csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Itt vannak a képek a legutóbbi két rész guide-jaihoz: 310: 311: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. Köszi csoli bácsi! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 7. Hozzászólás ideje: Április 7. (szerkesztve) Szokásos Jennifer-es "vicceskedés" xD Szerkesztve: Április 7. - Cpt. Rex Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 8. Hozzászólás ideje: Április 8. A következő részből egy jelenet: 1 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. 22 órával ezelőtt, Iqvi írta: Na erre kíváncsi leszek Where the fun begins!? xD Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Remek részt kaptunk, de egyben a legrövidebb is, az évad során. Olyan gyorsan elment ez a 20 perc, észre se vettem, már vége is lett. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. A Juggernaut epizódképe: 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 15. Hozzászólás ideje: Április 15. Cryptic HD újra közölt epizódhosszakat, ezúttal a 13. és a 14. epizódhoz (az utolsó rész, mivel nem lett kiadva a korábban nézőknek, így nem ismert): 13. rész (Into the Breach) - 24 perc 14. rész (Flash Strike) - 22 perc Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: Április 15. Kár, hogy szinte ignoráltad a sorozatot, mint sokan mások. Nem is értem..... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Április 15. Hozzászólás ideje: Április 15. Én nekem csak írni nincsen időm a fórumra az egyetem mellett. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Április 16. Hozzászólás ideje: Április 16. Én is igyekszem követni a sorozatot, igaz, hogy kicsit megcsúsztam (még csak most fog jönni a 10. rész) de eddig nagyon tetszik a záróévad (bár ezt elmondhatom a teljes sorozatra is, akár.... de tény, hogy ez a harmadik eddig nagyon erős szvsz). Az, - talán kimondhatjuk már - hogy a TCW animációs stílusa lett az alapértelmezett az animációs Star Wars-ok kapcsán, az számomra kifejezetten örömteli! (TCW, TBB, Tales sorozatok) remélhetőleg a TBB utáni új széria (azt hallom főleg itt tőletek, hogy elvileg lesz) is ezt az animációs stílust fogja követni! Talán az évadzáró után írok egy összegzést az évadról, illetve magáról a sorozatról. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: Április 16. Remélem én is, hogy ezt a vonalat viszik tovább. Az értékelést pedig várjuk. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 16. Hozzászólás ideje: Április 16. Új rész előtti szokásos.... 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 16. Hozzászólás ideje: Április 16. Száguldanak a hetek, nem hiszem el, hogy holnap megint új rész. Persze soha rosszabb rádöbbenést. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 19. Hozzászólás ideje: Április 19. Talán Cody-ra utalt Jennifer? Jó lenne, de amúgy hosszú a lista, ki tűnhet fel. Lehet Quinlan Vos is, ennyi erővel, Ventress oldalán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: Április 19. Idézetre gondolt itt, nem szereplőre. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 19. Hozzászólás ideje: Április 19. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Idézetre gondolt itt, nem szereplőre. Akkor félreértelmeztem. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 20. Hozzászólás ideje: Április 20. Mi olyan vicces ezen, @Ody Mandrell? De most komolyan..... Végig nézted egyáltalán??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: Április 20. (szerkesztve) Nekem vicces, és akkor mi van? Nem kell mindenbe belekötni tesó. Amúgy meg most fog véget érni egy három éve futó klónokról szóló sorozat. Szerinted van arra reális esély, hogy a következő animációs sorozat is klónokról fog szólni? Ne hülyéskedjünk már. Szerkesztve: Április 20. - Ody Mandrell Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 20. Hozzászólás ideje: Április 20. Én látok benne fantáziát. Nem azt irom, hogy teljesen a klónokról fog szólni, de nagyon lehetséges, hogy maradunk ebben az érában, és esetlegesen Ventress koré épül majd a kövi animációs sorozat, de nem csak Ventress-ről fog szólni. És igy lehetnek benne klónok is, mint esetleges segitő kezek.... De persze ez csak egy elmélet, és úgy is kell kezelni. Amúgy azt vettem észre, ti kb. minden youtuber-t SW Meg szintjén kezeltek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek....... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: Április 20. Nem mindent, de ennek nem sok realitását látom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 20. Hozzászólás ideje: Április 20. 1 órával korábban, Cpt. Rex írta: Amúgy azt vettem észre, ti kb. minden youtuber-t SW Meg szintjén kezeltek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek....... Mert a legtöbb youtuber nem is megbízható (tisztelet a kivételnek), a saját teóriájukat magyarázzák. Az a kis réteg, akik viszont megbízhatóak, ott források is vannak, míg itt például csak arra alapozza az elméletét, hogy a BB első évada jól ment, valamint a klóncentrikus epizódok is nagyot arattak IMDB-n(!!!). Hát nem olyan erős érvek. Valamint valóban fura lenne, ha a Bad Batch zárultával érkezne egy újabb sorozat, ami a klónlázadásról szólna. Egyrészt, szerintem a klónok sztorija ebben a sorozatban véget fog érni, esetleg érkezhet egy Tales of the Clones mini, amiben Rex főbb szerepet kaphat. De már így is 2 sorozat szól a klónokról (mégha a TCW többrétegű is volt), egy harmadik nem feltétlenül lenne jó. Továbbá igen, valahogy sejthető, hogy a következő animációs sorozat mi felé mehet el (megy a pletyka Ventressről és a Rejtett Ösvényről), ami megint egy másfajta animációs sorozatot mutatna be, de az érát tekintve megint maradni fogunk a Sötét Időkben (amit én mondjuk már elhagynék, de ez én vagyok ). 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 20. Hozzászólás ideje: Április 20. 3 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Én látok benne fantáziát. Nem azt irom, hogy teljesen a klónokról fog szólni, de nagyon lehetséges, hogy maradunk ebben az érában, és esetlegesen Ventress koré épül majd a kövi animációs sorozat, de nem csak Ventress-ről fog szólni. És igy lehetnek benne klónok is, mint esetleges segitő kezek.... De persze ez csak egy elmélet, és úgy is kell kezelni. Amúgy azt vettem észre, ti kb. minden youtuber-t SW Meg szintjén kezeltek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek....... Mert alapvetően nagyon kevés jó SW youtuber van. SW Explained, Bombastic, Eckharts Ladder, Rixon. Részemről itt ki is merült a lista 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 20. Hozzászólás ideje: Április 20. (szerkesztve) 26 perccel korábban, Yoda József írta: Mert alapvetően nagyon kevés jó SW youtuber van. SW Explained, Bombastic, Eckharts Ladder, Rixon. Részemről itt ki is merült a lista Nekem tudott újat mondani a Generation Tech is korábban, szóval én szeretem ezt a csatornát. Nagyon részletesek pl. az SW katonai jármű bemutatói is, vagy hogy egyes tipusokat miért is vonták ki a forgalomból...etc... SW Explained, Rixon, ezeket követem én is. Ez a Ladder nem ismerős túlzottan, lehet láttam már 1-2 videót tőle, de ennyi. Szerkesztve: Április 20. - Cpt. Rex Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: Április 20. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mert alapvetően nagyon kevés jó SW youtuber van. SW Explained, Bombastic, Eckharts Ladder, Rixon. Részemről itt ki is merült a lista SW Wave squadron. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: Április 23. Hogy ez mennyire jelent jót majd meglátjuk. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.