Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 23. - 12:27, Darth Riddick írta:

Ma 49 éves a Doctor Who! :)

Gondoltam rá tegnap :)

2012. 11. 24. - 18:00, Nute Gunray írta:

Sajnos csak neten megy, és a részek egyenként negyedórásak (ha jól tudom). Pedig nagyon vártam, kár hogy az amerikaik részéről nincs rá igény. :(

Én is sajnálom, hogy nem normál sorozat lett belőle.

Hozzászólás ideje:

Mennyi ideig nem lesz supnat tudja vki?

Dexter: Jesszusom ez is nagyon nagyon jóó rész volt és már csak 3 rész áááá. :D

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Metal Hurlant Chronicles - Heavy Metal - S1

Mondjuk szerintem nem is lesz több évad. A sorozat vérbe sci fi. 6 rész, mindegyik különálló történet. Aki ismeri és szereti Philip K. Dick novelláit annak mindenképpen ajánlom. A történetek között egyetlen kapocs van, egy pár pillanatra felbukkanó meteor, élő acél, aminek a felbukkanása változás hoz, és baljós dolgokat. Van itt a történetek között atomkatasztrófa, idegen megszállás, próféciák, a jövő megváltoztatása, és minden ami kell egy jó sci-fi-hez. Egy low budget sorozatról beszélünk nem sok díszlettel, és kevés szereplővel, valamint látványos, de nem éppen a legjobb CGIal, amiből van bőven. Viszont olyan színészek vannak benne mint Ratger Hauer, Joe Flanigan, SCott Adkins, James Masters, és a gyönyörű Kelly Brook. Nekem mindegyik rész bejött valamilyen szinten, de azért nem mindegyik ütött akkorát. A sötét hangulat ami a fő erénye az összesnek résznek, és hogy tudod, itt a végén még lesz valami. :) Nem mondom hogy nem található ki mindig, de ennyit érdemes rá áldozni, főleg azoknak akik a téma szerelmesei mint én. :)De sci-fi bolondoknak kötelező.

6,5/10.

metal-hurlant-chronicles-awesome-new-tv-show--L-Fb12XJ.jpeg

Hozzászólás ideje:

Walking dead

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

The Walking Dead - 2. évad

Megint elkövettem azt a hibát, hogy sokat adtam az előzetes véleményekre, és rossz évadra számítottam. Egyáltalán nem értem, miért kapott negatív kritikát ez az évad, de valójában nem is érdekel. Voltak nyugisabb, moralizálóbb részek (nagyon helyesen), akcióból is kaptunk bőven, és fordulatokból, váratlan halálesetekből sem volt hiány. Aki értelmetlen zombigyilokra és akcióorgiára vágyik, annak figyelmébe ajánlom az élőszereplős Resident Evil filmeket, de ezt a sorozatot kerülje. Itt nem ezen van a hangsúly, de erről már írtam az 1. évadnál. A karaktervezetés még mindig tetszik, Rick hihetetlen fazon, nem semmi, amit részről részre kiáll ez az ember...

Kíváncsi vagyok, hova tudják ezt még továbbvinni úgy, hogy érdekes maradjon, de állok elébe.

Arról esetleg tudni, hány évad lesz? Illetve a webisode-okról mit tudtok? Úgy tudom, már 2 websorozat is van. Ezeknek mennyi közük van a sorozathoz?

Szerkesztve: - Darth Sky
  2012. 11. 26. - 22:29, Frenkie írta:

Walking dead

Sky: A 2. évad sokkal türhetőbb, ha egyben nézed meg, és nem hétről-hétre. :)

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:

Dexter

Hozzászólás ideje:

Jó volt a Dexi, természetesen! :D

2012. 11. 26. - 19:08, kudar írta:

Dexter: Jesszusom ez is nagyon nagyon jóó rész volt és már csak 3 rész áááá. :D

2012. 11. 28. - 4:26, Nute Gunray írta:

Dexter

Masukától én is hiányolom a jó kis beszólásokat, és már nem is olyan perverz mint régen. :) Kicsit el van nyomva.

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 28. - 18:41, kudar írta:

Egy BBCs karácsonyi trailer amiben van 4-5 új dokis jelenet, nagyon rövidek de van amin néztem. :D

Szerintem nem csak Te néztél rajta :D Most már csak egy hónap.

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 28. - 20:10, MissKarrde írta:

Szerintem nem csak Te néztél rajta :D Most már csak egy hónap.

Igen, a Doki is nagyot nézett. :D

Ody: Igen én is így gondolom, szóval durva finálé lesz itt úgy érzem. :D

Masukát pedig tényleg háttérbe szorítják ebben az évadban, de amikor van az jó. :) Mondjuk elég sok mindent zsúfoltak az évadba, így nem csoda ha pár karakter háttérbe szorul.

Hozzászólás ideje:

Kaliforgia - 5. évad.

