Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Ezek szerint idén nem lesz nálunk THR képregény. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Nos, ebben az esetben tényleg nem. Majd 2022. első negyedévében. Nem baj, majd kaptok helyette mást, valamelyik régebbit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Nos, ebben az esetben tényleg nem. Majd 2022. első negyedévében. Nem baj, majd kaptok helyette mást, valamelyik régebbit. Tie Fightert a népnek ha már megszavazták. Pont illene az Alphabet osztaghoz, idén úgyis jön a zárása. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Tie Fightert a népnek ha már megszavazták. Pont illene az Alphabet osztaghoz, idén úgyis jön a zárása. Majd, ha a Disney méltóztatik felrakni a rendszerébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Majd, ha a Disney méltóztatik felrakni a rendszerébe. Még most se rakták fel? Aztakrva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Még most se rakták fel? Aztakrva Ezt most pont nem tudom, de történtek már extrém esetek.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. (szerkesztve) A 4. szám áprilisban érkezik. Spoiler - Starlight Beacon támadás alatt! - Ki mozgatja a szálakat a távoli Sedri bolygóján? - A félelmetes Drengirek titokzatos történelme felfedésre kerül! Szerkesztve: 2021. Január 20. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Spoilert használjátok, hisz magyarul még nem jelent meg! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 29. Scott megírta már a hetedik füzet sztoriját is. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 29. Tehát mégis hosszú széria lesz és nem mini. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 4. High Republic #2: Szépen továbbfűzték a történetet. Érdekes volt látni a jedik nyomozását. Spoiler Sskeerre nagy benyomást tett a Kurri csata, rendesen pánikolt. És úgy tűnik, hogy a drengirek is bekerültek a sztoriba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. 19 órával ezelőtt, Bence1997 írta: High Republic #2: Szépen továbbfűzték a történetet. Érdekes volt látni a jedik nyomozását. Spoileres tartalom megtekintése Sskeerre nagy benyomást tett a Kurri csata, rendesen pánikolt. És úgy tűnik, hogy a drengirek is bekerültek a sztoriba. Arra gondolsz ami a Sedrin történt? Elég relytéjes eset volt, valóban lehetséges lenne hogy egy drengir támadta meg Spoiler Ceret-et. Őt és a testvérét birtam a füzetben, jó dinamikát építettek fel kettejük között. Az elpusztult hajókon zajlott nyomozás baromi jóra sikerült, amikor megláttam a halott huttot, ez volt a reakcióm:. Sskeerre nagyon mély benyomást tehetett a Kurri csata, nem jedihez méltóan bánt el a nihil harcossal. Plusz itt már Vernestra Rhow is feltűnt, lehet számítani átjárásra a művek között. Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, jobban mint bármelyik ami most a Birodalom Visszavág utánni időszakban fut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. 47 perccel korábban, Iqvi írta: Arra gondolsz ami a Sedrin történt? Elég rejtéjes (khm... figyeljünk az írásra ) eset volt, valóban lehetséges lenne hogy egy drengir támadta meg Spoiler Szinte biztos, hogy egy drengir támadta meg Ceretet. Az a csáp eléggé a drengirekre utal. Illetve logikus, hiszen 3 opció miatt gondolok rájuk: 1. amit fentebb írtam, csápot láttunk 2. Into the Dark most jelent meg a héten, ahol a drengirek is feltűntek 3. A későbbi füzetek elspoilerezték, hogy jönnek a drengirek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Éppen most , Bence1997 írta: Spoileres tartalom megtekintése Szinte biztos, hogy egy drengir támadta meg Ceretet. Az a csáp eléggé a drengirekre utal. Illetve logikus, hiszen 3 opció miatt gondolok rájuk: 1. amit fentebb írtam, csápot láttunk 2. Into the Dark most jelent meg a héten, ahol a drengirek is feltűntek 3. A későbbi füzetek elspoilerezték, hogy jönnek a drengirek. Oké, igazad van. Spoiler De az a rodiai mi a fene lehetett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Spoiler Jó kérdés, mivel egyelőre nem olvastam el az Into the Darkot (sajnos spoilereket láttam a drengirekkel kapcsolatban), így úgy sejtem, hogy a rodiai egy csali volt, ezzel becsalva Ceretet a gabonásba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 6. 2021. 02. 05. - 12:16, Bence1997 írta: Spoileres tartalom megtekintése Jó kérdés, mivel egyelőre nem olvastam el az Into the Darkot (sajnos spoilereket láttam a drengirekkel kapcsolatban), így úgy sejtem, hogy a rodiai egy csali volt, ezzel becsalva Ceretet a gabonásba. A könyveket még én se, nem tudom hogyan férhetnék hozzájuk angolul, az Audible kilőve, mert ahhoz bankkártya is kéne, az meg nincs. Így egyenlőre maradnak a képregények. De a Spoiler rodiai megjelenése még relytéj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 7. A második füzet legalább egy nagyságrenddel jobb volt az elsőnél. Végre beindult a történet. Kíváncsian várom a folytatást. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 8. 16 órával ezelőtt, Bomarr írta: A második füzet legalább egy nagyságrenddel jobb volt az elsőnél. Végre beindult a történet. Kíváncsian várom a folytatást. Ennek örülök, mert az első füzet a Light of the Jedi-hoz képest... khm... kissé fapados volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. 19 órával ezelőtt, Donát írta: Ennek örülök, mert az első füzet a Light of the Jedi-hoz képest... khm... kissé fapados volt. Nehéz összemérni egy 20 oldalas füzetet, egy több száz oldalas könyvvel. Én mindenesetre élveztem, jól megalapozza a korszakot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Szerintem egy inditó számnál fontos lenne hogy beszippantson a sztori és érdekeljen a folytatás. Ez itt nem annyira sikerült. Fura, hogy a sztori úgy isten igazán a második füzettel indul be. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Lehet, hogy gyűjteményes kiadásban olvasva más hatást keltene. Ott 5-6 füzet van egy kötetben. Ha egy teljes történetszálat olvasol el, akkor más a hatás, mintha csak az első füzetet, vagy csak az első két füzetet olvasnád. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Igen, úgy biztos jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Csak adják is ki. Nincsenek tervek még erről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. A Marvel Köztársaság Fénykora képregénysorozata biztos meg fog jelenni nálunk. Sajnos a legutóbbi hírek szerint az első gyűjteményes kötet Amerikában csak augusztusban jön. Ez lehetetlenné teszi az idei magyar megjelenést. Sajnos a jogtulaj a Marvel képregények esetében továbbra is ragaszkodik a hat hónap kötelező várakozási időhöz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Teljesen értelmetlen ez a hozzáállás. A Poe regény pl. nagyon gyorsan megjelent. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Teljesen értelmetlen ez a hozzáállás. A Poe regény pl. nagyon gyorsan megjelent. De ott a Del Rey a jogtulaj, és a regényeknél nincs kötelezően előírt 6 hónapos várakozási idő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fives Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. 2021. 01. 29. - 18:20, Iqvi írta: Scott megírta már a hetedik füzet sztoriját is. 2021. 01. 29. - 21:17, Darth Revan9 írta: Tehát mégis hosszú széria lesz és nem mini. 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Ott 5-6 füzet van egy kötetben. Ezek alapján Revan, szerinted 10-12 füzet, és 2 gyűjteményes kemény kötet lesz? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 9 órával ezelőtt, Fives írta: Ezek alapján Revan, szerinted 10-12 füzet, és 2 gyűjteményes kemény kötet lesz? Nem feltétlenül kell megálniuk 12 számnál, itt akár 100-ig is elvihetik, vagy 200-ig. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Teljesen értelmetlen ez a hozzáállás. A Poe regény pl. nagyon gyorsan megjelent. Egyetértek A regényeknél szerencsére nincs ilyen hülyeség. Tavaly az új Thrawn regénynél még hamarabb is megjött az anyag, ezért jelenhetett meg karácsonyra. Sajnos a képregényeknél nem lehet kikerülni ezt a rendszert. Még nyomatékosan fel is hívják az üzleti partnerek figyelmét, hogy tartsák magukat ehhez. Már volt olyan, hogy öt hónapnál már engedékenyek voltak. Azért is érthetetlen, mert Németországban nincs ilyen hat hónap korlát. Ott többször is meg tudták oldani, hogy 2-3 hónappal az amerikai után jöjjön a német. Lehet, hogy ez a hat hónap korlát csak bizonyos régiókat érnit, köztük azt a régiót is, melybe Magyarország beletartozik. 10 órával ezelőtt, Iqvi írta: De ott a Del Rey a jogtulaj, és a regényeknél nincs kötelezően előírt 6 hónapos várakozási idő. Nem, a végső jogtulaj a Disney. Viszont a Marvel képregényeket valamiért így kezelik. 9 órával ezelőtt, Fives írta: Ezek alapján Revan, szerinted 10-12 füzet, és 2 gyűjteményes kemény kötet lesz? Mármint The High Republic-ból? Kétlem. Ez egy nagy projekt. Biztos, hogy rengeteg füzet és gyűjteményes kiadás lesz. 16 perccel korábban, Iqvi írta: Nem feltétlenül kell megálniuk 12 számnál, itt akár 100-ig is elvihetik, vagy 200-ig. Így van. Kíváncsi leszek, hány füzet lesz végül. Elmennek 100-ig? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. 3. szám: Beindultak rendesen az események. Spoiler Megjelenetek a Drengirek! Jelenleg az Into the Darkot olvasom, az elején vagyok még csak - 3 fejezetet olvastam el eddig - de ugye ott a drengirek lesznek majd bemutatva. Hát itt is bemutatták, hogy mire képesek. Ezekszerint megfertőzik az embereket? Legalábbis Terec és Ceret kettőse megfertőződött, amely gondolom a kapcsolatuk miatt volt. Ha az egyik megbetegszik, megbetegszik a másik is. Skeer pedig a "szolgájuk" lett végül. Sejthető volt, bár nála jelenleg nagyon ingoványos a talaj, trauma érte a Kurri csatától, megölt egy nihilt az előző számban. Érdekesen alakul a sorsa. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.