Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Én azon lepődtem volna meg, ha nem lesznek játékok Az akolitushoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Lego ügyben egyelőre kuss van! Pedig most jó sok új jedi figura kinézne! Pl.: egy Yord.. Úristen! 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 17. 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 17. Igazán jelentőségteljes ez a poszter! Az egyik legjobb a Disney érában! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 17. Kár, hogy "csak" egy fanmade poszter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Ez hivatalos poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. (szerkesztve) Nem, ez egy fanmade poszter, amit felkarolt a hivatalos oldal, nem az első alkalom, hogy ezt csinálják. Jobb alsó sarokban láthatod is a művész vízjelét. Bár őszintén fogalmam sincs, hogy megy ez, de gondolom jelent különbséget, hogy a sorozat hivatalos poszterén nincs hasonló Ezt lehet Zolitól kéne megkérdezni, hogy is megy Szerkesztve: Június 18. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tycho_Celchu Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 2024. 06. 16. - 8:46, Ody Mandrell írta: Nekem nem tűnt fel, de attól még lehet. Viszont akkor még nem láttuk a sith-et még elszórtan se a sorozatban. Egy teljesen új karakter lehet. Most megnéztem pár trailert/spotot: Ami biztos, hogy a Sith és Mae (esetleg Osha) egy erdőben vannak és találkoznak (Awake-spot 24-25 mp). Amikor a Sith eldobja a pengéjét (alap trailer 1:29-nél), akkor szerintem nem érkezik vissza hozzá, mint egy bumeráng, hanem az ikrek egyike kapja azt el, ezt látom én néger kéznek (kesztyű nélkül) De látható, hogy az Evolve spotban (24 mp) is megszerez egy fénykardot az erővel (ruhájából ítélve) Mae. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nem, ez egy fanmade poszter, amit felkarolt a hivatalos oldal, nem az első alkalom, hogy ezt csinálják. Jobb alsó sarokban láthatod is a művész vízjelét. Bár őszintén fogalmam sincs, hogy megy ez, de gondolom jelent különbséget, hogy a sorozat hivatalos poszterén nincs hasonló Ezt lehet Zolitól kéne megkérdezni, hogy is megy Ez a másik poszter amit szintén ő készített, ezt is lehozta a hivatalos oldal. A fickó amúgy hivatásos illusztrátor aki a Lucasfilmnek is dolgozik. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. A Variety is közölt számokat a nézettségről. Amerikában június 7 és 13 között ezek voltak a legnézettebbek. A top 10-ben az Acolyte az egyetlen, ami nem Netflixes. Itt ugye azt nézik hogy egy-egy évadnak az összes elérhető részéből hány percet néztek a nézők az adott idő alatt. Az Acolyte-ból még csak három rész van kint. A következő hetekben ezért még javithat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 45 perccel korábban, Tycho_Celchu írta: Most megnéztem pár trailert/spotot: Ami biztos, hogy a Sith és Mae (esetleg Osha) egy erdőben vannak és találkoznak (Awake-spot 24-25 mp). Amikor a Sith eldobja a pengéjét (alap trailer 1:29-nél), akkor szerintem nem érkezik vissza hozzá, mint egy bumeráng, hanem az ikrek egyike kapja azt el, ezt látom én néger kéznek (kesztyű nélkül) De látható, hogy az Evolve spotban (24 mp) is megszerez egy fénykardot az erővel (ruhájából ítélve) Mae. Szerintem ezek a jelenetek mind a Khofaron játszódnak majd, izgalmas lesz! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 1 perccel korábban, Bomarr írta: A Variety is közölt számokat a nézettségről. Amerikában június 7 és 13 között ezek voltak a legnézettebbek. A top 10-ben az Acolyte az egyetlen, ami nem Netflixes. Itt ugye azt nézik hogy egy-egy évadnak az összes elérhető részéből hány percet néztek a nézők az adott idő alatt. Az Acolyte-ból még csak három rész van kint. A következő hetekben ezért még javithat. Van egy halom streaming de úgy tűnik a Netflix mindent ural, és ebbe odafér egy Acolyte? Ez csak szerintem jó eredmény? Amúgy a többi SW sorozat hogy teljesített hasonló időtávon? Már ami a nézettséget illeti? