Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Spoileres lehet a következő részre nézve.

Spoiler

Ariana Greenblatt jelenleg az a színésznő, aki a fiatal Ahsokát fogja alakítani a flashback jelenetekben, legalábbis a legutóbbi pletykák őt említik. :) A színésznő likeolta az Ahsokás posztert és ha minden igaz, akkor követi Rosariot és Favreaut.

tbNL3FC.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Ja az nem is olyan vészes nekünk. Ha ott meg kell várniuk az estét az nekünk cirka éjfél. Onnan meg már jók vagyunk hajnalig. 

Hozzászólás ideje:

Ahogy elnézem, minden moziban egyszerre kezdik, szóval nálunk hajnali 2 lesz, amikor elindul a műsor. És hát minimum számolhatunk rá egy órát, ami hajnali 3, addigra meg már talán nálunk is fent lesz a Disney+-on. Szóval, aki hajnalban nézi, annak szerintem semmitől sem kell félnie, ha nem a Youtube-on vagy a Facebookon kezdi a napot. :) 

Annak, aki este nézi majd meg... Nos...

Han Solo Good Luck GIF by Star Wars

Hozzászólás ideje:

Holnap nem leszek HO-ban, így megkísérlek korán kelni, hogy láthassam. Estig biztos nem akarok várni. :)

Hozzászólás ideje:

Reggel én úgy kezdem a napot, hogy megnézem a részt... a többi feladat várhat! :cool:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Közben kiderült a 6. epizód hossza is: 46:26. Ez az epizód végi nemzetközi krediteket nem veszi bele, szóval ha a végén lévő stáblistát és a recapot kivesszük, akkor egy kb. 41-42 perces epizódot kapunk. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Srácok, csak hogy egy kis véleményt nyilvánítsak a részről, mindezt spoilermentesen (a részről majd a topikjában részletesen írok, mert VAN MIRŐL!!!):

Ez szerintem az élőszereplős sorozatok közül az egyik, ha nem a legspeciálisabb epizód. Nem akarok mélyebben belemenni - azt majd a topikban - de huhuhúúúúúúú... amit én láttam! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
17 perccel korábban, Bomarr írta:

Oké, meglepő, speciális. De akkor jó ez a rész vagy mi? :D Én csak este látom.

cant explain its complicated GIF by Kim's Convenience

:P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Legyen elég annyi, hogy a történet előrehaladt (nem úgy, ahogy gondolnánk, hanem máshogy), Filoni vizualitásban néhol Riant idézte nálam, a zene pedig ismét lehengerlő volt. Az Imdb pontszáma szerintem tökéletesen kinyilvánítja, hogy milyen epizód lett. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.