Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gotham 1x01

Hangulatos és érdekes Pilotot kaptunk, ha ilyen marad a sorozat, szerintem megtartom. Jó, hogy a filmekből már közismert felállás helyett hátrébb ugrottak az időben, mint kiderült, bőven van lehetőség ebben a korszakban is. Kíváncsi vagyok, maradnak-e a realitásnál, vagy idővel itt is felbukkan a természetfeletti. Az ismerős karaktereket jó volt látni életük korábbi szakaszában, asszem a kis Catwomannel jóban leszek. :cool:

Hozzászólás ideje:

Gotham - nagyon kellemes kis bevezető rész volt ami felkelti szerintem az ember érdeklődését, hogy merre is megy majd a sorozat. Látványos, jók a színészek, szerintem legalábbis nagyon - viszont rohadtul szájbarágós volt az egész. Ezt kihagyhatták volna, elég lenne szépen lassan csepegtetni a karaktereket, infókat stb. Nézem tovább!

ÉS ja...lol

origo.jpg

Hozzászólás ideje:
  2014. 09. 24. - 17:49, Bomarr írta:

Első öt részt láttam. Jól indult, de sajnos nálam hamar unalomba fulladt. Ha véget ért az évad akkor majd ledarálom.

Nálam épp ellenkezőleg van, nem tudok unatkozni rajta :) El is kezdtem olvasni a könyvet ami alapján készült.

Hozzászólás ideje:
  2014. 09. 24. - 17:43, NorbiLordi írta:

Más is nézi közületek a The Strain (A kór) sorozatot? :)

Igen. Borzalmas.. Ha akarsz röhögni jókat, itt beszélünk róla, SPOILERESEN!!!

http://filmforum.hungarianforum.com/t75-the-strain-kibeszelo

2014. 09. 24. - 17:49, Bomarr írta:

Első öt részt láttam. Jól indult, de sajnos nálam hamar unalomba fulladt. Ha véget ért az évad akkor majd ledarálom.

Ne siess vele. :facepalm:

Hozzászólás ideje:

No én is letudtam a Gotham pilótáját. Egész jól indított a sori. Jó hogy olyan figurákat is behoztak akikkel a filmekben nem találkozhattink. Közülük nekem csak Bullock és Essen (de inkább ne :D) ismerős régebbről. Előbbi rajzfilmsoriból utóbbi pedig képregényből.

Hal Mooney (Will Smithné :D) érdekes "új" figura. Remélem sok borsot fog törni Jimmyék orra alá. Meg azt is hogy Dent is feltűnik majd. Nagyon valószínűnek tartom hogy ő is felbukkan valamikor.

Amúgy érdekelne hogy a sori szerint Jimmy és Essen házasok voltak-e mint a képregény(ek) szerint.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Boardwalk Empire 5/03

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Wilde
Hozzászólás ideje:
  2014. 09. 24. - 17:50, Nabopolasszar írta:

Agents of S.H.I.E.L.D.

Úgy tűnik a "pajzsos" emberkék szeretnek Budapestre járkálni

Amúgy jó volt, pont olyan, mint amit vártam

Nocsak, a héten a Person of Interest is Budapesttel kezdett (ott játszódott a nyitó jelenet). Sajnos a SHIELD csak ma kerül terítékre nálam.

POI

Boardwalk Empire

Hozzászólás ideje:
  2014. 09. 26. - 15:17, MissKarrde írta:

POI

Egész érdekes lett a szezonnyitó. Muris volt látni ahogy hőseink az új személyazonosságuk leple alatt intézkedtek. :D

Plusz az is tetszett hogy Jani hasonlóképpen is akciózott mint az első részben. Maszkban mordállyal és még a töltényhüvelyes trükköt is bevetette valahol. :D

Idézet

Hozzászólás ideje:

POI

Hozzászólás ideje:

Doki: Kellemes volt ez is, eléggé vágni lehetett a feszültséget a szereplők között, de a poénok és beszólogatások megint ott voltak, az ellenség is tetszett, persze ebben a részben nem az övé volt a főszerep. :)MÉg írok róla szerintem, és meg kell néznem még1x ma, mert elég kómásan néztem reggel.

Hozzászólás ideje:
  2014. 09. 28. - 6:23, MissKarrde írta:

POI

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.