Ugrás a kommentre

Greg Pak: Darth Vader (2020)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Egyelőre még nem olvashattuk a füzetet, majd a megjelenése után okosabbak leszünk. A Darth Vader 5 cliffhangerrel ér véget, lehet, hogy a 6. részt ezért még odaszámítjak.

Szerkesztve: - Whill
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  2020. 11. 16. - 13:45, Kenobi tábornok írta:

Én neten kezdtem el olvasni. Fantasztikus!

A legújabb szám pedig! :o

Spoileres tartalom megtekintése

Teljes nézet  

Hát ja, én is olvastam már, de az épo aktuális Mando epizód miatt elfelejtettem róla írni. 

Amúgy a többi sorozatot is követed?

2020. 11. 16. - 13:56, Iqvi írta:

Hát ja, én is olvastam már, de az épo aktuális Mando epizód miatt elfelejtettem róla írni. 

Amúgy a többi sorozatot is követed?

Teljes nézet  

Idő hiányában még sok mindent nem tudtam elolvasni a többi képregény közül de igyekszem majd pótolni. 

Ami pedig a többit illeti:

Szerkesztve: - Kenobi tábornok
Hozzászólás ideje:
  2020. 11. 16. - 14:04, Kenobi tábornok írta:

Idő hiányában még sok mindent nem tudtam elolvasni a többi képregény közül de igyekszem majd pótolni. 

Teljes nézet  

A fősodros Star Wars v2-t és a Doctor Aphrát még mindenképp kövesd. A Bounty Hunterst csak akkor ha birod a fejvadászokat. 

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 21. - 19:52, Ody Mandrell írta:

No újra, elkezdtem illetve folytatom a sorozatot.

Teljes nézet  

Ahhoz, hogy megleld a kérdésedre a választ, meditálnod kell, sajád magadon hogy aztán majd az Erő, megmutassa a választ. :D

By: Some random fórumozó.:lol:

Le is daráltam az eddig megjelent nyolc füzetet! Emberek! Miért nem szóltatok, hogy itt az előzmény a TROS-hoz? :D Nem olvassa senki ezt a sorozatot @Iqvi-n kívül? 

Greg Pak nevét meg kell jegyezni, mert írt egy olyan Vader sztorit ami vetekedik Soule klasszikusával! Fantasztikus történet! Az alapsztori, hogy Vader a Bespines Luke affér után nyomozni kezd a fia után, hogy titkolhatták el előle.

A 10-es számot hol lehet olvasni? 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

A következő szám február 10. -én jön. Márciusban fog kihagyni egy hónapot a széria. :)

Hétvégén én is folytatom. Egyelőre csak az első történetet olvastam el, de hétvégén újraolvasom azokat is, hogy frissítsem az emlékeimet. :D

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 22. - 19:35, Ody Mandrell írta:

Nem olvassa senki ezt a sorozatot @Iqvi-n kívül? 

Teljes nézet  

Én is olvasom egyébként :) Csak én a Star Wars képregényeket egyből olvasom kb. ahogy megjelenik egy új szám, vannak erre oldalak ahonnan beszerezhetőek. Csak persze angolul vannak. Többieket meg nem nagyon tudom milyen tempóban haladnak, ki az aki csak magyarul olvassa.

Erre az új szálra én is marha kíváncsi vagyok hova fog kifutni

A 10. szám jön majd február 10., a 11. majd csak elvileg április 28.

A 11. szám borítója amúgy pöpec sztorit sugall:

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 8:33, NorbiLordi írta:

Én is olvasom egyébként :) Csak én a Star Wars képregényeket egyből olvasom kb. ahogy megjelenik egy új szám, vannak erre oldalak ahonnan beszerezhetőek. Csak persze angolul vannak. Többieket meg nem nagyon tudom milyen tempóban haladnak, ki az aki csak magyarul olvassa.

