Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon jó!!! Imádom a Supernaturalt - önmagában már a képanyag is király. Milyen együttes ez?

A kedvencem a Halál (a másik oldalról)..

Nekem is a kedvenc sorozatom, már hosszú évek óta. Rengeteg számot itt kedveltem meg. :) Egyébként ha gondolod, majd benézhetnél a Sorozatok topikba is a friss epizódok után, bár nem tudom, hol jársz? :)

Hozzászólás ideje:

Nekem is a kedvenc sorozatom, már hosszú évek óta. Rengeteg számot itt kedveltem meg. :) Egyébként ha gondolod, majd benézhetnél a Sorozatok topikba is a friss epizódok után, bár nem tudom, hol jársz? :)

Hat évadot néztem végig, de mivel TV-ben nem nézek sorozatot (szeretem darálni, egyben nézni az évadot), ezért az aktuális részekről inkább nem tudnék semmit.. :-)

A zenéjéről meg: örülök, hogy a fiúk a keményebb műfaj rajongói... :-)

Hozzászólás ideje:

Hat évadot néztem végig, de mivel TV-ben nem nézek sorozatot (szeretem darálni, egyben nézni az évadot), ezért az aktuális részekről inkább nem tudnék semmit.. :-)

A zenéjéről meg: örülök, hogy a fiúk a keményebb műfaj rajongói... :-)

Bár nálam jelenleg a 4-5. évad a favorit, a 7. edd ig messze felülmúlja a 6.-at, de talán még az 1-2.-t is. Kíváncsi vagyok, neked mennyire fog bejönni az új irányvonal. Egyébként, ha van kedved, a megfelelő topikba firkálhatnál pár sort az Eddig megtett útról, én szívesen olvasnám. :)

A zene kapcsán én is örülök, hogy nem Lady Gagától vagy Britney Spears-től szoktak bevágni, de egyáltalán nem is passzolna a sorozathoz ez a stílus.

Hozzászólás ideje:

Egyébként, ha van kedved, a megfelelő topikba firkálhatnál pár sort az Eddig megtett útról, én szívesen olvasnám. :)

Húúú.. az nagy falat lenne. Az elsőről írtam xpressre, a második itt a gépemen. Aztán abbahagytam.

Másról írtam most, belinkelem a sorozatos topikba... :-))

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.