Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Halálcsillag roncsait úgy átjárja a sötét oldal, mint a barlangot a Dagobah-n. Gondolom Kylonak így fog manifesztálódni, mint anno Luke-nak Vader.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Sith Rey egy ugyanolyan látomás része, mint Luke Vaderesített változata a Dagobah-n vagy Sötét Yoda a midi-chlorianok szülővilágán. Rey valamilyen módon szembekerül gonosz önmagával, mint Luke és Yoda.

Hozzászólás ideje:

Vaaaagy... Dark Rey igazából egy klón, akit Darth Maul alsó testrészéből hoztak létre. Sidious Maul eltűnése után a helyszínre ment és csak a zabrak alsó tagját találta. Úgy gondolta az öreg, hogy jobb lesz elrakni későbbi időkre. Idővel sikeresen klónozta Mault, azonban valami belekutyult a dolgokba (Pindúr Pandúrok-féleképpen :D) és megszületett Dark Rey. :P

Tudom, tudom, álljak le a szerekről... :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Rey gyakorol, itt látni a fa mellett egy training droidot. :)

VvoIAob.png

Továbbá nem lehet, hogy Rey visszamegy Ahch-to -ra és ott látja majd ezt a víziót?

XsUneUx.png 

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Végem van! 1000%, hogy nagy és jó filmet kapunk a saga lezárására. És nincs ignorálva a PT! Köszönöm! Már az első teaserben sem volt és most sem. Kaptunk belőle jeleneteket.

És b@zmeg JJ, csak megcsináltad amit kértem! Rey dupla karddal a bot után! Ez még annyi minden lehet, most csak a tényt kezelem, hogy lesz ilyen jelenet! Az ep1 Maulja és ez a jelenet olyan keretbe rakja a sagát, hogy nemigaz. És ezek csak koncok. Jutalomfalatok nekünk. Hogy mik lesznek a filmben?! Most már simán meghúzható Anakin szelleme. Óriási lesz. Ehhez képest a TFA egy puskapor-spórolás lesz utólag elgondolva, le merem fogadni!

9 perccel korábban, Bence1997 írta:

Továbbá nem lehet, hogy Rey visszamegy Ahch-to -ra és ott látja majd ezt a víziót?

Felőlem lehet. Bár biztos sokak azt gondolják, hogy ez a Palpi által már esetleg megszállt Rey, de szerintem nem az,

Amúgy Leia gyűrűje ott van a bal mutatóujján!

Hozzászólás ideje:

Ha jól látom Rey vörös fénykardjának pengéje ugyanolyan mint Kylo René.

Hozzászólás ideje:

A dupla penge pontosan úgy vibrál, mint Kylo kardjának pengéje, a hangja is olyan. Szerintem ez is jelezheti, hogy látomás. Rey sosem látott rendesen működő vörös kardot, így, ha a tudatából merítve épül fel a látomás, érthető, hogy Kylo kardjához hasonló pengéket vízionál.

Lol, @ati, jól egy rugóra jár az agyunk. :D 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, csoli1138 írta:

Vagy ekkorra már nincs egy ép vörös kristály a galaxisban! ;)

Amíg valaki talál bármilyen más színű kyber kristályt, addig lehet vörös kristály is, ugyanis a Sith-ek azokat kivéreztetéssel hozzák létre, természetes formában nem fordulnak elő. Szóval, ha Rey tudott találni ép kék kristályt Luke kardjába, készíthetne vörös pengét.

Hozzászólás ideje:

Ez most nagyon meghozta a kedvem a filmhez, nagyon hangulatos volt így indítani ezzel a visszatekintéssel a korábbi filmek jeleneteivel, tényleg érezni lehet, hogy ez valami nagy lezárás lesz. Az a nyúlfarknyi rész a kilencedikből amit kaptunk így önmagában is baromi ütős, de ezzel a felvezetéssel meg pláne. Ezen a Rey - Kylo vonalon nagy meglepetések érhetnek még, bár ez a "Dark Rey" számomra sem tűnik egy az egyben igazinak. Hú de messze van még a december...

