Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 minutes ago, Bence1997 said:

Abban nem vagyok biztos, hogy ha Grogu megszólal, akkor ugyanúgy fog beszélni, mint Yoda. ;)

,,So sure you are" Grogu Man'dalor.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

De kár, ez a High Republic Adventures egy igazi meglepetés volt mind Older és az IDW részéről. Remélem tudnak jogot hosszabbítani.

Hozzászólás ideje:

Há azt írja, hogy ez így volt tervezve. Gondolom akkor a 14. résszel ígyis-úgyis zárult volna az Adventures jelen fázisa. Aztán vagy folytatják az IDW-vel, vagy megkapja más, nekem nem úgy jött le, hogy akkor nem lesz többé HR Adventures

Hozzászólás ideje:

Hát, ha nekem kéne több ezer rajongónak megfelelnem, és nem menne minden a tervek szerint, Én is azt mondanám hogy minden a tervek szerint megy. Nekem nagyon pánikszagú volt ez a "Yep, it’s all according the plan" 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A legutóbbi szám eléggé szórakoztató volt. Kicsit fillernek is éreztem, bár a másik történetszálnál történtek érdekességek. :)

Hozzászólás ideje:

Tetszett az Annual. Mindegyik író elmesélhetett egy érdekes történetet a karaktereikkel:

- Charles Soule remek előzményt írt a Jedik fényéhez, ahol Loden és Bell kapcsolata került előtérbe. Nagyon élveztem.

- Claudia Grey a Vessel hajó legénységét hozta vissza. Nagyon vicces volt Geode minden megmozdulása. :lol:

- Justina Ireland is egy előzménnyel érkezett. Megismerhetjük, ahogy Vernestra Rwoh Stellan Gioshoz kerül és láthatjuk első küldetésüket. Szép történet volt.

- Daniel Lina Soh Koréliára érkezését mutatta be. Ezt a történetet nem annyira élveztem - ez főleg a rajznak volt köszönhető.ú

- Cavan Scott Lourna Deeről írt és bár kezdetben a rajz itt is taszított a végére összeállt a kép. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
On 12/16/2021 at 4:53 PM , Bence1997 said:

Tetszett az Annual. Mindegyik író elmesélhetett egy érdekes történetet a karaktereikkel:

- Charles Soule remek előzményt írt a Jedik fényéhez, ahol Loden és Bell kapcsolata került előtérbe. Nagyon élveztem.

- Claudia Grey a Vessel hajó legénységét hozta vissza. Nagyon vicces volt Geode minden megmozdulása. :lol:

- Justina Ireland is egy előzménnyel érkezett. Megismerhetjük, ahogy Vernestra Rwoh Stellan Gioshoz kerül és láthatjuk első küldetésüket. Szép történet volt.

- Daniel Lina Soh Koréliára érkezését mutatta be. Ezt a történetet nem annyira élveztem - ez főleg a rajznak volt köszönhető.ú

- Cavan Scott Lourna Deeről írt és bár kezdetben a rajz itt is taszított a végére összeállt a kép. :)

Akkor ezek a történetek teljesen önállóak?

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Akkor ezek a történetek teljesen önállóak?

Igen, mindegyik egy-egy karakterre fókuszál. Nagyon élveztem, különösen az első három volt remek.

Hozzászólás ideje:
12 minutes ago, Bence1997 said:

Igen, mindegyik egy-egy karakterre fókuszál. Nagyon élveztem, különösen az első három volt remek.

Köszi, a wookien ezt, és a FCBD füzetet is valamiért a Mission to Bilbousa-hoz teszik. Még nem volt szerencsém az Annual-hoz, de akkor nem is várom meg, hogy felkerüljön a youtube-ra. Elkezdem anélkül írni a Ziro-s kritikámat a sorozatról.:D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Végetért ma az Adventures széria. Szép történet volt, persze ami így az utolsó pár füzetben ment, arra kíváncsi leszek a többiek reakciójára. :D

A lezárás tetszett, tkp. megkaptuk a Midnight Horizon egy bizonyos pontjának a történetét újramesélve, tök jó volt látni elképzelve az egészet, én is valami hasonlóképpen képzeltem el. Az utolsó oldal zárást nyújt a karaktereknek, ugyanakkor nem. Mindenképpen a Trail of Shadows/Midnight Horizon második fele az, amely valamilyen szinten kompletté teszi - szerintem - ezt a történetet, viszont még így is a mondanivaló átment. Egy jó felnövéstörténet volt, ahol figyelemmel követhettük - mégha kicsit úgy érzem, hogy gyors menetben haladtunk - Lula Talishola, Zeen és a többi jedi padawan életútját. Meglátjuk, hogy kinek mit hoz a jövő. Remélem nem kell olyan sokat várni rá. :D

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

@ByRoT, mindenképp tervezem folytatni. Csak az idő-kedv-energia kombó ritkán ideális hozzá, hogy érdemben haladjak :)

A 2021-es Annualba kezdtem bele, azzal haladgatok, ahogy tudok. 

Szuper kitartást a munkához köszi még1x előre is :)

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
  • 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.