Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. 4 minutes ago, Bence1997 said: Abban nem vagyok biztos, hogy ha Grogu megszólal, akkor ugyanúgy fog beszélni, mint Yoda. ,,So sure you are" Grogu Man'dalor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. 6 perccel korábban, Bence1997 írta: Magyarul is így van. Nem játszadoztak ezzel már a Birodalom kiadása óta. Végül is ez igaz. Csak a felirat zavart meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Daniel elárulta, hogy a 13. számmal végetér az első fázis. Ha jól látom, az februárban fog kijönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 12. De ezt egy olyan poszt alatt tette, ami megint arról szólt, hogy az IDW elvesztette a jogokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 12. De kár, ez a High Republic Adventures egy igazi meglepetés volt mind Older és az IDW részéről. Remélem tudnak jogot hosszabbítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Há azt írja, hogy ez így volt tervezve. Gondolom akkor a 14. résszel ígyis-úgyis zárult volna az Adventures jelen fázisa. Aztán vagy folytatják az IDW-vel, vagy megkapja más, nekem nem úgy jött le, hogy akkor nem lesz többé HR Adventures 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Igen, azt írja, hogy minden a tervek szerint megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
WebbedApe Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Hát, ha nekem kéne több ezer rajongónak megfelelnem, és nem menne minden a tervek szerint, Én is azt mondanám hogy minden a tervek szerint megy. Nekem nagyon pánikszagú volt ez a "Yep, it’s all according the plan" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 13. A megjelenések kapcsán írta, amit írt. Mi ebben a pánikszagú? Erre ezt ráfogni elég erőltetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 30. A februárban érkező 13. szám borítója, ezzel lezárul az első fázis az Adventures vonulatban is. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szép össznépi borító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. A legutóbbi szám eléggé szórakoztató volt. Kicsit fillernek is éreztem, bár a másik történetszálnál történtek érdekességek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 10. @Darth Sky ennek várható folytatása? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Mármint a The High Republic Adventures sorozatnak? Persze, mindenképpen. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Összekevertem, bocsánat! Áttettem ide. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 16. Tetszett az Annual. Mindegyik író elmesélhetett egy érdekes történetet a karaktereikkel: - Charles Soule remek előzményt írt a Jedik fényéhez, ahol Loden és Bell kapcsolata került előtérbe. Nagyon élveztem. - Claudia Grey a Vessel hajó legénységét hozta vissza. Nagyon vicces volt Geode minden megmozdulása. - Justina Ireland is egy előzménnyel érkezett. Megismerhetjük, ahogy Vernestra Rwoh Stellan Gioshoz kerül és láthatjuk első küldetésüket. Szép történet volt. - Daniel Lina Soh Koréliára érkezését mutatta be. Ezt a történetet nem annyira élveztem - ez főleg a rajznak volt köszönhető.ú - Cavan Scott Lourna Deeről írt és bár kezdetben a rajz itt is taszított a végére összeállt a kép. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 25. Kisebb szünet után, végre elkészültem a 6. résszel. Bár nem egy ünnepi hangulatú szám, tekintsétek Karácsonyi ajándéknak. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 6. rész 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 25. On 12/16/2021 at 4:53 PM , Bence1997 said: Tetszett az Annual. Mindegyik író elmesélhetett egy érdekes történetet a karaktereikkel: - Charles Soule remek előzményt írt a Jedik fényéhez, ahol Loden és Bell kapcsolata került előtérbe. Nagyon élveztem. - Claudia Grey a Vessel hajó legénységét hozta vissza. Nagyon vicces volt Geode minden megmozdulása. - Justina Ireland is egy előzménnyel érkezett. Megismerhetjük, ahogy Vernestra Rwoh Stellan Gioshoz kerül és láthatjuk első küldetésüket. Szép történet volt. - Daniel Lina Soh Koréliára érkezését mutatta be. Ezt a történetet nem annyira élveztem - ez főleg a rajznak volt köszönhető.ú - Cavan Scott Lourna Deeről írt és bár kezdetben a rajz itt is taszított a végére összeállt a kép. Akkor ezek a történetek teljesen önállóak? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 25. 1 órával korábban, Iqvi írta: Akkor ezek a történetek teljesen önállóak? Igen, mindegyik egy-egy karakterre fókuszál. Nagyon élveztem, különösen az első három volt remek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 25. 12 minutes ago, Bence1997 said: Igen, mindegyik egy-egy karakterre fókuszál. Nagyon élveztem, különösen az első három volt remek. Köszi, a wookien ezt, és a FCBD füzetet is valamiért a Mission to Bilbousa-hoz teszik. Még nem volt szerencsém az Annual-hoz, de akkor nem is várom meg, hogy felkerüljön a youtube-ra. Elkezdem anélkül írni a Ziro-s kritikámat a sorozatról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 23. Végetért ma az Adventures széria. Szép történet volt, persze ami így az utolsó pár füzetben ment, arra kíváncsi leszek a többiek reakciójára. A lezárás tetszett, tkp. megkaptuk a Midnight Horizon egy bizonyos pontjának a történetét újramesélve, tök jó volt látni elképzelve az egészet, én is valami hasonlóképpen képzeltem el. Az utolsó oldal zárást nyújt a karaktereknek, ugyanakkor nem. Mindenképpen a Trail of Shadows/Midnight Horizon második fele az, amely valamilyen szinten kompletté teszi - szerintem - ezt a történetet, viszont még így is a mondanivaló átment. Egy jó felnövéstörténet volt, ahol figyelemmel követhettük - mégha kicsit úgy érzem, hogy gyors menetben haladtunk - Lula Talishola, Zeen és a többi jedi padawan életútját. Meglátjuk, hogy kinek mit hoz a jövő. Remélem nem kell olyan sokat várni rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 26. Elkészült a sorozat 7. részének a magyar változata. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 7. rész 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. 2022. 02. 26. - 15:26, Darth Sky írta: Elkészült a sorozat 7. részének a magyar változata. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 7. rész Szia Sky! Ezt a sorozatot tervezed majd folytatni? Előre is köszi a választ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. @ByRoT, mindenképp tervezem folytatni. Csak az idő-kedv-energia kombó ritkán ideális hozzá, hogy érdemben haladjak A 2021-es Annualba kezdtem bele, azzal haladgatok, ahogy tudok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. 14 órával ezelőtt, Darth Sky írta: @ByRoT, mindenképp tervezem folytatni. Csak az idő-kedv-energia kombó ritkán ideális hozzá, hogy érdemben haladjak A 2021-es Annualba kezdtem bele, azzal haladgatok, ahogy tudok. Szuper kitartást a munkához köszi még1x előre is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Elkészültem az 5 rövid történetet elmesélő 2021-es különszám magyar változatával! Jó szórakozást! 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Megérkezett A Köztársaság fénykora kalandok 8. részének magyar változata! Jó szórakozást! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 16. Nem nagyon emlékszem hol is jártunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 7. A 9. részben folytatódnak a Takodanán zajló események, és Qortról is kiderül némi plusz infó. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 9. rész 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Ugye ebben a képregényben lép le Yoda? Miért is tűnik el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.