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Amúgy Leia gyűrűje ott van a bal mutatóujján!

Lehet nem Leia gyűrűje lesz az... kinek volt még gyűrű a kezén? Hát Snoke bácsinak. Valami van itt készülőben gyerekek. :D

Hozzászólás ideje:

Fantasztikus! :o Alig van benne jelenet a IX-ből, de az eszement. Rey és Kylo harca a Halálcsillag roncsain már most, két másodperc után szenzációs (apropó Kylon még mindig nincs sisak :D ), a sith Rey meg simán fan service de a kib*szott jó fajtából. :D Szerintem a bolygót eltaláó lövés olyan rombolóktól fogsz származni, amiknek a koncepció rajzát már láttuk korábban. A vörös csíkos végtelenített flotta pedig....áááááááááááááá :yes: Palpatine valamit nagyon kitervelt itt. Nem is ő lett volna, ha nem rendelkezik "B" tervvel. Érti valaki mit mond a végén?

Hozzászólás ideje:

ÓRIÁSI.Snoke gyűrüje,Palpatine Horkuxja.Vagymittudoménhogyírják.Nagyon nagyonó.Vagy Rey saját Barlangi jelenete.Á nem nem lehet értelmesen irni megnézem még 1 szer vagy nem 20szor

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Vaaaagy... Dark Rey igazából egy klón, akit Darth Maul alsó testrészéből hoztak létre. Sidious Maul eltűnése után a helyszínre ment és csak a zabrak alsó tagját találta. Úgy gondolta az öreg, hogy jobb lesz elrakni későbbi időkre. Idővel sikeresen klónozta Mault, azonban valami belekutyult a dolgokba (Pindúr Pandúrok-féleképpen :D) és megszületett Dark Rey. :P

Tudom, tudom, álljak le a szerekről... :D

Ezt a lehetőséget a legendához tartozó Thrawn trilógia Utolsó parancs kötetében már ellőtték a klónsztorit Luke-kal. Én is inkább látomásnak gondolnám.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Még itt senki nem írta, úgyhogy én bedobom ezt is (spoilerbe teszem, mert utal bizonyos leak-ekre)

Spoiler

Mi van, Rey-t megszállja Palpatine, és éppen ezt az állapotot látjuk az előzetesben?

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Fantasztikus! :o Alig van benne jelenet a IX-ből, de az eszement. Rey és Kylo harca a Halálcsillag roncsain már most, két másodperc után szenzációs (apropó Kylon még mindig nincs sisak :D ), a sith Rey meg simán fan service de a kib*szott jó fajtából. :D Szerintem a bolygót eltaláó lövés olyan rombolóktól fogsz származni, amiknek a koncepció rajzát már láttuk korábban. A vörös csíkos végtelenített flotta pedig....áááááááááááááá :yes: Palpatine valamit nagyon kitervelt itt. Nem is ő lett volna, ha nem rendelkezik "B" tervvel. Érti valaki mit mond a végén?

Your journey nears it's end. - Utazásod a végéhez közelít. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Most, hogy így mondod nekem is fura volt a hangja. 

Spoiler

Lehet éppen megszállt valakit, és azzal a személlyel keveredik a hangja

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Yoda József írta:

Még itt senki nem írta, úgyhogy én bedobom ezt is (spoilerbe teszem, mert utal bizonyos leak-ekre)

Spoiler elrejtése

Mi van, Rey-t megszállja Palpatine, és éppen ezt az állapotot látjuk az előzetesben?

oké, senki lettem. ;)

14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vajon kinek mondja? :) A módja is érdekes lesz,hogy meg tud szólalni.

Remélem Anakinnak! Óriási lenne, ha újra találkoznának!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.