Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. (szerkesztve) Spoileres lehet a következő részre nézve. Spoiler Ariana Greenblatt jelenleg az a színésznő, aki a fiatal Ahsokát fogja alakítani a flashback jelenetekben, legalábbis a legutóbbi pletykák őt említik. A színésznő likeolta az Ahsokás posztert és ha minden igaz, akkor követi Rosariot és Favreaut. Szerkesztve: 2023. Szeptember 11. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Jesszus ma nem szabadna netezni? Vagy van még pár óránk? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Amcsiban lesz a bemutató, valamikor itteni idő szerint este vagy éjjel. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Ja az nem is olyan vészes nekünk. Ha ott meg kell várniuk az estét az nekünk cirka éjfél. Onnan meg már jók vagyunk hajnalig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Ahogy elnézem, minden moziban egyszerre kezdik, szóval nálunk hajnali 2 lesz, amikor elindul a műsor. És hát minimum számolhatunk rá egy órát, ami hajnali 3, addigra meg már talán nálunk is fent lesz a Disney+-on. Szóval, aki hajnalban nézi, annak szerintem semmitől sem kell félnie, ha nem a Youtube-on vagy a Facebookon kezdi a napot. Annak, aki este nézi majd meg... Nos... 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Holnap nem leszek HO-ban, így megkísérlek korán kelni, hogy láthassam. Estig biztos nem akarok várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Tudható mikor lesznek az amcsi vetítések? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. @Ody Mandrell Bence korábban linkelte az oldalt, ahol meg lehet nézni, hol mikor adják: 2023. 09. 06. - 20:58, Bence1997 írta: Itt van az oldal, ahol le lehet foglalni a helyeket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Ez nálunk tényleg bőven éjszaka lesz, nem kell aggódni. A délelőtti spoiler meg azóta elkerülhetetlen, amióta hajnalban leadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Youtube-ot kerülni kell. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Na újranézés indul és készülés a holnapra! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Este én is megnézem legalább a 4. részt, utána nagyon korán kelés és megnézni az új részt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Reggel én úgy kezdem a napot, hogy megnézem a részt... a többi feladat várhat! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Én kelek hajnalban, nincs mese! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Közben kiderült a 6. epizód hossza is: 46:26. Ez az epizód végi nemzetközi krediteket nem veszi bele, szóval ha a végén lévő stáblistát és a recapot kivesszük, akkor egy kb. 41-42 perces epizódot kapunk. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Az 5. epizód címe: Shadow Warrior (Árnyékharcos) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megelőztél... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Epizód megtekintve: 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Nem merek se FBra, se YTra, sehova felmenni, mert magosra még nem tették fel. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Srácok, csak hogy egy kis véleményt nyilvánítsak a részről, mindezt spoilermentesen (a részről majd a topikjában részletesen írok, mert VAN MIRŐL!!!): Ez szerintem az élőszereplős sorozatok közül az egyik, ha nem a legspeciálisabb epizód. Nem akarok mélyebben belemenni - azt majd a topikban - de huhuhúúúúúúú... amit én láttam! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Én is láttam. Nem tudom pontosan mit vártam. De nem azt kaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Ha nem tudod pontosan mit vártál akkor honnan tudod, hogy nem azt kaptad? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Oké, meglepő, speciális. De akkor jó ez a rész vagy mi? Én csak este látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. 9 perccel korábban, Bomarr írta: Oké, meglepő, speciális. De akkor jó ez a rész vagy mi? Én csak este látom. Hát....a tfn fórumán már most 16 oldalt írtak róla ami hatalmas csúcs. Biztos nem unalmas. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. 17 perccel korábban, Bomarr írta: Oké, meglepő, speciális. De akkor jó ez a rész vagy mi? Én csak este látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Ajjaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. (szerkesztve) Az IMDb-n 9.7 Ez elég jó? Szerkesztve: 2023. Szeptember 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Legyen elég annyi, hogy a történet előrehaladt (nem úgy, ahogy gondolnánk, hanem máshogy), Filoni vizualitásban néhol Riant idézte nálam, a zene pedig ismét lehengerlő volt. Az Imdb pontszáma szerintem tökéletesen kinyilvánítja, hogy milyen epizód lett. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.