Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Yoda József írta:

Ez jó volt, de a 3. rész viszi még mindig a prímet :D

Nekem nem. Magasan verte azt nálam. A 3. a sztori elengedhetetlen része, és még van is mit foglalkozni vele, de ez a rész igazi Pre PT hangulat volt. Imádtam. Ilyennek képzeltem a sorozatot. Már 3x láttam ma. 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, csoli1138 írta:

Nekem nem. Magasan verte azt nálam. A 3. a sztori elengedhetetlen része, és még van is mit foglalkozni vele, de ez a rész igazi Pre PT hangulat volt. Imádtam. Ilyennek képzeltem a sorozatot. Már 3x láttam ma. 

Maximálisan egyetértek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem is a harmadik jobban tetszett. Ez se volt rossz, itt főleg az utolsó percek voltak baromi erősek.

Az pedig, hogy miért volt nagyon rövid az epizód, arra az epizód egyik írója válaszolt:

r/StarWarsLeaks - Writer Claire Kiechel on The Acolyte E04 (& E05)

Szóval bizonyos okok miatt lett rövidre zárva ez az epizód, hogy a következő hosszabb legyen (ami ugye a hírek szerint 40 percet jelent majd).

Hozzászólás ideje:

Nem tudom.. Nem érek rá. A sagafórumon sürgetgetnek, hogy végezzem a dógomat...:death:

Az eddigi legjobb amúgy:

epguide104.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

John Rocha a Jeff Snider féle TheHotMic YT podcast házigazdája szerint, Leslye Headlandnek eredetileg sokkal sötétebb elképzelése volt a sorozatról, de Dave Filoni és a Lucasfilm más vezetői megváltoztatták és felpuhították. Úgy döntöttek, hogy a YA irányába tolják el. 

Nem tudom...nekem ez is elég komoly, milyen lett volna ha ennél is bevállalósabb? 

Hozzászólás ideje:

Ezeket mindig a TFN-en olvasod? A legutóbbinak (miszerint újra lett forgatva az utolsó rész) amikor utánakérdeztem a leakses discordon, senki nem hallott róla, még valaki direkt emiatt meg is nézte az MSW-s podcastot, és mondta, hogy semmi ilyen nem volt benne :lol:

Szerintem nem kell elhinni mindent, amit kiírnak a netre, meg igazából azokat sem, amiket az ilyen podcastokban mondanak random emberek

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Úgy döntöttek, hogy a YA irányába tolják el. 

Öööö... na itt látszik, hogy analfabéta vagyok, de mi az a YA? Van egy tippem amúgy de lehet rosszra gondolok.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

John Rocha a Jeff Snider féle TheHotMic YT podcast házigazdája szerint, Leslye Headlandnek eredetileg sokkal sötétebb elképzelése volt a sorozatról, de Dave Filoni és a Lucasfilm más vezetői megváltoztatták és felpuhították. Úgy döntöttek, hogy a YA irányába tolják el. 

Nem tudom...nekem ez is elég komoly, milyen lett volna ha ennél is bevállalósabb? 

Peeeersze, Rocha is beh*lyült, ahogy látom. :lol:

Honnan tudja, hogy mi volt az elképzelése a sorozatról? És persze megint Filonit kell behozni, akinek nagyon nem az a feladata, hogy puhítson(!!!), hanem pont az, amit néhány interjúban elmondott: tanácsokat ad, de hagyja a készítőket, hogy bemutassák a saját elképzelésüket. Meg persze annyi még pluszba, hogy (mint ahogy az Acolyte egyik írója kifejtette - akit persze, hogy betámadtak a gyökerek :facepalm:) a szkripteket leellenőrzi és zöld utat ad, ha minden stimmel.

Ez a YA vonal se tudom, hogy miért probléma. A könyveknél például Claudia Gray azt mondta, hogy egy felnőtt és egy YA regény között pusztán csak annyi a különbség, hogy a főszereplők fiatalabbak. Itt meg már a kezdetektől az volt a szitu, hogy Leslye Amandlát szemelte ki főszereplőnek.

15 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ő vajon Osha vagy Mae?

who.jpg

Szerintem Osha lesz.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Jeff Snider podcastja azért nem random.... Érdekességként raktam be, aztán ki lehet nyomozni igaz-e vagy se. :) 

MSW szerint nem igaz :D

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Kicsit Hófehérke és a hét törpe feelingje van. Ők mentek így libasorban. :D 

Meg a buckalakók, hogy ne lehessen látni, hogy mennyien vannak. :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Filoni azért ilyen szinten ne szóljon bele más munkájába.

Ne is, de igazából nem is hiszem, hogy ilyenbe beleszólna. Mármint, a TCW néhány része után nehezen tudom elképzelni, hogy szándékosan lebitítana ilyen téren egy sorozatot. Az Umbara-szál például minden téren elég sötét, animációs sorozatok között talán a legsötétebb. De még a TBB-nek is voltak elég sötét pillanatai, főleg a harmadik évadban, szóval a világnézete ezen a téren nem sokat ávltozott.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.