Jump to content

2. évad trailer

Bence1997

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na akkor egy kis trailer-elemzés.   Nagyon leharcolt főhősünk hajója, a hangárajtó kinyitva. Valamilyen konfliktusba kerülhetett a Mandi és BY. A fő kérdés, hogy hova akarnak landolni?

Az előzetes    

Megjött.    

9 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

És akkor a szavazás lenne 24. -én? :)

A szavazásra több napot érdemes adni. :) 

A díjátadóra gondoltál igazából, jól sejtem? :) Én inkább a következő szombatot javasolnám arra, ha 24-én jön az utolsó rész, hogy legyen még idő szavazni is, és a műsort elkészíteni. 

• 2 weeks later...
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Lehet, hogy még is az. Az előzetes végén látjuk ahogy szét van lőve ahogy a bolygó felé sodródik, aztán meg zuhan a légkörben, mint egy tűzgolyó. 

Lehet. :hmm: Mondjuk két teljesen különböző jelenet is lehet. :D

17 perccel korábban, Yoda József írta:

A kék ürge 0:40-nél vajon az, akit még az első részben befagyasztott egy széntömbbe? :D 

De az, legalábbis úgy tűnik nekem. Van egy tippem, hogy Mando, Cara és Greef valami miatt betörnek a Nevarroi birodalmi bázisra és ott fognak összefutni vele. Lehet kiolvasztották szegényt és fogságban van. Mandoék meg megszöktetik, aztán pedig Mando jetpackkel, Caráék pedig egy ITT -vel hagyják el a helyet. :) (ezt mind az eddig látottakból gondolom)

Cseles az előzetes és magának az évadnak is a marketingje. Mibe fogadjunk, hogy mindössze csak az évad első feléből láttunk jeleneteket? Hacsak a Nevarroi akció nem az évad végén lesz, amire nem fogadnék. Illetve azért is cseles ez az előzetes, mert több helyen is észrelehet venni, hogy kicsit másképpen van vágva:

1. azt hinné az ember, hogy az X-wingek lövik le a Razor Crestet. A két jelenet teljesen más, az előbbi még egy narancssárgás légkörben játszódik, a jeges bolygón meg minden kék.

2. Greef és Cara tudnak a Mandalori küldetéséről (legalábbis úgy rémlik nekem), tehát valaki máshoz beszél.

Érdekes, hogy más mandikat keres főhősünk. Ezzel talán belehet hozni egy már pletykált személyt.

Amúgy 0:47 -nél BY szemei nem árulnak el valamit? Jól látom, hogy egy sötétkard sziluettje köszön vissza? :D

4 perccel korábban, Bence1997 írta:

Érdekes, hogy más mandikat keres főhősünk. Ezzel talán belehet hozni egy már pletykált személyt.

Hát, kóborol pár olyan mandi a Galaxisban, akik rövidebb-hosszabb időre összefutottak az "ellenséges varázslók" keresett fajtájával. :) 

Amúgy az érdekes, hogy se Mando, se a Fegyverkovács nem tud konkrétat a Jedikről, pedig azért Obi-Wan Kenobi és Ahsoka Tano nem olyan régen (cirka 30 éve) elég fontos szerepet játszott a történelmükbe, ahogy Darth Maul is (Sabine például egyből vágta, hogy kicsoda Maul). Mintha ez is azt mutatná, hogy Djarin és a társai elszeparálva élnének a Mandalore-tól már nagyon, nagyon régóta.

A trailer amúgy pöpec, látványos évad elé nézünk, annyi szent.