Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A legjobb szó rá az addiktív. :D Én az első rész után imádtam, és alig bírom kivárni hétről hétre. SZÁMOMRA kicsit a gyűrűk ura és a katedrális keveréke. Értsd: hasonló környezet mint a Gyűrűk Ura, látvány, királyságok, (talán lények), és akkora a sz-rkavarás mint a Katedrálisban. Szóval egy izgalmas sori, jó karakterekkel, gyönyörű látvánnyal és egy biztos 2. évaddal. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 28. - 22:04, Darth Sky írta:

Ez a Game of Thrones pontosan milyen jellegű sorozat? A tartalomból nem lettem sokkal okosabb, az előzetes viszont nem ígér rosszat. Lehet, hogy a "nagy szünetben" érdemes lenne elkezdenem. :hmm:

Az egyik legjobb fantasy regényciklusból készült sorozat.

Hozzászólás ideje:

Juhúúú GoT 3! :) Már alig várom, hogy este meglessem.

Amúgy nem tudom mondtam-e, de darálom a Chuck 4. évad 2. felét. :D És tetszik. Ugye eddig voltak fenntartásaim, azért is hagytam abba a 11. rész körül, de most kifejezetten élvezem. Sokkal lazábbak a részek, több a poén,kevesebb a kapcsolati szenvedés, és minden egyes rész olyan mintha egy egész film lenne. Legalábbis ilyen érzésem van. Most néztem meg a Cat squad részt, és ott a látvány se volt semmi. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szeretnék segítséget kérni. Volt anno a TV-ben egy olyan sorozat melyben a srác Démonokat próbált elkapni. Régen rendőr volt, egyik alakalommal megerőszakolták a feleségét, majd megölték. Miután megtalálta a neje gyilkosait, bosszúból megölte őket. Pár napra rá ő maga is meghalt. Pokolra került, ott Lucifer fel ajánlott neki valamit, cserébe kapja el a megszökött Démonokat. Csak akkor tudta vissza juttatni őket a Pokolba, ha a szemüket egy villa szerű valamivel ki szúrta.

Legyetek szívesek segítsetek.

Előre is kosss mindenkinek!

Szerkesztve: - SZKipi Padawan
Hozzászólás ideje:

Még csak nem is rémlik, de jónak hangzik. :D

GoT 3:

Ez a rész is állat volt. Nagyon meg vannak írva a párbeszédek és nagyon jó beszólások vannak benne.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 31. - 14:58, SZKipi Padawan írta:

Szeretnék segítséget kérni. Volt anno a TV-ben egy olyan sorozat melyben a srác Démonokat próbált elkapni. Régen rendőr volt, egyik alakalommal megerőszakolták a feleségét, majd megölték. Miután megtalálta a neje gyilkosait, bosszúból megölte őket. Pár napra rá ő maga is meghalt. Pokolra került, ott Lucifer fel ajánlott neki valamit, cserébe kapja el a megszökött Démonokat. Csak akkor tudta vissza juttatni őket a Pokolba, ha a szemüket egy villa szerű valamivel ki szúrta.

Legyetek szívesek segítsetek.

Előre is kosss mindenkinek!

Brimstone - Pokoli szolgálat volt a címe.

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 31. - 16:26, SZKipi Padawan írta:

Dzséjt te egy ISTEN vagy!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szépen kosss!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Nem vagyok én isten, de utána én következem. :D Szívesen.

Hozzászólás ideje:

GoT

Hozzászólás ideje:

Trónok harca

Szuper volt a mostani rész is :) Marha jó hangulata van az egésznek, mint fantasy messze jobb mint a Gyűrűk Ura. Párbeszédekben ott alázza ahol éri. Sz*rkavarásban meg továbbra is Spartacus hajcsár. :) Mondjuk Batiatust nehéz lesz lefölözni, de hajrá :D Egy apró gondom van, sok a karakter :D Nehéz őket nevük alapján beazonosítani, de múltkorában a HBO oldalán láttam egy jó kis összefoglalót. :) Majd ránézek megint. Aria továbbra is favorit nálam. Bírom a kiscsajt :D

Hozzászólás ideje:

Itt egy családfa a GoThoz. Én nem néztem meg, mivel láttam rajta olyan karaktert, aki még nem volt a 3.részben, ezért inkább még hanyagolom. :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 01. - 8:13, Oldfighter írta:

Hogy is van ez? :D

Hát rá kellett néznem, hogy lássam spoileres a kép, nem? :D

Amúgy csak azért írtam, mert pont olyan karaktereket láttam, akik még nem szerepeltek, ezért gondoltam ne tovább. De akkor most meglesem. :D

Hozzászólás ideje:

Game of Thrones 7

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 06. 02. - 18:37, Oldfighter írta:

Overkill!!! :lol:

Core -on fent van, onnan szedtem le. :) Nagyon örülök neki, mert régóta vadászom. Szerintem a csillagok háborújához nagyon közel áll a stílusa. Cliff McLane egyértelmű Han Solo előkép. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2011. 06. 02. - 18:50, Ody Mandrell írta:

Core -on fent van, onnan szedtem le. :) Nagyon örülök neki, mert régóta vadászom. Szerintem a csillagok háborúja stílusához nagyon közel áll a stílusa. Cliff McLane egyértelmű Han Solo előkép. :D

Én azt hiszem a Filmmúzeumon néztem végig múltkor, de a felújított filmet is láttam :) Azok a vezérkari megbeszélések a bázison a nagy asztal körül tiszte Csillagok háborúja moffgyűlés feeling :)
Hozzászólás ideje:

Orion?? Te jó ég. :D Én akkor régen láttam utoljára, és a suliban mindig megbeszéltük az előző esti részeket. Még most is a fülemben van az a jó kis dalocska, amit a főcímzenéjére költött valaki:

"Felszállt az Orion, benne McLane a parancsnok... ":D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.