Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Itt most nem a bevételekről van szó, hanem, hogy lesz-e jó helyekre jegy. A TFA katasztrófa volt ebből a szempontból, a TLJ-nél szerencsénk volt. Meglátjuk mi lesz most, de azért érdemes felkészülni mindenre. Arra céloztam, hogy szerintem kisebb lesz az érdeklődés, így könnyebb lesz helyet szerezni. A TLJ-nél amúgy a Cinemások is okosabbak voltak, és több termet bocsátottak rendelkezésre, mint a TFA-nál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Szerintem hatalmas érdeklődés lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 58 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem hatalmas érdeklődés lesz. Amúgy gyorsan megnéztem: a TLJ és a TFA majdnem ugyanannyit termelt nálunk az első héten (40k különbséggel). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Most is lesz annyi, ha nem több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. (szerkesztve) A Fandangon már kezdenek feltűnni a film vetítési időpontjai. 155 perces lesz a film. Szerkesztve: 2019. Október 18. - Ody Mandrell 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 7 órával ezelőtt, Donát írta: Arra céloztam, hogy szerintem kisebb lesz az érdeklődés, így könnyebb lesz helyet szerezni. A TLJ-nél amúgy a Cinemások is okosabbak voltak, és több termet bocsátottak rendelkezésre, mint a TFA-nál. Szerintem kizárt hogy kisebb legyen az érdeklődés. Ez egy több mint negyvenéves saga lezárása lesz. Én kedden a moziban irdatlan tömegre számítok azonnal lefagyó rendszerrel. Óriási lesz az érdeklődés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 1 órával korábban, Frenkie írta: Szerintem kizárt hogy kisebb legyen az érdeklődés. Ez egy több mint negyvenéves saga lezárása lesz. Én kedden a moziban irdatlan tömegre számítok azonnal lefagyó rendszerrel. Óriási lesz az érdeklődés. Legyen így. Én ennek csak örülnék. Jegyünk tuti lesz, és minél többet hoz a film, annál jobb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Amcsiban 27 órás SW maratonok is lesznek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azt se feledd, hogy a TFA esetében milyen helyünk volt... A TFA-nál azért is volt rossz helyünk mert a mozilánc először alábecsülte az érdeklödést és viszonylag kevés termet szentelt az ep. 7-nek. Mivel kevés volt a terem hamar elfogytak a jó helyek. Aztán ezt korrigálták. Később új terméket nyitottak az TFA-nak, azóta pedig minden új SW filmnél számolnak a kimagasló érdeklödéssel. Most valószinüleg több terem lesz mint anno és az érdeklödés is kisebb lesz valamivel. Szerintem simán lesz helyünk. Persze biztos ami biztos jó ha olyan hamar megvesszük a jegyeket ahogy csak lehet, de meglepne ha gond lenne bejutni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. A bejutással nem lesz gond csak a helyekkel, esetleg. De a TLJ-nél is remek volt, szóval igazából nem félek ettől. A TFA idején egyébként nem is értem hogy lehetett alábecsülni az érdeklődést... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A bejutással nem lesz gond csak a helyekkel, esetleg. De a TLJ-nél is remek volt, szóval igazából nem félek ettől. A TFA idején egyébként nem is értem hogy lehetett alábecsülni az érdeklődést... Annyiból nem lep meg, hogy a Cinema nálam többször is leszerepelt már korábban. Kicsit más, de egyszer fél órát várakoztattak Debrecenben a tök üres kasszák előtt, mert számlát kértem és nem volt alkalmazott, aki képes lett volna megírni... A termek száma egy dolog, de ha emlékeztek, szerver infrastruktúrában is nagyon komoly hiányosságok voltak, üdvözítő, hogy azóta azért fejlesztettek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 19. Ez Amerika. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. A magyar mozik is megerősíthetnék most már, hogy kedden indul a jegyvásárlás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Nem fogják ma még, talán holnap délután. Korábban hogy volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Igen ez sarkalatos pont. Most néztem a Cinemacity honlapját és semmi hír a jegyvásárlásról? Nem lehet hogy csak az USA-ban lesz keddtől, itthon meg később? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Mindig ugyanakkor indult eddig arra, hogy ezt mikor jelentették be a CC-nél, nem emlékszem. De tegyük fel, hogy hétvégén nem dolgoznak a hírszerkesztőik, így csak hétfőn fogják bejelenteni vagy azt csinálják mint az Endgame-nél, hogy nem adnak hírt róla, csak egyszerűen sunyiban elindítják a jegyvásárlást, ezzel megúszva a hirtelen rohamot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. 27 perccel korábban, Frenkie írta: Igen ez sarkalatos pont. Most néztem a Cinemacity honlapját és semmi hír a jegyvásárlásról? Nem lehet hogy csak az USA-ban lesz keddtől, itthon meg később? Kedd 10-től lesz Frenkie! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. A lehető legkorábbi, azaz sejthetően december 18. 19:00-es 2D eredeti nyelvű feliratos vetítésre tervezek jegyeket venni. Aki hasonló szándékokkal vett jegyet anno, netán nem emlékeztek, hogy mely moziban van a lehetőség a legnagyobb teremben megtekinteni? Arra emlékszem, hogy az Allee-ban 19:30-kor kezdték el, szóval az nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Voltam ma az Allee-ban, úgyhogy gondoltam benézek a Cinema City-be is. Megkérdeztem a jegypénztárnál, hogy holnap indul-e a jegyvásárlás, viszont a pénztáros nem tudott erről semmit sem mondani. A belső rendszerükben is megnézte, és még nincsenek vetítési időpontok sem... nem túl jó előjelek Sőt, azt is mondta, hogy szerinte november közepe környékén indul a jegyelővétel itthon 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerintem becsapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Éppen most , Ody Mandrell írta: Szerintem becsapott. Mutatta a gép képernyőjét, nem rejtegetett semmit. Látszott rajta, hogy nem sunyul, hanem hogy tényleg f*ngja nincs. De amúgy az elmúlt években ekkor már lehetett tudni a vetítési időpontokat, most meg semmit nem tudunk... Elég gyanús ez nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Eddig mindig lehetett jegyet venni most miért lenne másképp? Nem fogják az orrára kötni ha holnap indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Hát mit ne mondjak, én örülnék, ha nem holnap indulna, mert nem jó nekem az időpont bár már megbeszéltem mással, hogy vegyen nekem. De nekem bizony gyanús, hogy hétfő van és semmit nem tudunk, eddig ez nem így volt. Persze a mai nap folyamán még jöhet a megerősítés, de ha már estefelé lesz és még mindig nem tudunk semmit, akkor az gyanús. Szerkesztve: 2019. Október 21. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Majd meglátjuk. A németeknél pl. holnap reggel nyolctól indul a jegyvásárlás. Szerkesztve: 2019. Október 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Elvileg bejelentette a forgalmazó, hogy holnaptól indul a jegyvásárlás. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Na ez az! Írtam a fórum hungary-nak, amint válaszolnak beteszem ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Nagyszerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. A fórum hungary oldala nem elérhető, elvileg karbantartás miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Írt a Fórum Hungary: "Kedves Róbert! Holnap indul a jegyelővétel a filmre. További információkért figyeld a mozik műsorát." Cinemacity facebook. https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/posts/2716446018379047 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Mondjuk azért abban igaza van Yodának hogy a honlapjukra kiírhatnák egy nappal elötte. Itt valami sunyiságot érzek a Cinemacity részéről. Ha nem tudják az emberek, nem is lesz roham, ergó nem fog összeomlani a renszerük. Mondjuk nekünk jó ha nem lesz roham, több esély lesz jegyet venni. Megnéztem az Ody által belinkelt facebook oldalt és a második hozzászólás már"azújfilmekokádékokénmegsemnézem". 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.