Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kicsit mintha leült volna a dolog, pedig a többiek ráharaptak. Jogos. Megint pörgetek rajta egyet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Most nézem, hogy talán kissé felesleges a mellékkarakter kategória hisz van legjobb férfi és női mellékszereplő is. De most már maradjon, csak észrevételeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Abban legalább nemtől, kortól, fajtól, megvalósítástól függetlenül mindenki megmérkőzhet mindenkivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Sejtem, hogy valami ilyesmi lehetett mögötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Most nézem, hogy talán kissé felesleges a mellékkarakter kategória hisz van legjobb férfi és női mellékszereplő is. De most már maradjon, csak észrevételeztem. Van két férfi színész és két női színész kategória - itt első sorban a színészi teljesítmény kellene számítania. Ezen kívül van egy főkarakter és mellékkarakter kategória. Ezeknél a karakter számít és nem a színészi játék. Hol érzel duplikálódást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 27. Ilyen szemszögből már van létjogosultsága. Csak a szavazók is így nézzék, és ne csupán karakter szinten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 27. 47 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ilyen szemszögből már van létjogosultsága. Csak a szavazók is így nézzék, és ne csupán karakter szinten. Ez megint csak ilyen Aranyfénykard hagyomány. A szavazólapon külön lesznek úgyhogy remélhetőleg mindenki összekapcsolja majd, hogy az egyik a színész a másik a karakter. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 2. A PT érával kezdünk a jelenetek és a zene jelölés kapcsán, hogy ne legyen egyszerre 9 új topik. Hét végéig lehet szavazni aztán jön a következő trilógia. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Szuper lett Donát! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Teljesen jól működik a két téma, jelenet és zene együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. (szerkesztve) Gafznak minden jelöltre miért kellett leszavazni a 456-nál? @Donát szerintem máris törölheted az ominózus szavazatait. Szerkesztve: 2021. November 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Gafznak minden jelöltre miért kellett leszavazni a 456-nál? @Donát szerintem máris törölheted az ominózus szavazatait. Egyszerűbb lenne, ha normálisan szavazna. Ha nem teszi meg, akkor mindegyik értékből levonunk 1-et, a lényegen nem változtat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Figyelni kell mert a zenéknél nem csinálta ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Nagyon övön aluli szavazás volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. 2 órával ezelőtt, gafz írta: Nagyon övön aluli szavazás volt... Köszönöm hogy kijavítottad a szavazatod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Az előbb esett le hogy a "Legjobb állat" kategóriából a Vulptex / kristályróka kimaradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 14. 1 órával korábban, Rog írta: Az előbb esett le hogy a "Legjobb állat" kategóriából a Vulptex / kristályróka kimaradt. A végső győztes sehol sem fog kimaradni ezt garantálom. De facto és de jura is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 14. @Donát, a járművelnél szeretnéd, ha mind a huszat kitölteném, vagy nem baj, ha nem lesz meg mind a húsz? A jelöltlistám alapján dolgozom, úgy viszont éránként nincs meg a húsz. Persze ott direkt visszafogtam magam, ugyanakkor az OT esetében valószínűleg még én sem tudnék huszat összehozni, mert felszíni járművek terén elég karcsú az a trilógia (csak kettőt hagytam ki, a T-16-ost és egy háttérben öt másodpercig sem látható járművet). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 14. