Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Naná, hogy várom! Az új lény miatt is aki holnap debütál. Reggel elmegyek futni de utána egyből rávetem magam. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 32 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Közben lehet érezni, hogy közeleg az új rész: újabb látogatói csúcs született. Mindenki kíváncsi rá, hogy a mi kis szektánk imádja ezt a sz*rt is 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Kíváncsi vagyok majd az új részre. Az eddigi legrövidebb epizód lesz majd (32 perc), szóval kíváncsi vagyok ebből mennyi lesz az end credits. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Ó basszus, az elég rövid. De nagyon várom. És akkor már 8-ból 4 meglesz. Nehéz elhinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tycho_Celchu Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kíváncsi vagyok majd az új részre. Az eddigi legrövidebb epizód lesz majd (32 perc), szóval kíváncsi vagyok ebből mennyi lesz az end credits. Szerintem adná magát, hogy ugyanaz a sztori megy le, csak most Mae szemszögéből. Emiatt lenne ennyire rövid, mert a többi már el lett mesélve a múlt héten. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. (szerkesztve) Úgy tudom, hogy a brendoki történet másik aspektusát csak a hetedik részben ismerhetjük meg. Szerkesztve: Június 18. - Ody Mandrell 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tycho_Celchu Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Úgy tudom, hogy a Brendoki történet másik aspektusát csak a hetedik részben ismerhetjük meg. Csak tippeltem Akkor baromira sajnálni fogom, hogy "csak" fél óra lesz a rész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Igen, a Brendoki események minden bizonnyal az utolsó előtti epizódban játszódnak le. Azt a részt Kogonada rendezte és Jodie azt mondta, csak vele dolgozott. Igazából egy rövid rész is lehet nagyszerű (gondoljunk csak a The Child című epizódra a Mandó első évadából vagy a The Heiress című epizód, amiben Bo Katan is bemutatkozott. Előbbi 31 perces volt stáblistával, utóbbi meg 30 perces volt stáblista nélkül). Meglátjuk. Van egy tippem, hogy hogyan fog záródni az epizód. Azt mondják amúgy, hogy bitang jó lesz. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 5 perccel korábban, Tycho_Celchu írta: Csak tippeltem Akkor baromira sajnálni fogom, hogy "csak" fél óra lesz a rész... Nézzük a jó oldalát: Yord ismét feltűnik. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Azt mondják amúgy, hogy bitang jó lesz. Ki mondja? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Nekem is az rémlik hogy akik az első négy részt látták azok nagyon oda voltak a négyes részért. Elvileg ez nagyot fog ütni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. A másik szemszög tuti a hetedik epizód lesz, a rendező és az író személyéből ez kikövetkeztethető A holnapi részben a korábbi hivatalos promóképek tag-jeiből valószínűsíthetően: Spoiler A Jedik az epizód végén találkoznak majd a maszkos Sith-tel 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Kevesebb, mint 6 óra múlva itt a következő epizód: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. The Yord is coming! 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. May the Yord be with us and guide us. Yord eternal! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Van egy halom streaming de úgy tűnik a Netflix mindent ural, és ebbe odafér egy Acolyte? Ez csak szerintem jó eredmény? Amúgy a többi SW sorozat hogy teljesített hasonló időtávon? Már ami a nézettséget illeti? Na még a mindig clickbait szenzációhajhász ScreenRant is pozitívan írt róla, akkor csak jó 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. Tudsz adni linket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 18. (szerkesztve) 58 perccel korábban, Yoda József írta: Na még a mindig clickbait szenzációhajhász ScreenRant is pozitívan írt róla, akkor csak jó A Screenranttal valami baj lehet mostanában, mert egyre többször nyilvánulnak meg pozitívan a Disney-éra Star Wars műveiről. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tudsz adni linket? Itt tudsz szemezgetni. Meglepően sokat, és sokszor elég igényesen és alaposan foglalkoznak a szériával, ráadásul nem nagyon mentek rá a clickbait anyagokra. Azért nem mondom, egy-egy cikkbe becsúszik baromság, de ott is inkább csak annyi, hogy átvették másoktól és valószínűleg nem néztek utána. A Screenrantra mindez nagyon nem volt jellemző még nem is olyan régen. Szerkesztve: Június 18. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. (szerkesztve) A 4. epizód címe: Nappal (Day) Khm... mikor lesz már jövő szerda??? Jó rész volt, valamin roppantul meglepődtem (az epizód végén lévő stáblistát is ajánlom). Az eddigi négy rész közül mondjuk nem ez lesz a kedvencem, de ja... JÖVŐHETET AKAROK!!! Szerkesztve: Június 19. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Nekem T-3 óra! Köszi, hogy írtál, épp kérni akartam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Huhhh, ez nagyon jó volt!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Egyelőre nem tudom hova tenni, még több kérdésem lett a mai rész után, de tetszik az irány, amerre haladunk és hogy kiszámíthatatlan a történet. Erre például nem számítottam, mint amit most láttunk. A játékidő kapcsán még el tudtam volna viselni egy 20 percet, főleg ahogy véget ért... néztem volna még tovább. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Hát ahogy számolgattam (egy excelbe gyűjtöm, hogy az egyes sorozatok milyen hosszúak) ez az epizód (ha a stáblistát nem számítom bele) a harmadik legrövidebb epizód volt az élőszereplős sorozatok történetében (28:28). Csak a The Child (28:18) és a The Foundling (27:40) című epizódok voltak ennél rövidebbek. Persze az elején lévő recap nincsen egyiknél se leszámítva, így még rövidebbek lennének. Nekem tisztára olyan érzésem volt, hogy fogták a rendező munkáját (a 4. és az 5. részt egy rendező csinálta) és egy ponton elvágták. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Jájj, nagyon tetszett! Alakulnak a dolgok! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Most elemzem éppen, nekem eddig ez tetszett a legjobban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Brutál jó rész volt!!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Nekem eddig ez a csúcs! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Mikor tudod megnézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Kilencnél előbb szinte biztos nem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Nem vagyok egy Nostredamus, de a következő rész címe lehet, hogy Night lesz? 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.