Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Én már kezdek eltávolodni a sorozattól, amiatt hogy így húzzák.E hétre ígérték az új részt, és eltolták megint jövő hétre.Mér egy hónapja nem jött új. Ha több lesz mint 3 évados a sorozat(ami valószínű), akkor én megőrülök. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. A Hegylakó sorozatot néztem, a filmeket is láttam de nagyon régen.Azok nem tetszettek. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Mai Galacticában mi volt? F1 időmérőt néztem inkább... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Mai Galacticában mi volt? F1 időmérőt néztem inkább... Jajjj elfelejtettem róla írni! Nagyon jó volt!! A csajszi talált egy cylon űrhajót a bolygón, és azzal ment vissza. Nagyon érdekes volt a hajó, mert félig organikus volt belülről. Csak lestem... Sajnálhatod, hogy nem láttad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Sajnos még én sem láttam (Stargate Atlantist néztem helyette), de ezt holnap feltétlen pótlom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Na, megnéztem. A vége az akkorát ütött, ahogy kiírta Kara a raptor szárnyaira, hogy Star Buck. Meg amikor a két gép egymással beszélgetett a szárnyak megbillegtetésével Jó rész volt, Adama parancsnok jó fej, akárcsak a fia. Tigh ezredes viszont zuhant, pedig eddig, a Karaval való szemétkedéseitől eltekintve, bírtam. Az elnökasszony meg hát... végül is a flotta szempontjából érthetőek voltak az indokai, de én nem szavaznék rá. Arra vszont kíváncsi leszek, hogy Halloval mi lesz most, hogy a cylon partnere eltűnt. Na meg, hogy hová tűnt Boomer? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Akkor most ugye két Boomer cylon van? Egy az anyahajón, a másik a Keplikán. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Pntyosan, egy a Napköziben, egy meg a Replikán Tényleg, nevezik még egyáltalán Csillagközinek? Vagy már annyira megszoktam, hogy fel se tűnik? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Mostanában nem nagyon mondták ezt. Egyébként látta valaki a rejtélyek városát pénteken? Én már nem néztem... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Mostanában nem nagyon mondták ezt. Egyébként látta valaki a rejtélyek városát pénteken? Én már nem néztem... Én néztem.Már megint összevágtak valami sokatmondót a reklámra Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Ma viszont lost! Nekem is, és az AXN-eseknek is Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megnéztem a LOSTOT! HIHETETLEN A VÉGE! ODY, remélem te is láttad! Ez elképesztő! Egy újabb rejtély... felfoghatatlan. Nem birom ki a köv. hétig, mert itt van a kezemben a köv. 4 rész... de ki kell tartanom!!!! Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Melyik rejtélyre célzol? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Rejtély: ODY, ha még nem láttad a részt NE olvasd el! (Spoiler) Számítógépben: -Hello? -Hello? - Who is this? - Hello, I'm Michael. And who is this? ... - DAD? Hát erre! ISTEN! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megnéztem a LOSTOT! HIHETETLEN A VÉGE! ODY, remélem te is láttad! Még nem. Majd holnap. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Gondoltam hogy erre gondolsz. Sajnos erre még mindig nem derült fény.Máshol azt is olvastam hogy lehet hogy nem is a gyerek írt hanem az othersek.Hogy odacsalogassák vagy mi, de ez csak találgatás. Sőt.Amióta Michael elment megkeresni a fiát, nem is láttuk. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Ez a mostani Lost rész nagyon jó volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Ez a mostani Lost rész nagyon jó volt. Felvettem videóra. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Nekem megvan gépen a teljes első évad szinkronnal. A második évad első 4 része szintén szinkronnal.... az ötödik résztől pedig 15.-ig feliratosan.... már nagyon várom a 16. részt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Gondoltam hogy erre gondolsz.Sajnos erre még mindig nem derült fény.Máshol azt is olvastam hogy lehet hogy nem is a gyerek írt hanem az othersek.Hogy odacsalogassák vagy mi, de ez csak találgatás. Sőt.Amióta Michael elment megkeresni a fiát, nem is láttuk. Szóval elmegy megkeresni a fiát? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Tényleg jó volt a LOST. Kate majdnem begőzölt. Az epizód vége valóban érdekes volt, csak úgy mint a figyelmeztetés, hogy a számokon kívül semmit ne írjanak bele. Szerintem hatással lehetnek a külvilágra a számok által...vagy valami hasonló. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hmm..a Twin Peaks egyre durvább. Ody! Most jött a képbe Windom Earl. És előről kezdték a Szex és New Yorkot, az első részt még ugysem láttam eddig Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hmm..a Twin Peaks egyre durvább. Ody! Most jött a képbe Windom Earl. Akkor jó lesz! Az egy totál elmebeteg (szegény Leo ). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Jaja... nem tudom, ez egyre bonyolultabb! Mi a fene történhet, ha nem írják be a számokat? És mi ez az egész "kísérlet"? Egyre vadabbul hangzik Még a végén valóban tudományos magyarázat lesz az egészből. Egyébként amikor Mr. Echo átadta a könyvet Locke-nak, először azt hittem, hogy az egy útmutató a szigethez Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Kicsit ködös volt az a testamentumról való szöveg... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Jah... nem is kicsit! Imádom ezt a Mr. Echot. Az volt a jó, amikor ez a párbeszéd zajlott le asszem Sawyer és Echo között, hogy: Who are you? Mistereko. Mister Echo? Yeah Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Akkor jó lesz! Az egy totál elmebeteg (szegény Leo ). Szegény? Nem féltem én, mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. Az öltönyös kissrác a gurulj gurulj asztalkám-os résznél nem semmi. Vajon belehipnotizálta Donába, hogy lássa úgy hogy a kukoricaszósz a tányérról átvarázsolódott a kezébe? A legbizarabb, hogy szinte alig lepődött meg Dona, mintha szinte halál természetes lenne, hogy a gyerek tud varázsolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Szegény? A végén már sajnáltam...de majd meglátod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Javában töltöm a Rome első epizódját, remélem megéri. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Én is nézni fogom, mert nekem mától újra van HBO-m, mert most akciósan 1990FT/hónap. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.