Teljes nézet  

Nem akartam megvárni a magyart ami egy évvel utána jön. Úgy is most a HR kiadásokra fogok rárepülni. A Poe regény az utolsó amit még beszerzek Soule magyar megjelenése előtt. 

28 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Erre az új szálra én is marha kíváncsi vagyok hova fog kifutni

Teljes nézet  

28 perccel korábban, NorbiLordi írta:

A 11. szám borítója amúgy pöpec sztorit sugall:

Teljes nézet  

Aszt hiszem nem is kell több a hype-hoz. :rock:

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 9:13, Ody Mandrell írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Jó tudni, hogy Pak tud jót is írni. A Felkelés kora történetei elég gyengék voltak. Bár, az erősen látszik, hogy Vader-ből kezd kimenni a szusz, ha már csak olyan Vader képregény üt nagyot, melyek

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 11:25, Darth Revan9 írta:

Jó tudni, hogy Pak tud jót is írni. A Felkelés kora történetei elég gyengék voltak. Bár, az erősen látszik, hogy Vader-ből kezd kimenni a szusz, ha már csak olyan Vader képregény üt nagyot, melyek

Teljes nézet  

Ez nem feltétlenül probléma. Vader így tud jól működni, az önálló történetei, Sötét Látomások, vagy Target Vader, azután hogy már volt 50 számnyi Vader, plusz ez a kettő is mind az OT idején játszódott, elég sokat elvettek az élvezeti faktorukból. Egyrészt a korszak már ismert, és Vaderrel is már megelőzően sokat foglalkoztak. De nem mondom, hogy nem lehetne jó rövid Vader történetet írni, ott van például a Felkelés Korának Vader története, amit szintén Greg Pak írt, és nem az OT idején játszódik, hanem a Birodalom korai éveiben. Például egy Jedi tisztogatásról szóló, inkvizítorokkal nyakonöntött szériát szivesen olvasnék, mert bár a téma volt érintve a 20017-es Soule féle Vaderben, és a Fallen Order is erről szól, de ez egy olyan téma amit a kánonban még jól ki lehetne vesézni. 

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 11:34, Iqvi írta:

Ez nem feltétlenül probléma. Vader így tud jól működni, az önálló történetei, Sötét Látomások, vagy Target Vader, azután hogy már volt 50 számnyi Vader, plusz ez a kettő is mind az OT idején játszódott, elég sokat elvettek az élvezeti faktorukból. Egyrészt a korszak már ismert, és Vaderrel is már megelőzően sokat foglalkoztak. De nem mondom, hogy nem lehetne jó rövid Vader történetet írni, ott van például a Felkelés Korának Vader története, amit szintén Greg Pak írt, és nem az OT idején játszódik, hanem a Birodalom korai éveiben. Például egy Jedi tisztogatásról szóló, inkvizítorokkal nyakonöntött szériát szivesen olvasnék, mert bár a téma volt érintve a 20017-es Soule féle Vaderben, és a Fallen Order is erről szól, de ez egy olyan téma amit a kánonban még jól ki lehetne vesézni. 

Teljes nézet  

Szerintem eme széria után elkéne már engedni Vadert. Konkrétan most már minden fontos eseményt ismerünk az életéből. A 2017-es bemutatta a kezdetet, nagyon jó volt. A Rebelsben is láttuk, illetve 1-2 regényben is feltűnt. A 4-5 közti képregényben is volt szerepe, meg most is. Vader remélem, hogy eme széria után már nem fog újat kapni. Tudom, hogy Vader a mai napig fejőstehén, de engedjék el a karaktert, könyörgöm. Ha megnézzük, tkp. Anakin életútját már végig tudjuk, az első résztől egészen a halála pillanatáig. Egyedül az Ep1-2 közti időszak tátong a maga 10 évével, ahol egyelőre csak egy nagyon jól megírt Obi-wan & Anakin képregénymini szerepel. Inkább ott kötnék össze az első filmet azzal a képregénnyel. :clap2:

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 11:45, Bence1997 írta:

