Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 30. - 21:54, Frenkie írta:

Hát úgy vettem észre hogy:

Spoileres tartalom megtekintése

Én nem ezt mondtam. Pusztán azt, hogy úgy tűnt, mintha megharagudott volna olyasmiért, amit tulajdonképpen burkoltan ő kért. :) Abban nem kételkedem, hogy ez az incidens kinek a hibájából történt. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 8:28, Lok Durd írta:

És én még azt hittem, a tavalyi évadzárót nem tudják űberelni, de ez alapján nagyon úgy tűnik, tévedtem. Van egy olyan érzésem, hogy ezúttal nem egy szereplőtől fogunk végső búcsút venni...

Nekem valahogy ez az évad jobban bejött, mint az előző. Emlékszem, tavaly kb. 4-5 részt utólag néztem meg, most meg alig várom, hogy felkerüljön a felirat. Van pár emberke, akiről tudjuk, hogy tuti megmarad :) A többiekről meg lehet filózni:

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 9:52, KisKósa írta:

Én nem ezt mondtam. Pusztán azt, hogy úgy tűnt, mintha megharagudott volna olyasmiért, amit tulajdonképpen burkoltan ő kért. :) Abban nem kételkedem, hogy ez az incidens kinek a hibájából történt. :)

The Walking Dead 2. évad spoiler

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 16:31, MissKarrde írta:

Nekem valahogy ez az évad jobban bejött, mint az előző. Emlékszem, tavaly kb. 4-5 részt utólag néztem meg, most meg alig várom, hogy felkerüljön a felirat. Van pár emberke, akiről tudjuk, hogy tuti megmarad :) A többiekről meg lehet filózni:

Hm, én viszont ezt az évadot eddig elég gyengének érzem, igaz, az utolsó pár rész jó volt, de előtte szerintem elég sok volt az üresjárat. Nálam még mindig az első évad viszi a prímet.

Azért ez az évadzáró nem lesz gyenge, a trailer alapján. :D

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 16:47, Darth Sky írta:

The Walking Dead 2. évad spoiler

Végül is... :) (Bocsi, most csak ennyi telik tőlem. >.< Valahogy nekem annak idején így jött le, de lehet, hogy tévedek. :) (De azért a mellékelt kép a korábbi hozzászólásomban, azért üt, valljuk be. :lol:)

Ezt meg csak neked:

http://9gag.com/gag/2653745

:D:lol:

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 23:53, Darth Sky írta:

Nem probléma. Azért, mert nekem nincs bajom a csajjal, megemésztem, ha másnak nem szimpatikus. ;)

Ugyanígy vélekedek mint te. Nekem sincs semmi bajom Lorival. Kiváncsi leszek a véleményedre a 3. évadról.

Hozzászólás ideje:

Homeland második évad kilencedik rész után: kezdik kicsit túl bonyolítani. Az évad első fele mesés volt, de az utóbbi pár részben mintha elveszett volna a sorozat igazi bája. Én főleg azért szerettem mert piszok jók voltak a karakterek és nagyon jó párbeszédeket irtak nekik, de a plot hole-ok száma már kezdi elérni a kritikus szintet, ráadásul láthatóan egyre jobban görcsölnek a készitők hogy minden részre jusson egy óriási csavar. Remélem a végére kikupálodik.

Hozzászólás ideje:

SupNat: nekem nagyon tetszett ez a rész. Imádom ezt az évadot, kész felüdülés komolyan mondom. tele van kreativitással, pedig azért már megy egy ideje és mégis tud újat mutatni, pedig már féltem, hogy megint a szeleburdi istenke tért vissza valahogy. Deanék segítőtársa meg zseniális remélem marad is velük tovább, mert nagyon feldobta poénügyileg a részt, és ebben azért még lenne. Csak így tovább. :)

Hozzászólás ideje:

Valóban rosszul fogalmaztam. Ebben a páncélban nem úgy néz ki, mint a Hét Királyság egyik legnagyobb ura. Először egy jöttment zsoldosnak néztem. Szerintem jobban nézne ki ha a mellvért egy darabból lenne, és ilyen pikkelyes domborulatok lennének rajta valahogy így

Hozzászólás ideje:

Van benne valami, de én még azért megvárnám a "szövegkörnyezetet", elvégre Robb sem néz ki ebben a werkben óriási úrnak. Gondolom Edmure ruhatárában is akad pár ütősebb... de majd a sorozatból kiderül.

Hozzászólás ideje:

Dexter: hát igen tudják tovább fokozni, de egy egész más szinten. :)

Hozzászólás ideje:

Walking Dead:

Ez volt az utolsó rész idén a 3. évadból, a következő februárban. Valami überbrutál cliffhangerrel ért véget ,bár sajna a stáblista közben mutattak részeket a következő részről és így már tudható mi lesz a szereplőkkel.

Hozzászólás ideje:

Supernatural - 8x09

Nagyon jó rész volt, nekem tetszett. Minden a helyén volt, érdekes témákat feszegetett...

Eddig nagyon jó évad, csak így tovább. :clap:

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszett az eheti Fringe, főleg a zárás sikerült jól. Kár, hogy 5 rész múlva véget ér... de ha lehet hinni az infóknak, a finálé az eddigi legnagyszabásúbb és leglátványosabb lesz a sorozatban. Meglátjuk.

Hozzászólás ideje:

Dexter - szupermegaállat rész volt ez is, és legközelebb vége...de még mennyire! :D

supnat: újabb remek rész, behozva a csaj szálat is, Benny is marha jó volt, nagyon egyben volt ez a rész, ahogy az évad is.

Fringe: Én nagyon bírom ezt az évadot, és kíváncsian várom hogy mi lesz a végén, mert lassan, de biztosan eljutunk oda is. Az a kis harc nagyon állat volt! Elnéztem volna még egy darabig. :)

Hozzászólás ideje:

Dexter valóban szuper volt.

Utolsó rész előzetes spoiler:

Hozzászólás ideje:

Bomarr, Doctor

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.