Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Az a fénykard párbaj valóban klasszikussá vált azóta. A Jedik és Sithek első összecsapása 1000 év után! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Khmm, és a Qui-Gon vs. Darth Maul a Tatooine-on? Rövid, de összecsapás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Khmm, és a Qui-Gon vs. Darth Maul a Tatooine-on? Rövid, de összecsapás Igazad van, akkor kóstolták meg egymást. A Naboo-n viszont már tudják ki az ellenfél... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Igazad van, akkor kóstolták meg egymást. Én az ilyen kóstolást azért kihagynám De valóban csak ízelítő volt abból, ami majd jön. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Két hét múlva szombaton az RTL-n Baljós árnyak Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Két hét múlva szombaton az RTL-n Baljós árnyak Tegnap néztem meg! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Cak azért örülök ennyire mert ilyenkor tudom megnézni szinkronosan Yeeeeeeeeeeeeeee Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Cak azért örülök ennyire mert ilyenkor tudom megnézni szinkronosanYeeeeeeeeeeeeeee Megvolt nekem az első és a második is szinkronosan, de valakinek kölcsönadtam és benyelte. Hát azóta sem adok kölcsön senkinek semmit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Annak idején (sőt a Klónok idején is) nem volt dvd lejátszóm, így kazin vettem a filmeket. Ami ugyebár szinkronos, így szerencsére bármikor nézhetem őket szinkronnal Ha akarom Mivel tévében lesz, mindenképpen bele fogok nézni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. (szerkesztve) Hát azóta sem adok kölcsön senkinek semmit. OFF Én egy olyan filmet adtam kölcsön kazin, ami után egy SW műsor volt, és azóta sem kaptam vissza Nagyon is megértem, hogy nem adsz senkinek semmit kölcsön. Én még ott nem tartok, mert ez csak egy rossz tapasztalat volt. ON Szerkesztve: 2006. Május 15. - MissKarrde Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Cak azért örülök ennyire mert ilyenkor tudom megnézni szinkronosanYeeeeeeeeeeeeeee Végre valaki örül a szinkronnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hát, szerintem a Star Warsok közül az ep1-nek lett a legjobb a szinkronja, szóval az öröm szvsz itt még érthető is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Leszámítva Darth Sidious hangját Donát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én az összes résznek imádom a szinkronját. Na jó persze vannak amik nem tetszenek, legfőképpen Grivi, de hát azt is meg lehet szokni. Én imádom Palpi hangját is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Leszámítva Darth Sidious hangját Donát. Nekem Sidious hangja mindig is bejött, attól függetlenül, hogy baromi melléfogás, Viszont így egyrészt a magyar rajongó az ep1-nél még nem jöhet rá a hangból, hogy Palpi=Sidious, pont mint McDiarmid, aki remekül megváltoztatja a hangját, így angolból sem derül ez ki egyértelműen csak a hangból. Viszont az ep2-3 szinkronjában lesüt a hangból, hogy ezek ketten ugyan azok, mivel a szinkronszinész ugyan azzal a hangszínnel és hangsúllyal beszél Sidiként, mint Palpiként. Nekem ezért tetszik nagyon az ep1-es Sidious hang. És szerintem nagyon jól mondja, hogy "Öljék meg őket. Mindet." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. És szerintem nagyon jól mondja, hogy "Öljék meg őket. Mindet." A klipben bármikor látom, mindig végigfut a hideg a hátam ettől a mondattól, annyira jól kijön. De a filmben is remek Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A klippben tényleg nagyon jól jön ki az a rész. Meg az egész. Az egyik kedvenc SW klippem. Arra meg még biztos emlékeztek, mikor a SW.hu fórumon valaki - már nem emléxem ki volt - azon idegeskedett és szidta Lucast, hogy a trailerrel elárulta hogy Palpi=Sidi. Tehát...nem igazán jött rá akkor még a szinkronból. Na persze ez őt is jellemzi, meg a SW ismereteit, de akkor is. Én azért szeretnék olyan DVDket amin rajta van a szinkron. