne jelenet a IX-ből, de az eszement. Rey és Kylo harca a Halálcsillag roncsain már most, két másodperc után szenzációs (apropó Kylon még mindig nincs sisak ), a sith Rey meg simán fan service de a kib*szott jó fajtából. Szerintem a bolygót eltaláó lövés olyan rombolóktól fogsz származni, amiknek a koncepció rajzát már láttuk korábban. A vörös csíkos végtelenített flotta pedig....áááááááááááááá Palpatine valamit nagyon kitervelt itt. Nem is ő lett volna, ha nem rendelkezik "B" tervvel. Érti valaki mit mond a végén? Your journey nears it's end. - Utazásod a végéhez közelít. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) Vajon kinek mondja? A módja is érdekes lesz,hogy meg tud szólalni. Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most, hogy így mondod nekem is fura volt a hangja. Spoiler Lehet éppen megszállt valakit, és azzal a személlyel keveredik a hangja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Lehet! K*rva jó az avatarod. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 29 perccel korábban, Yoda József írta: Még itt senki nem írta, úgyhogy én bedobom ezt is (spoilerbe teszem, mert utal bizonyos leak-ekre) Spoiler elrejtése Mi van, Rey-t megszállja Palpatine, és éppen ezt az állapotot látjuk az előzetesben? oké, senki lettem. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vajon kinek mondja? A módja is érdekes lesz,hogy meg tud szólalni. Remélem Anakinnak! Óriási lenne, ha újra találkoznának! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Bocsi @csoli1138 Pörögnek az események és a kommentek, nem bírom már követni 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 7 perccel korábban, csoli1138 írta: oké, senki lettem. Remélem Anakinnak! Óriási lenne, ha újra találkoznának! Ismered azt a viccet, hogy két szellem beszélget? 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Teaser 2
Ajánlotta: Ody Mandrell
8 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.