Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Itt most nem a bevételekről van szó, hanem, hogy lesz-e jó helyekre jegy. A TFA katasztrófa volt ebből a szempontból, a TLJ-nél szerencsénk volt. Meglátjuk mi lesz most, de azért érdemes felkészülni mindenre. 

Arra céloztam, hogy szerintem kisebb lesz az érdeklődés, így könnyebb lesz helyet szerezni. :)

A TLJ-nél amúgy a Cinemások is okosabbak voltak, és több termet bocsátottak rendelkezésre, mint a TFA-nál.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Donát írta:

Arra céloztam, hogy szerintem kisebb lesz az érdeklődés, így könnyebb lesz helyet szerezni. :)

A TLJ-nél amúgy a Cinemások is okosabbak voltak, és több termet bocsátottak rendelkezésre, mint a TFA-nál.

Szerintem kizárt hogy kisebb legyen az érdeklődés. Ez egy több mint negyvenéves saga lezárása lesz. Én kedden a moziban irdatlan tömegre számítok azonnal lefagyó rendszerrel. Óriási lesz az érdeklődés.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Frenkie írta:

Szerintem kizárt hogy kisebb legyen az érdeklődés. Ez egy több mint negyvenéves saga lezárása lesz. Én kedden a moziban irdatlan tömegre számítok azonnal lefagyó rendszerrel. Óriási lesz az érdeklődés.

Legyen így. Én ennek csak örülnék. :)Jegyünk tuti lesz, és minél többet hoz a film, annál jobb.

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Azt se feledd, hogy a TFA esetében milyen helyünk volt...

A TFA-nál azért is volt rossz helyünk mert a mozilánc először alábecsülte az érdeklödést és viszonylag kevés termet szentelt az ep. 7-nek. Mivel kevés volt a terem hamar elfogytak a jó helyek. Aztán ezt korrigálták. Később új terméket nyitottak az TFA-nak, azóta pedig minden új SW filmnél számolnak a kimagasló érdeklödéssel. 

Most valószinüleg több terem lesz mint anno és az érdeklödés is kisebb lesz valamivel. Szerintem simán lesz helyünk. Persze biztos ami biztos jó ha olyan hamar megvesszük a jegyeket ahogy csak lehet, de meglepne ha gond lenne bejutni. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A bejutással nem lesz gond csak a helyekkel, esetleg. De a TLJ-nél is remek volt, szóval igazából nem félek ettől. A TFA idején egyébként nem is értem hogy lehetett alábecsülni az érdeklődést...

Annyiból nem lep meg, hogy a Cinema nálam többször is leszerepelt már korábban. Kicsit más, de egyszer fél órát várakoztattak Debrecenben a tök üres kasszák előtt, mert számlát kértem és nem volt alkalmazott, aki képes lett volna megírni... A termek száma egy dolog, de ha emlékeztek, szerver infrastruktúrában is nagyon komoly hiányosságok voltak, üdvözítő, hogy azóta azért fejlesztettek.

Hozzászólás ideje:

Igen ez sarkalatos pont. Most néztem a Cinemacity honlapját és semmi hír a jegyvásárlásról? Nem lehet hogy csak az USA-ban lesz keddtől, itthon meg később?

Hozzászólás ideje:

Mindig ugyanakkor indult eddig :) arra, hogy ezt mikor jelentették be a CC-nél, nem emlékszem. De tegyük fel, hogy hétvégén nem dolgoznak a hírszerkesztőik, így csak hétfőn fogják bejelenteni :D vagy azt csinálják mint az Endgame-nél, hogy nem adnak hírt róla, csak egyszerűen sunyiban elindítják a jegyvásárlást, ezzel megúszva a hirtelen rohamot.

Hozzászólás ideje:

A lehető legkorábbi, azaz sejthetően december 18. 19:00-es 2D eredeti nyelvű feliratos vetítésre tervezek jegyeket venni.

Aki hasonló szándékokkal vett jegyet anno, netán nem emlékeztek, hogy mely moziban van a lehetőség a legnagyobb teremben megtekinteni? Arra emlékszem, hogy az Allee-ban 19:30-kor kezdték el, szóval az nem jó.

Hozzászólás ideje:

Voltam ma az Allee-ban, úgyhogy gondoltam benézek a Cinema City-be is. Megkérdeztem a jegypénztárnál, hogy holnap indul-e a jegyvásárlás, viszont a pénztáros nem tudott erről semmit sem mondani. A belső rendszerükben is megnézte, és még nincsenek vetítési időpontok sem... nem túl jó előjelek :( Sőt, azt is mondta, hogy szerinte november közepe környékén indul a jegyelővétel itthon

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Szerintem becsapott. :D

Mutatta a gép képernyőjét, nem rejtegetett semmit. Látszott rajta, hogy nem sunyul, hanem hogy tényleg f*ngja nincs.

De amúgy az elmúlt években ekkor már lehetett tudni a vetítési időpontokat, most meg semmit nem tudunk... Elég gyanús ez nekem.

Hozzászólás ideje:

Hát mit ne mondjak, én örülnék, ha nem holnap indulna, mert nem jó nekem az időpont :D bár már megbeszéltem mással, hogy vegyen nekem. De nekem bizony gyanús, hogy hétfő van és semmit nem tudunk, eddig ez nem így volt. Persze a mai nap folyamán még jöhet a megerősítés, de ha már estefelé lesz és még mindig nem tudunk semmit, akkor az gyanús.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Mondjuk azért abban igaza van Yodának hogy a honlapjukra kiírhatnák egy nappal elötte. Itt valami sunyiságot érzek a Cinemacity részéről. Ha nem tudják az emberek, nem is lesz roham, ergó nem fog összeomlani a renszerük. Mondjuk nekünk jó ha nem lesz roham, több esély lesz jegyet venni.

Megnéztem az Ody által belinkelt facebook oldalt és a második hozzászólás már"azújfilmekokádékokénmegsemnézem".:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.