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hát szerintem ha Grúber Hugót megkérnék, hogy kissé torzításokkal mondja el ugyanazt a szöveget, lehet, jobban járnánk... de ez csak az én véleményem. Nekem nem tetszik az a hangszín, amit Darth Sidious szinkronszínésze produkál Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A klippben tényleg nagyon jól jön ki az a rész. Meg az egész. Az egyik kedvenc SW klippem. Arra meg még biztos emlékeztek, mikor a SW.hu fórumon valaki - már nem emléxem ki volt - azon idegeskedett és szidta Lucast, hogy a trailerrel elárulta hogy Palpi=Sidi. Tehát...nem igazán jött rá akkor még a szinkronból. Na persze ez őt is jellemzi, meg a SW ismereteit, de akkor is. Én azért szeretnék olyan DVDket amin rajta van a szinkron. Moon volt az. Egyébként jó ha van szinkron a lemezen, de sohase nézném meg vele. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A klippben tényleg nagyon jól jön ki az a rész. Meg az egész. Az egyik kedvenc SW klippem. Nekem is az az egyik kedvencem Emlékszem, hogy örültem akkor, mikor véletlenül fel tudtam venni a tévéből. A másik iszonyat jó rész az, amikor Amidala kiránynő ezt mondja: Nem egyezem bele olyan megoldásba, amely háborúhoz vezet (igaz, hogy angolul, de angolul most nem megy az idézet). Ez az egyik kedvencem a filmből is Ráadásnak eszembe jut erről, hogy hova vezetnek az események később (klón háború). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Moon volt az. Egyébként jó ha van szinkron a lemezen, de sohase nézném meg vele. Soha nem néznéd meg egyiket sem szinkronnal? Hmm...hát akkor neked tényleg nagyon nem jön be. Pedig McCallum is mondta hogy a magyar szinkron az egyik legjobb! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Az ep.2-öt és az ep.3-at még nem is láttam elejétől a végéig szinkronnal... bele-bele hallgattam, de ezzel el is ment tőlük a gusztusom A Baljós Árnyakat viszont számtalanszor láttam szinkonnal és a VHS verzió a mai napig meg van... itt még tényleg sikerült igényes munkát csinálni Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Az ep.2-öt és az ep.3-at még nem is láttam elejétől a végéig szinkronnal... bele-bele hallgattam, de ezzel el is ment tőlük a gusztusom A Baljós Árnyakat viszont számtalanszor láttam szinkonnal és a VHS verzió a mai napig meg van... itt még tényleg sikerült igényes munkát csinálni Vicces hogy nekem pont ez a rész nincs meg szinkronnal, illetve csak tévéből felvett reklámkiszedéses változatban Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Vicces hogy nekem pont ez a rész nincs meg szinkronnal, illetve csak tévéből felvett reklámkiszedéses változatban Vedd meg kazin, most márszinte ingyér dobálják! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Soha nem néznéd meg egyiket sem szinkronnal? Hmm...hát akkor neked tényleg nagyon nem jön be. Pedig McCallum is mondta hogy a magyar szinkron az egyik legjobb! Dehogynem, megtudom nézni szinkronnal(évekig azzal néztem), de ha van felirat akkor már más a helyzet.A baljós szinkronja tényleg jó!Nekem a régi trilógia thx-es szinkronja is nagyon bejön. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én főleg Jar Jar miatt tartom nagyon jónak a magyar szinkront. Sokkal jobb a szövege, mint az eredetiben. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én főleg Jar Jar miatt tartom nagyon jónak a magyar szinkront. Sokkal jobb a szövege, mint az eredetiben. Jaja Mileszttehabajleszhamostnincsen? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Jaja Mileszttehabajleszhamostnincsen? Tikaztán durrbele! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hmm... szerintem a szinkronosok Jar Jar-nál kicsit átestek a ló túl oldalára. Az eredetiben is nehézkesen beszél, de a magyar szövege teljesen idétlenre lett véve. Mondjuk ez a magyar Anakin hang mellett semmiség Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Mondjuk ez a magyar Anakin hang mellett semmiség No igen, egyetértek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.