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: @Donát, a járművelnél szeretnéd, ha mind a huszat kitölteném, vagy nem baj, ha nem lesz meg mind a húsz? A jelöltlistám alapján dolgozom, úgy viszont éránként nincs meg a húsz. Persze ott direkt visszafogtam magam, ugyanakkor az OT esetében valószínűleg még én sem tudnék huszat összehozni, mert felszíni járművek terén elég karcsú az a trilógia (csak kettőt hagytam ki, a T-16-ost és egy háttérben öt másodpercig sem látható járművet). Nem muszáj húsz. Lehet kevesebb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Akkor kész is, lehet menni szavazni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Na, már csak 4 kategória maradt ahol le kell zárni a szavazást és készen is leszünk a jelöltállítással. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Egyre jobban formálódik bennem az ötlet, hogy minden kategóriában egy dobogót kelljen összeállítani majd az Aranyfénykard szavazóknak. Végül is lesz (majdnem) minden kategóriában 9 jelölt. Ezek közül kéne kiválaszani a 3 legjobbat és egy dobogót összerakni. Az első hely érne 5 pontot, a második hely 3-at a harmadik hely 1 pontot a helyezés nélküliek pedig értelemszerűen 0-át. A top 3 kiválasztásra keresnék valami online kérdőíves megoldást - szívesen veszem az ötleteteket mert tudom, hogy ilyeneket szoktunk használni a TCW, Mandalorian, Bad Batch szavazásokhoz is - majd a szavazás után kiexportálnám a beérkezett voksokat. A pontösszesítés mehetne excelben. Szerintem így felhasználóbarátabb lenne a szavazás (csak 3-at kell választani és rangsorolni nem 9-et) és nem félek attól, hogy a végén ne jönnének ki a különbségek a jelöltek között. Döntetlen esetén a több 1. hely, a több 2. hely és végül a több 3. hely döntene. Ha minden egál, akkor pedig holtversenyes győztest avatnánk, az sem feltétlenül nagy baj amúgy. Mit gondoltok ezzel kapcsolatban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Egyszerűség szempontjából nem rossz ötlet, de talán izgalmasabb lenne ha mindegyik jelöltet kellene pontozni. Az online szavazási felülettel az a gond, hogy tudtommal csak egyre lehet szavazni, így az semmiképpen nem jó a többes szavazáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az online szavazási felülettel az a gond, hogy tudtommal csak egyre lehet szavazni, így az semmiképpen nem jó a többes szavazáshoz. A crowdsignalon, amit a többi szavazáson is használunk, beállítható, hogy egy kategóriába több dologra is lehessen szavazni, sőt még az is, hogy egy ember minimum és maximum hány jelöltre szavazhat a kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Sorrendet is enged állítani? Mert az lenne a lényeg. Ha igen akkor meg is van oldva a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Egyszerűség szempontjából nem rossz ötlet, de talán izgalmasabb lenne ha mindegyik jelöltet kellene pontozni. Az online szavazási felülettel az a gond, hogy tudtommal csak egyre lehet szavazni, így az semmiképpen nem jó a többes szavazáshoz. Szerintem ez egy kompromisszumos megoldás az egyet lehet csak választani vs. az összeset pontozzuk között. Szerintem a dobogó elegendő lenne egy reális kép kirajzolásához és annyira nem is szúrjuk magunkat tökön, hogy csak egyet kell valahogy választani a 9-ből. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Surveymonkey már találtam rá megoldást is. Apró szépséghiba, hogy 11000 forint lenne az a plan, amiben benne van a szükséges feature. Ennek hiányában lehet hogy marad a sorrendbe rakás, csak az több utólagos számolgatással jár majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Automatán valóban jobb lenne. Más hely nincs a neten? Vagy esetleg egy Excel táblába is beírhatod, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Minden kategóriában megvannak végre a jelöltjeink! A következő lépés, hogy megcsinálom (megcsináljuk) a szavazólapot és várhatóan december 1-gyel indulni tud a szavazás amire kb. 2 hét lesz. A kérdésem az, hogy mikor legyen a díjátadó. Mindenképpen még az idén szeretném, hiszen ez volt az év eleji ígéret is. Az egyik lehetőség az, hogy december 18 szombat, a másik lehetőség hogy a dec 27-31 közötti napokon valamikor. Ezek hétköznapok, de sokan lesznek szabadásgon két ünnep között. A díjátadó mindenképpen este lenne olyan 8 órai kezdettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Mindenképpen hétvégére szavaznék, december 18. jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.