A showtime mindig hozza a szintet. Ez a sorozat is csak 12 részes, ráadsául 25 perces részek, de ahogy az előző évadokban, itt is remek érzelmi hullámvasutat hoztak létre. Mint mindig, most is mindenki kavar, szexel mindenkivel, nem marad el pár mell mutogatása, de idén jóóóval kevesebb mell, és inkább több férfi hátsó (és p-nci :D ) ami dominál. Sajna. :D De mondjuk ezen nem is csodálkozom, mert elég nagy fordulatot hozott a sorozat. Hank Moody lett az évad jófiúja. Míg eddig ő feküdt le mindenkivel és csalt meg, hazudott, most ő tartott mindenkinek a hátát, és képedt el, hogy miket mondanak és csinálnak. Fura volt, de egyben tetszett is, főleg mivel most jöttek ki legjobban apai tulajdonágai, és próbálta megvédeni a lányát, egy magához hasonló ficsúrtól. Még mindig keserédes, egyszerre imádom és utálom is a sorozatban, mert mikor Hanknak végre jóra fordulnának a dolgai, akkor ismét előjön, hogy őt még az ág is húzza. Nyilván hogy végre boldog lehessen a feleségével a sorozat végére hagyják, de azért ezt rossz nézni, főleg azok után amiket megtett érte ebben az évadban. ( ez persze nem teszi jóvá a régi dolgait, ahogy azt minden részben többször fel is hozzák)

7,5/10 - sőt legyen 8/10 mert nagyon hozta a szintet, és várom hogy kavarodik ki ebből Moody.

1325613114544_Cali5_1280x640_Overlay_640_320.jpg

Hozzászólás ideje:

Arrow - 1x08: Különösebben nem nyűgözött le, egyszerű, átlagos rész volt.

Supernatural - 8x08: Poén szinten jó kis rész volt, nem is számítottam másra a főszálas ügy után. Sam flashbackjeit feleslegesnek érzem, ezt leszámítva továbbra is tetszik az évad.

2012. 11. 27. - 0:26, Darth Sky írta:

The Walking Dead - 2. évad

Megint elkövettem azt a hibát, hogy sokat adtam az előzetes véleményekre, és rossz évadra számítottam. Egyáltalán nem értem, miért kapott negatív kritikát ez az évad, de valójában nem is érdekel. Voltak nyugisabb, moralizálóbb részek (nagyon helyesen), akcióból is kaptunk bőven, és fordulatokból, váratlan halálesetekből sem volt hiány. Aki értelmetlen zombigyilokra és akcióorgiára vágyik, annak figyelmébe ajánlom az élőszereplős Resident Evil filmeket, de ezt a sorozatot kerülje. Itt nem ezen van a hangsúly, de erről már írtam az 1. évadnál. A karaktervezetés még mindig tetszik, Rick hihetetlen fazon, nem semmi, amit részről részre kiáll ez az ember...

Kíváncsi vagyok, hova tudják ezt még továbbvinni úgy, hogy érdekes maradjon, de állok elébe.

Arról esetleg tudni, hány évad lesz? Illetve a webisode-okról mit tudtok? Úgy tudom, már 2 websorozat is van. Ezeknek mennyi közük van a sorozathoz?

Nos Lori Grimest több okból sem szeretik, felsorolok néhány pontot a spoiler fül mögött.

A Torn Apartot láttam, arról a lábatlan, járkálóvá vált kislányról szól, akit Rick a legelső részben lelő, tőle vette el a biciklit. Ezen kívül még van a Cold Storage, amiről semmit sem tudok, gondolom az is csak ilyen lazán kapcsolódik.

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:

Kislány? Rick lelőtt egy kislány járkálót, közvetlenül a nyitó jelenetben, de a biciklisnél nekem egy felnőtt nő ugrik be. Egyébként köszi az infót!

Lori kapcsán az 5. pontot tartom valódi oknak, a többi inkább kifogásnak tűnik. Ilyen módon csaknem minden karakteren lehetne fogást találni.

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 30. - 15:49, Darth Sky írta:

Kislány? Rick lelőtt egy kislány járkálót, közvetlenül a nyitó jelenetben, de a biciklisnél nekem egy felnőtt nő ugrik be. Egyébként köszi az infót!

Egyébként igazad van, ez az egész Lori ügy csak hozzáállás kérdése. :) Én úgy emlékeztem, hogy a biciklis is nőnemű volt, lehet egy kicsit összemosódott a fejemben a kislánnyal, azért mégiscsak két éve láttam azt az epizódot utoljára, nem jegyeztem meg holmi járkálót, de a biciklisről van szó. :)

Hozzászólás ideje:

Kiskósa(Sky te is elolvashatod):

Sky: Kezd el a harmadikat szerintem egyértelműen a legjobb évad, nagyon jól fejlődnek a karakterek főleg Rick és Daryl.

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 30. - 21:33, Frenkie írta:

Erről a részéről én sem vélekedtem másképp. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 30. - 21:39, KisKósa írta:

Erről a részéről én sem vélekedtem másképp. :)

Hát úgy vettem észre hogy:

Hozzászólás ideje:

Én azért sajnálom, hogy

Hozzászólás ideje:

És én még azt hittem, a tavalyi évadzárót nem tudják űberelni, de ez alapján nagyon úgy tűnik, tévedtem. Van egy olyan érzésem, hogy ezúttal nem egy szereplőtől fogunk végső búcsút venni...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.