kdani20 Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. 2024. 06. 18. - 14:15, Darth Riddick írta: Mindensz*r Zoli Utálom ezt a kretént. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Ez jó volt, de a 3. rész viszi még mindig a prímet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Ez jó volt, de a 3. rész viszi még mindig a prímet Nekem nem. Magasan verte azt nálam. A 3. a sztori elengedhetetlen része, és még van is mit foglalkozni vele, de ez a rész igazi Pre PT hangulat volt. Imádtam. Ilyennek képzeltem a sorozatot. Már 3x láttam ma. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. 4 perccel korábban, csoli1138 írta: Nekem nem. Magasan verte azt nálam. A 3. a sztori elengedhetetlen része, és még van is mit foglalkozni vele, de ez a rész igazi Pre PT hangulat volt. Imádtam. Ilyennek képzeltem a sorozatot. Már 3x láttam ma. Maximálisan egyetértek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Nekem is a harmadik jobban tetszett. Ez se volt rossz, itt főleg az utolsó percek voltak baromi erősek. Az pedig, hogy miért volt nagyon rövid az epizód, arra az epizód egyik írója válaszolt: Szóval bizonyos okok miatt lett rövidre zárva ez az epizód, hogy a következő hosszabb legyen (ami ugye a hírek szerint 40 percet jelent majd). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Akkor a jövő heti rész lesz az a bizonyos Spoiler nagy harcból álló rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Spoiler Igen, az lesz az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 19. Most tényleg elvárják tőlünk, hogy várjunk egy hetet? Szadista állatok! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. Azok! És eddig látták a kiváltságosak is akik korábban megnézhették. Na azért az is jó poén lehetett.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. @csoli1138 a guide kép mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. (szerkesztve) Nem tudom.. Nem érek rá. A sagafórumon sürgetgetnek, hogy végezzem a dógomat... Az eddigi legjobb amúgy: Szerkesztve: Június 20. - csoli1138 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. Most bepótoltam visszamenőleg a legutóbbi két részt. A sorozat továbbra is szenzációs! Micsoda élet van az új helyszínekben! Imádom. A befejezés pedig.... hűha 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. Hétvégén egy fél évados maraton mehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hétvégén egy fél évados maraton mehet? Erre készülök én is 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. 6 órával ezelőtt, kdani20 írta: Erre készülök én is Mindenképpen számolj be az élményről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. John Rocha a Jeff Snider féle TheHotMic YT podcast házigazdája szerint, Leslye Headlandnek eredetileg sokkal sötétebb elképzelése volt a sorozatról, de Dave Filoni és a Lucasfilm más vezetői megváltoztatták és felpuhították. Úgy döntöttek, hogy a YA irányába tolják el. Nem tudom...nekem ez is elég komoly, milyen lett volna ha ennél is bevállalósabb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. Ezeket mindig a TFN-en olvasod? A legutóbbinak (miszerint újra lett forgatva az utolsó rész) amikor utánakérdeztem a leakses discordon, senki nem hallott róla, még valaki direkt emiatt meg is nézte az MSW-s podcastot, és mondta, hogy semmi ilyen nem volt benne Szerintem nem kell elhinni mindent, amit kiírnak a netre, meg igazából azokat sem, amiket az ilyen podcastokban mondanak random emberek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. Jeff Snider podcastja azért nem random.... Érdekességként raktam be, aztán ki lehet nyomozni igaz-e vagy se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Úgy döntöttek, hogy a YA irányába tolják el. Öööö... na itt látszik, hogy analfabéta vagyok, de mi az a YA? Van egy tippem amúgy de lehet rosszra gondolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. A Young adult rövidítése, magyarán a fiatal-felnőtt korosztály. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. Ő vajon Osha vagy Mae? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: John Rocha a Jeff Snider féle TheHotMic YT podcast házigazdája szerint, Leslye Headlandnek eredetileg sokkal sötétebb elképzelése volt a sorozatról, de Dave Filoni és a Lucasfilm más vezetői megváltoztatták és felpuhították. Úgy döntöttek, hogy a YA irányába tolják el. Nem tudom...nekem ez is elég komoly, milyen lett volna ha ennél is bevállalósabb? Peeeersze, Rocha is beh*lyült, ahogy látom. Honnan tudja, hogy mi volt az elképzelése a sorozatról? És persze megint Filonit kell behozni, akinek nagyon nem az a feladata, hogy puhítson(!!!), hanem pont az, amit néhány interjúban elmondott: tanácsokat ad, de hagyja a készítőket, hogy bemutassák a saját elképzelésüket. Meg persze annyi még pluszba, hogy (mint ahogy az Acolyte egyik írója kifejtette - akit persze, hogy betámadtak a gyökerek ) a szkripteket leellenőrzi és zöld utat ad, ha minden stimmel. Ez a YA vonal se tudom, hogy miért probléma. A könyveknél például Claudia Gray azt mondta, hogy egy felnőtt és egy YA regény között pusztán csak annyi a különbség, hogy a főszereplők fiatalabbak. Itt meg már a kezdetektől az volt a szitu, hogy Leslye Amandlát szemelte ki főszereplőnek. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ő vajon Osha vagy Mae? Szerintem Osha lesz. Szerkesztve: Június 21. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. Az a sith kard, vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Young adult rövidítése, magyarán a fiatal-felnőtt korosztály. Aha, erre gondoltam én is, köszi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Jeff Snider podcastja azért nem random.... Érdekességként raktam be, aztán ki lehet nyomozni igaz-e vagy se. MSW szerint nem igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. Ennek mondjuk örülök. Filoni azért ilyen szinten ne szóljon bele más munkájába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. 2024. 06. 20. - 9:09, csoli1138 írta: Az eddigi legjobb amúgy: Kicsit Hófehérke és a hét törpe feelingje van. Ők mentek így libasorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kicsit Hófehérke és a hét törpe feelingje van. Ők mentek így libasorban. Meg a buckalakók, hogy ne lehessen látni, hogy mennyien vannak. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 21. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Filoni azért ilyen szinten ne szóljon bele más munkájába. Ne is, de igazából nem is hiszem, hogy ilyenbe beleszólna. Mármint, a TCW néhány része után nehezen tudom elképzelni, hogy szándékosan lebitítana ilyen téren egy sorozatot. Az Umbara-szál például minden téren elég sötét, animációs sorozatok között talán a legsötétebb. De még a TBB-nek is voltak elég sötét pillanatai, főleg a harmadik évadban, szóval a világnézete ezen a téren nem sokat ávltozott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 22. 2024. 06. 21. - 10:21, Ody Mandrell írta: Ő vajon Osha vagy Mae? Szerintem is Osha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.