Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Éppen most , Ody Mandrell írta: Pontos dátumokat is írsz majd? Az évet hiányolod? Mindig 20:00-kor kezdünk, a napokat megadtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Hozzászólás ideje: 2019. November 24. De minden meccs mellé a táblázatba. Elvesztek a fórum kavalkádjában. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Amikor kiderültek a párharcok, mindig oda volt írva, hogy melyik nap lesz, holnaptól kezdődve december 2. -áig. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De minden meccs mellé a táblázatba. Elvesztek a fórum kavalkádjában. Ja, értem. Írok gyorsan egy listát: Rey - Anakin Skywalker 11.25. Han Solo - Ahsoka Tano 11.26. Qui-Gon Jinn - Jyn Erso 11.27. Yoda - Darth Maul 11.28. Sheev Palpatine - Captain Rex 11.29. Kylo Ren - Director Krennic 11.30. Obi-wan Kenobi - Luke Skywalker 12.01. Leia Organa - Padmé Amidala 12.02. 2 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Lehet Wilde megint megszánja szavazatnélkülieket. Ha lesz ilyen, akkor mindenképpen... bár amennyiben Rex kerülne hasonló helyzetbe Palpatine ellen, ott lehet hogy mégis az öregre szavazok majd. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Már el is döntöttem hogy kikre szavazok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Holnap este sorsolás! 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Ma sajnos nem lesz élő sorsolás, a párosításokat fogom majd csak betenni nyolc után. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Íme a negyeddöntős párharcok: Han Solo - Yoda Qui-Gon - Palpatine Kylo Ren - Leia Anakin Skywalker - Luke Skywalker Lehet csemegézni. 1 3 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. (szerkesztve) Anya fia, illetve apa fia meccsek jók lesznek. A Han Yodánál nem tudom ki lesz a győztes, Qui-Gon meg kihúzta a nagyhalat. Szerkesztve: 2019. December 3. - Adrián 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Egyedül Yoda tűnik biztos továbbjutónak Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Elég kemény párharcok lesznek itt... 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, Yoda József írta: Egyedül Yoda tűnik biztos továbbjutónak Szerintem, még Kylo is, meg Palpatine is. Szerkesztve: 2019. December 4. - Adrián Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Egyértelmű, hogy az Anakin-Luke meccs a sláger. A többi meccs egyértelműbb. A papírforma szerint Yoda, Palpatine és Kylo jutnak tovább. Aztán persze majd meglátjuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Ma a Yoda meccsel kezdünk? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Ezek az anya-fia/apa-fia párharcok mindenképpen nagyon érdekesek lesznek, nem tudom a random generator, vagy az Erő akarta e így, de pikáns párosítás lesz mindkettő. Azt ugyan már az előző körben elsütöttem, hogy előrehozott döntő, de az Anakin vs Luke megint egy ilyen párosításnak tűnik, ami akár döntő is lehetne. Mindenesetre most Luke-ot mindenképpen erősebbnek érzem és szerintem idén megnyeri a Madnesst. Neki nagyon sokat használhatott a TLJ, úgy látszik az ittenieknek nem erőszakolta meg a gyerekkorukat Rian Johnson. Ettől függyetlenül nekem a legjobban a Qui-Gon vs. Palpatine párharc tetszik, ott akárki jut tovább annak én örülni fogok és titkon reménykedek egy döntős szereplésben is... persze azért megvan a favoritom: 4 Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. 4 órával ezelőtt, Wilde írta: Neki nagyon sokat használhatott a TLJ, úgy látszik az ittenieknek nem erőszakolta meg a gyerekkorukat Rian Johnson. Szerencsére Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 6. Hozzászólás ideje: 2019. December 6. 2019. 12. 03. - 21:34, Yoda József írta: Egyedül Yoda tűnik biztos továbbjutónak Ehhez képest a Yoda-Han meccs volt a legkiegyenlítettebb eddig 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Kialakultak az elődöntők! Luke Skywalker - Kylo Ren Sheev Palpatine (Darth Sidious) - Yoda Álomdöntő helyett álom elődöntők lesznek így. 3 3 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Mi a fa...gylaltos kehely!!! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 16 perccel korábban, Donát írta: Kialakultak az elődöntők! Luke Skywalker - Kylo Ren Sheev Palpatine (Darth Sidious) - Yoda Álomdöntő helyett álom elődöntők lesznek így. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hajrá sötét oldal! 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. A döntő győztese pedig Amedda ellen fog megküzdeni a Winter Madness Szuperkupában. 2 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 45 perccel korábban, Donát írta: Kialakultak az elődöntők! Luke Skywalker - Kylo Ren Sheev Palpatine (Darth Sidious) - Yoda Álomdöntő helyett álom elődöntők lesznek így. Minden héten háború. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Húha. Megismétlődik a Craiti és a Coruscanti párbaj. 3 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 24 perccel korábban, Yoda József írta: Hajrá sötét oldal! Hajrá Kylo Ren. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Luke: Send me to kill the Emperor. I will not kill Ben. Yoda: To fight this Lord Sidious strong enough you are not. Luke: He is like my nephew. I cannot do it. Yoda: Twisted, by the dark side, young Skywalker has become. The boy you trained, gone he is, consumed by Kylo Ren. 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 1 órával korábban, Donát írta: Kialakultak az elődöntők! Luke Skywalker - Kylo Ren Sheev Palpatine (Darth Sidious) - Yoda Álomdöntő helyett álom elődöntők lesznek így. Micsoda izgalmak jönnek! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Nagy kalappal Luke! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Itt már lehet taktikázni aszerint, milyen összecsapást szeretnénk a döntőben látni. Ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül arra megy a szavazat, aki szimpatikusabb. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.