Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 13. - 15:23, MissKarrde írta:

Bomarr, Doctor

Spoileres tartalom megtekintése

DW

Hozzászólás ideje:

Dexter, heti rész: Nagyon jó volt!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Pildi: Én is imádom ezek az életigazságokat a Dexiben. :) És valóban, ez az évadzáró nagyon jó lesz! :)

Doctor Who spoilerek az évad 2. felére. Moffat nagy vonalakban elmondja milyen részek is lesznek még! :)

SZerkesztés: A spoiler mögött pedig már egy concept art a Tardis új konzoljáról! :)

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Battlestar Galactica: Blood and Chrome

Először is, már az kisebb csoda, hogy egyáltalán ez a pilot/websorozat egyáltalán elkészülhetett. Sajnos az, hogy a SyFy kb. csak koncként dobta oda a rajongók elé a legújabb BSG-eresztést, a végeredményen is meglátszik - az alap BSG sokkal jobban néz ki mai szemmel is, néha iszonyat zavaróan látszódott, hogy a színészek csak a zöld háttér előtt játszanak (pl. látható körvonal). A másfél órás film tizenpárperces webizódokra szabdalási is a lehető leghülyébb ötlet volt, látszik, hogy ezt nem erre írták, olyan érzés volt a részek végén, mint amikor a tévé a lehető legrosszabbul választja meg, mikor szakítsa meg az adást reklámmal.

Viszont hazudnék,ha azt mondanám, hogy nem működött a dolog. A BSG érzés, ha ilyen light-módban is, de átjött, a fiatal Adamát alakító színész bár elsőre nem tűnt jó választásnak, a végére eléggé megkedveltette magát.Nekem a sztori is bejött (bár abban is érződött, hogy x pénzből megvalósítható történet kell, de az első cylon háborútól talán nem is lehet olyan felütést várni, mint a Kolóniák pusztuláas volt anno), valamint látszik, hogy a világtovábbépítésre is meglenne a szándék, a korábban ismertek tiszteletben tartásával

.

Az utolsó pár perc teljesen hozza azt, amit egy jó pilotnak el kell érnie: az ember kérne még, hiszen a kényszerű hátrányok ellenére megmutatja a film azt, hogy lenne a sorozatban spiritusz.

Csak kár, hogy valószínűleg nem kapjuk meg.

Bomarr, lenti DW-hez:

A Boardwalk Empire hogy tetszett idén? Nem sokat írtál még róla.

2012. 12. 13. - 22:16, Pildi írta:

Dexter, heti rész: Nagyon jó volt!

2012. 12. 14. - 13:23, reaper írta:

Battlestar Galactica: Blood and Chrome

Én is megnéztem az epizódokat, és egyetértek azzal, amit leírtál. Jó volna, ha folytatnák, persze több pénzből, hogy azért a látvány meglegyen, és egy jó történettel. Kár, hogy a nézők alig vevők erre a sztorira. Vagy legalább is én ezt tudom elképzelni, amiért nem készül ebből akár egy néhány évadot felölelő sorozat. Pedig van benne potenciál.

2012. 12. 15. - 6:27, kudar írta:

10 nap és egy újabb trailer a karácsonyi dokihoz tele új jelenettel! :)

Köszi, remek volt :) Már csak néhány nap.

2012. 12. 15. - 19:00, JakeSully írta:

Vizuális effektek a Trónok Harca 2. évadában

Jó volt látni, mindjárt rá is sasoltam az 1. évadosra is:

http://www.youtube.com/watch?v=imPwJ_AsVk8&NR=1&feature=endscreen

Szerkesztve: - MissKarrde

Doki 6x13 szinkronos: Mindenki tudja szerintem itt, hogy én mennyire kiállok a szinkronok mellett, és szeretem őket, de amit most láttam az évadzáróban az nagyon felcseszte az agyam.

És ilyen már volt máshol is, mert emlékszem a Lost asszem 4. évad végén mikor a helikopterben Saywer odasúg Katenek valamit, ott sem hallatszik semmi, viszont a szinkronosban beleírtak oda egy kis szöveget neki...lol!! Ami persze csak a köv évadban derül ki...

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

A Lostnál tényleg volt ilyen, de az durvább volt, amikor a 3. évadnál a feka nő Other tag az eredetiben oroszul karattyol Bakuninnak, míg a magyarban el kezd rinyálni, h "tedd meg Mikhail, tedd meg, tedd meg! :lol:

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 16. - 20:09, JakeSully írta:

Breaking Bad sorozatot senki nem nézi közületek?

Obi1 és én nézzük, ja jól tudom más nem. Viszont én a mostani fél évaddal még adós vagyok. :)

Nute: igen erre emlékszem.

Hozzászólás ideje:

Köszi!

Á, milyen volt már a Dexi befejezése!

Hozzászólás ideje:

Fura, a Doki karácsonyi előzetesei kifejezetten jók, de ezek a pár perces prequelek nálam most valahogy nem működnek. Ez is inkább csak amolyan lapos viccelődés, pedig a prequelek között már annyi remek volt. Például az Asylum of the Daleks-é némi bővitéssel egy önmagában megálló kisfilm is lehetne.

Hozzászólás ideje:

Bomarr: én jókat derültem rajta, de szerintem csak humorforrásnak, extráknak lesznek benne, nem hiszem hogy nagyobb szerepük lesz az eset megoldásában, de ne legyen igazam. Mondjuk engem az sem zavar ha egyedül a doki oldja meg a világvégét. :D

Több Strax-et mindenesetre! :D

Norbi: jól haladsz, csak így tovább. :)

Hugom most nézte meg a 6 évad végét, és teljesen el volt hűlve, hogy mennyire jó lett, pedig ő eddig csak úgy nézte, de ezért teljesen odavolt és már alig várja, hogy szinkronosan folytassák a 7. évadot :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 18. - 15:25, kudar írta:

Bomarr: én jókat derültem rajta, de szerintem csak humorforrásnak, extráknak lesznek benne, nem hiszem hogy nagyobb szerepük lesz az eset megoldásában, de ne legyen igazam. Mondjuk engem az sem zavar ha egyedül a doki oldja meg a világvégét. :D

Több Strax-et mindenesetre! :D

Az nem baj, ha nem ők oldják meg az esetet, csak ha már újra feltűnnek akkor legyen érdekes a karakterük és ne csak a poénok kedvéért legyenek ott. Eleve az első feltűnésükkor én nem is úgy gondoltam rájuk mint vicces karakterekre. Valószinüleg ezért is furák nekem ezek a prequelek.

Hozzászólás ideje:

Dexter:

Ha már Strax és Doki és Tardis...huhh nagyon nyomatják! :D

http://www.youtube.com/watch?v=AFJ8OKVCmhQ&feature

És kép az új Tardisról: Úgy látom erősen rámennek a régi stílusra, és talán kicsit darkosabb is lesz az egész. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Nem tetszik, pont az ódonsága, komorsága miatt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.