Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Király <3

mi ez a borító? :O

nem is láttam még ilyet. Ez ilyen full egyedi? Ha igen, és a második kötetnél is van mód alakítani, elképzelhető, hogy javítva lesz az eredeti borító hibája? Az menő lenne.

Előjegyzés ment.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Nem tudom, de valószínű, hogy nem véletlenül lett ilyen.

Mármint ezt most arra érted, hogy nem véletlen változott a keret feketére, vagy, hogy Orla fénykardját szándékosan rosszul effektezték a 2. rész borítóján? :D

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Mármint ezt most arra érted, hogy nem véletlen változott a keret feketére, vagy, hogy Orla fénykardját szándékosan rosszul effektezték a 2. rész borítóján? :D

Valószínű, hogy ezt adta a Disney. A szerződések sokszor az adott kiadás külsejét is be szokta szabályozni.

Hozzászólás ideje:

Nem tétlenkedtek. :D 

Nagyon kíváncsi vagyok erre a sorozatra, bár szinte semmit nem tudok róla. Így több lesz a meglepetés. :) Remélem, bővebben kifejtik majd a Drengir témát, és megtudhatjuk, mit csinált Avar Kriss a  Viharfellegek alatt.  

Hozzászólás ideje:
3 hours ago, Darth Sky said:

Nem tétlenkedtek. :D 

Nagyon kíváncsi vagyok erre a sorozatra, bár szinte semmit nem tudok róla. Így több lesz a meglepetés. :) Remélem, bővebben kifejtik majd a Drengir témát, és megtudhatjuk, mit csinált Avar Kriss a  Viharfellegek alatt.  

Most spoilerezhetnék, de inkább nem teszem:P. Bár annyit mondok, hogy a sorozat nagyban kiegészíti az egyes hullámok történetét, és azokkal halad, tehát az időugrásoktól sem mentes.

Hozzászólás ideje:
28 minutes ago, Nute Gunray said:

A dengirek a könyvekben nem is kapnak nagyobb szerepet, nem? mármint az őket bevezető Gray-regényt leszámítva.

Nem igazán, említik őket a Viharfellegekben, és nagyobb szerepük van a Race to Crashpoint Towerben ami ugye gyerekregény. De ennyi. 

Hozzászólás ideje:

Újabb ellentmondást sikerült észrevennem, - még jó, hogy olvasom a wookie megjegyzéseit is. Az első számban azt írják az egyik helyen, hogy 9 órára vannak az állomás átadásától, ez állítólag a Test of Courage című regénnyel van ellentmondásban. Ugyanis Skeer mesterék veszik Vernestra jeladóját. Miután Vern és csapata elhagyják a bolygót, ahová lezuhantak, 2 napba telik elérniük a Csillagfényt az átadásra. Annak érdekében, hogy passzoljon az időbeli eltérés, az első számban olvasható 9 órát pár napra módosítom. Így rendben lesz a magyar kiadás. A Test of Courage meg idén érkeznek a Kolibritől.

Hozzászólás ideje:

Este elolvastam a széria utolsó számát. Szép befejezése volt a történetnek, van persze 1-2 olyan szál, ami a levegőben maradt. Az utolsó két szám kvázi a The Fallen Star eseményeivel megy párhuzamosan, a helyszín ugyanaz csak más helyen tartózkodnak éppen. A vége drámaira sikerült, ugyanakkor most, hogy már teljessé vált az első fázis, azt mondhatom, hogy egy generációváltáson esünk át az első fázis végén, amellyel úgy érzem, hogy a 3. fázis drasztikus változásokon fog keresztülmenni. Kicsit olyan érzésem van, mint a Rebelsnél. Ott idővel Ezra és Sabine vették át a stafétabotot és az utolsó évadban az ő terveiket hajtották végre a többiek. Itt is valami hasonlót érzek, de majd a 3. fázis elmagyarázza.

Összegezve: szép történet volt ez a 4 történet (There Is No Fear, The Heart of the Drengir, Shadow of the Nihil, Jedi's End) és nagyon kíváncsi vagyok a következő fázisra, hovatovább az utolsó, mindent eldöntő lezárásra. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
49 minutes ago, Darth Revan9 said:

Szerintem új számozást fog majd kapni. Ahogy a többi széria is.

De akkor most ez is ugrana vissza 150 évet? Akkor már két ongoing lenne, mert Soule írni fog egy Porter Engle képregény sorozatot. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

De akkor most ez is ugrana vissza 150 évet? Akkor már két ongoing lenne, mert Soule írni fog egy Porter Engle képregény sorozatot. 

Úgy folytatni, hogy a fő képregénysorozazot ő fogja írni ugyanúgy, ahogy az első fázisban tette. Minden tartalom megy a múltba, szerintem a 3. fázisig semmit nem kapunk, ami a jelenlegi (külföldi) állásból továbbvinné a történetet/karaktereket.

Viszont azt tudjuk, hogy a Porter Engle képregény ongoing? Számomra ez új. Erről eddig nem hallottam, csak, hogy Charles egy vele kapcsolatos Marvel képregényen dolgozik a 2. fázis 1. hullámára. Simán lehet egy olyan sorozat is, mint a Trail of Shadows.

De miért baj  ha több ongoinv van? Az első fázisban is két ongoing volt. A Marvel-es, és az Adventures. :)

Szerkesztve: - kdani20

Hozzászólás ideje:

Wookien a Porteres képregényhez ,,seriest" írnak. Innen következtettem arra, hogy ez ongoing lesz. Emiatt gondoltam úgy, hogy két Marveles ongoing talán sk lenne egy fázisra. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Wookien a Porteres képregényhez ,,seriest" írnak. Innen következtettem arra, hogy ez ongoing lesz. Emiatt gondoltam úgy, hogy két Marveles ongoing talán sk lenne egy fázisra. 

Kinek mi a sorozat? :D

Valakinek a 3 már tömeg :D

De komolyra fordítva, tényleg, mi a sorozat a képregényeknél? Pl. az Eye of the Nihil is lehet sorozat, mert 2 részes. Vagy a korábban említett ToS is lehet az, 5 részes mini-sorozat. 

Persze aztán lehet, hogy neked lesz igazad a végén (:clap2:), de én egyelőre nem ongoing-ként tekintek erre a Porter-szériára. 

Hozzászólás ideje:
10 minutes ago, Darth Revan9 said:

A Köztársaság Fénykora képregénysorozat 6-10. számaiban van valami kontinuitásbeli ellentmondás, amire célszerű figyelni javítás közben?

Én nem emlékszem ilyesmire. Ez már a Drengir Szíve sztoriszál nem?

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A Köztársaság Fénykora képregénysorozat 6-10. számaiban van valami kontinuitásbeli ellentmondás, amire célszerű figyelni javítás közben?

Nem emlékszem semmi ilyesmire. De ez persze nem zárja ki.

Hozzászólás ideje:

Mégiscsak van ellentmondás. Csak ezt nem tudom javítani. A 8. számban jelen van OrbaLin Jedi könyvtáros a drengir elleni harcban, és jelen van a Valón is a Viharfellegekben. Cavan Scott elismerte, hogy ez hiba, és majd kitalál rá valami univerzumon belüli magyarázatot.

A wookie-n van még egy utalás a kontinuitásnál a 8. számnál, ezt viszont nem tudom értelmezni, hogy  mi a fenére gondol.

"The summary given for the solicitations said the Star Hopper Padawans would appear, but they were absent in the final issue.[4]"

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.