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Elvileg a Variety még újnak számít a nézettségmérésben. Hasonló adatok korábbról nincsenek, de én is azt látom, hogy ez tényleg jó eredménynek számít. Pláne ha a következő hetekben egyre nagyobb számokat fogunk látni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Egy pillanatra azt hittem, ez rossz eredmény, de úgy tűnik mégse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 38 perccel korábban, Bomarr írta: Elvileg a Variety még újnak számít a nézettségmérésben. Hasonló adatok korábbról nincsenek, de én is azt látom, hogy ez tényleg jó eredménynek számít. Pláne ha a következő hetekben egyre nagyobb számokat fogunk látni. Ráadásul 81%-os a növekedés az előző héthez képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Nagyon szépek a poszterek! @SimonZ munkáit juttatják eszembe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Van egy halom streaming de úgy tűnik a Netflix mindent ural, és ebbe odafér egy Acolyte? Ez csak szerintem jó eredmény? Amúgy a többi SW sorozat hogy teljesített hasonló időtávon? Már ami a nézettséget illeti? A Netflix kidobja mindig a teljes évadot, úgy nyilván könnyű gyűjtögetni a perceket. Az, hogy az Acolyte csak 3 résszel ezeket így megközelíti, szerintem jó eredmény. Esetleg ha valaki nagyon ráér, leoszthatja ezeket a számokat a percekkel, bár úgyis csalóka lehet az eredmény, hiszen össznézettséget mérnek, azaz amiből már 3 évad kinn van, annak mindhárom évad nézettsége beleszámít az adott héten Szerkesztve: Június 18. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Igen, az Acolyte szereplését visszafogja az is, hogy rövidek a részek, itt pedig perceket néznek. Közben a Bridgerton epizódok 60 perc körül mozognak. Az Acolyte-nál két rész megnézése kell ahhoz hogy összejöjjön annyi perc mint egy darab Bridgerton epizódnál. Szóval akárhogy nézem ez a szereplés nagyon dícséretesnek tűnik. Meglátjuk mit hoznak a következő hetek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. És még csak most fog beindulni a sorozat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Reméljük tudja tartani ezt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Az Ahsoka nyolc részes rating-je 575 millió megtekintés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Az a Nielsen? Mert akkor az nem igazán összevethető a Variety-vel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Igen ez a Nielsen féle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Nielsen a heteket is máshogy nézi mint a Variety Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. (szerkesztve) Mindensz*r Zoli megaszondta! Otherworld """"kritika"""" a The Acolyte-ról: CSAK! erős idegzetűeknek, akik nem akarják felcseszni az agyukat inkább görgessenek tovább!!! Spoiler Szerkesztve: Június 20. - Darth Riddick 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. És miért is reklámozod, növeled a nézettségét, ezzel a Youtube és Google elérhetőgését azzal, hogy belinkeled ezt a sz*rt ide, ahol a lőtéri kutyát sem érdekli? A f*szért kell ilyen f*szságokat megosztani! Tiltsd le az oldalát a Youtube-on, aztán ennyi, ne terjeszd és pláne ne ide szemeteld be, mert ez nem szeméttelep! 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Egyetértek, minek idehozni a trágyát? Én azt sem értem, amikor twitteren több tucatnyian posztolják, hogy XY mennyire dühítő Youtube-on, stb. Akkor mi a fenének foglalkoznak vele, pláne minek terjesztik az igét? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Riddick tudom neked ez a fétised, de légyszi ne rakj be ide szennyet. Legközelebb kitörlöm, sorry. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Közben lehet érezni, hogy közeleg az új rész: újabb látogatói csúcs született. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Áh, már várom a holnapot. Vizsgák után jó kis levezetés lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.