Donát Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Október 1-ei kezdést javasolnék, csütörtök szombat ritmussal: 1. 3. 8. 10. 15. 17. 22. 24. És akkor egy hét maradna a ráhangolódásra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 24, 2020 Author Share Posted September 24, 2020 És akkor a szavazás lenne 24. -én? Amúgy én is benne vagyok az újranézésben. Úgyis tervbe volt véve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 9 órával ezelőtt, Bence1997 írta: És akkor a szavazás lenne 24. -én? A szavazásra több napot érdemes adni. A díjátadóra gondoltál igazából, jól sejtem? Én inkább a következő szombatot javasolnám arra, ha 24-én jön az utolsó rész, hogy legyen még idő szavazni is, és a műsort elkészíteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Hétközben sajnos nem igazán jó nekem. Lehetne hétvégén két rész is. 13 perccel korábban, Pildi írta: A díjátadóra gondoltál igazából, jól sejtem? Biztos arra gondolt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 25, 2020 Author Share Posted September 25, 2020 10 órával ezelőtt, Pildi írta: A díjátadóra gondoltál igazából, jól sejtem? Igen, arra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 7, 2020 Author Share Posted October 7, 2020 Hamarosan egy új előzetes? (a hölgyemény szeptember 14. -én is kirakott egy hasonló Mandis üzenetet, egy nappal később jött is az előzetes. Vajon most is ez lesz? ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Pénteken bármi lehet. Bár túl közel lenne az első előzeteshez. Szerintem másról van szó. Esélyes, hogy semmiről. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Pénteken ismét lesz Star Wars-os Hasbro figurák leleplezése - könnyen lehet, hogy ha aznap kijön egy trailer, akkor az abban megjelenő új figurákat, új kinézeteket mutatja be utána a Hasbro. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 2020. 09. 24. - 22:57, Donát írta: Október 1-ei kezdést javasolnék, csütörtök szombat ritmussal: 1. 3. 8. 10. 15. 17. 22. 24. És akkor egy hét maradna a ráhangolódásra. Hogy állsz a nézéssel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 2020. 09. 15. - 22:25, Bence1997 írta: A két főhős mögött szerintem nem a Razor Crest van. Lehet, hogy még is az. Az előzetes végén látjuk ahogy szét van lőve ahogy a bolygó felé sodródik, aztán meg zuhan a légkörben, mint egy tűzgolyó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 15, 2020 Author Share Posted October 15, 2020 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet, hogy még is az. Az előzetes végén látjuk ahogy szét van lőve ahogy a bolygó felé sodródik, aztán meg zuhan a légkörben, mint egy tűzgolyó. Lehet. Mondjuk két teljesen különböző jelenet is lehet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Szerintem a jeges bolygósból van a legtöbb. Az elején sodródó hajó, a zuhanás és persze a felszínen játszódó jelenetek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 Monday Night Football - Exclusive Look! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Kedd hajnalban akkor lesz valami kis finomság. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kedd hajnalban akkor lesz valami kis finomság. Így van, a reggeli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 2020. 10. 09. - 20:42, Pildi írta: Hogy állsz a nézéssel? Sajnos egyelőre sehogy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 20-án 3:30 és 4:15 között várható az előzetes hajnalban. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 18, 2020 Author Share Posted October 18, 2020 34 perccel korábban, Yoda József írta: 20-án 3:30 és 4:15 között várható az előzetes hajnalban. @Pildi születésnapi ajándékunk? Jipiiiii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: @Pildi születésnapi ajándékunk? Jipiiiii. A céh ajándéka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Hajnalban trailer!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 19, 2020 Author Share Posted October 19, 2020 (edited ) Kérdés: a tavalyi előzetes október 28. -án érkezett, egy hétfői napon. Akkor is az MNF -en mutatták be azt? Edited October 20, 2020 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Bence1997 Posted October 20, 2020 Author Featured Comment Share Posted October 20, 2020 Levetítettek egy 1 perces előzetest... Ezt nevezem. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Nem baj, jó ez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Kib*szott jól néz ki. Mando mintha egy Falconhoz hasonló hajót szedne szét. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Csak a Razor Crest-et javítja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 1 órával korábban, Yoda József írta: Csak a Razor Crest-et javítja Mobilon nézve nem egyértelmű. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 A kék ürge 0:40-nél vajon az, akit még az első részben befagyasztott egy széntömbbe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 20, 2020 Author Share Posted October 20, 2020 17 perccel korábban, Yoda József írta: A kék ürge 0:40-nél vajon az, akit még az első részben befagyasztott egy széntömbbe? De az, legalábbis úgy tűnik nekem. Van egy tippem, hogy Mando, Cara és Greef valami miatt betörnek a Nevarroi birodalmi bázisra és ott fognak összefutni vele. Lehet kiolvasztották szegényt és fogságban van. Mandoék meg megszöktetik, aztán pedig Mando jetpackkel, Caráék pedig egy ITT -vel hagyják el a helyet. (ezt mind az eddig látottakból gondolom) Cseles az előzetes és magának az évadnak is a marketingje. Mibe fogadjunk, hogy mindössze csak az évad első feléből láttunk jeleneteket? Hacsak a Nevarroi akció nem az évad végén lesz, amire nem fogadnék. Illetve azért is cseles ez az előzetes, mert több helyen is észrelehet venni, hogy kicsit másképpen van vágva: 1. azt hinné az ember, hogy az X-wingek lövik le a Razor Crestet. A két jelenet teljesen más, az előbbi még egy narancssárgás légkörben játszódik, a jeges bolygón meg minden kék. 2. Greef és Cara tudnak a Mandalori küldetéséről (legalábbis úgy rémlik nekem), tehát valaki máshoz beszél. Érdekes, hogy más mandikat keres főhősünk. Ezzel talán belehet hozni egy már pletykált személyt. Amúgy 0:47 -nél BY szemei nem árulnak el valamit? Jól látom, hogy egy sötétkard sziluettje köszön vissza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Érdekes, hogy más mandikat keres főhősünk. Ezzel talán belehet hozni egy már pletykált személyt. Hát, kóborol pár olyan mandi a Galaxisban, akik rövidebb-hosszabb időre összefutottak az "ellenséges varázslók" keresett fajtájával. Amúgy az érdekes, hogy se Mando, se a Fegyverkovács nem tud konkrétat a Jedikről, pedig azért Obi-Wan Kenobi és Ahsoka Tano nem olyan régen (cirka 30 éve) elég fontos szerepet játszott a történelmükbe, ahogy Darth Maul is (Sabine például egyből vágta, hogy kicsoda Maul). Mintha ez is azt mutatná, hogy Djarin és a társai elszeparálva élnének a Mandalore-tól már nagyon, nagyon régóta. A trailer amúgy pöpec, látványos évad elé nézünk, annyi szent. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Már nem kell sokat várni. Izgalmas évad lesz. A bantha csontváz mindenkinek megvolt? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by LordGravon,
Az előzetes
Recommended by Ody Mandrell
7 reactions
Go to this post
Posted by Bence1997,
7 reactions
Go to this post