Egyedül az Ep1-2 közti időszak tátong a maga 10 évével, ahol egyelőre csak egy nagyon jól megírt Obi-wan & Anakin képregénymini szerepel. Inkább ott kötnék össze az első filmet azzal a képregénnyel. :clap2:

Teljes nézet  

Hát, beszéljük rá Soule-t, hogy írjon oda valamit, egy fórumtagságért cserébe.:D

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 11:45, Bence1997 írta:

Szerintem eme széria után elkéne már engedni Vadert. Konkrétan most már minden fontos eseményt ismerünk az életéből. A 2017-es bemutatta a kezdetet, nagyon jó volt. A Rebelsben is láttuk, illetve 1-2 regényben is feltűnt. A 4-5 közti képregényben is volt szerepe, meg most is. Vader remélem, hogy eme széria után már nem fog újat kapni. Tudom, hogy Vader a mai napig fejőstehén, de engedjék el a karaktert, könyörgöm. Ha megnézzük, tkp. Anakin életútját már végig tudjuk, az első résztől egészen a halála pillanatáig. Egyedül az Ep1-2 közti időszak tátong a maga 10 évével, ahol egyelőre csak egy nagyon jól megírt Obi-wan & Anakin képregénymini szerepel. Inkább ott kötnék össze az első filmet azzal a képregénnyel. :clap2:

Teljes nézet  

Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy elengedik Vadert. Ha csak lehet, szerintem kitalálnak valamit még vele. Zahnnak sem hagyták, hogy egy csak Anakin-Thrawn regény jöjjön, ragaszkodtak a Vader-Thrawn-hoz.

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 14:24, Darth Revan9 írta:

Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy elengedik Vadert. Ha csak lehet, szerintem kitalálnak valamit még vele. Zahnnak sem hagyták, hogy egy csak Anakin-Thrawn regény jöjjön, ragaszkodtak a Vader-Thrawn-hoz.

Teljes nézet  

Ennek mondjuk már kb. 4 éve. Azóta Zahn egy teljesen Vader-mentes Thrawn trilógián dolgozik.

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 14:23, Iqvi írta:

Hát, beszéljük rá Soule-t, hogy írjon oda valamit, egy fórumtagságért cserébe.:D

Teljes nézet  

Eredetileg nem egy mini lett volna, Soule legalábbis ezt mondta. :)

2021. 01. 23. - 14:24, Darth Revan9 írta:

Teljes nézet  

Egyedül csak azt tudnám elképzelni, ha kitalálnak egy történetek a Sötét Idők idején. Valamilyen történet lesz, amivel megint lehúznak egy 25 részes sorozatot a sötét hörgőről. :D

De remélem nem játszanak már vele, vagy max. olyan vendégszerepben feltűnik. Pl. Bad Batch, ott várom a szereplését, amolyan Rebels-szerűre. :)

Hozzászólás ideje:
  2021. 01. 23. - 15:44, Bence1997 írta:

Eredetileg nem egy mini lett volna, Soule legalábbis ezt mondta. :)

Teljes nézet  

Kár is, hogy csak 5 részt kapott. Nálam minden idők legjobb mini sorozata. Bármikor lehetne írni neki egy folytatást.

2021. 01. 23. - 15:44, Bence1997 írta:

Egyedül csak azt tudnám elképzelni, ha kitalálnak egy történetek a Sötét Idők idején. Valamilyen történet lesz, amivel megint lehúznak egy 25 részes sorozatot a sötét hörgőről. :D

Teljes nézet  

Igen, én is valami ilyesmit tudnék már csak elképzelni.

• 3 héttel később...

Kijött a tizedik szám.

Hozzászólás ideje:
  2021. 02. 11. - 17:59, Ody Mandrell írta:

Kijött a tizedik szám.

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2021. 02. 11. - 19:20, NorbiLordi írta:

Teljes nézet  

Vagy éppen a villámlásos évszak volt amikor Poe-ék lerohanták. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.