Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Itt lesz az ideje, elvégre egyik-másik tagjukat igencsak érinti a regisztrációs törvény.

Tulajdonképpen a filmbe szerintem a S.H.I.E.L.D.-nek még szerepe is lehetne, legalább Coulsonnak.

Hozzászólás ideje:

Nemrég volt egy interjú a Civil War íróival és ők azt mondták, hogy le vannak maradva a TV-sorozattal és nem igazán tudják, hogy most éppen mi minden történik ott. Ez alapján a TV-sorozat az ami igyekszik igazodni a nagy filmekhez visszafele ugyanez már nem működik.

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 30. - 16:23, Merr-Sonn írta:

Milyen hangulatos, hogy a kisebb hírsávban meg Hell's Kitchenben dúló bandaháborúról írnak a videóban. :D

Ez mondjuk annyiban furcsa, hogy a DD évadzárójában karácsony volt. Azt hittem hogy a DD új évada a S.H.I.E.L.D. téli szünete alatt játszódott :hmm:

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 30. - 15:06, Bomarr írta:

Nemrég volt egy interjú a Civil War íróival és ők azt mondták, hogy le vannak maradva a TV-sorozattal és nem igazán tudják, hogy most éppen mi minden történik ott. Ez alapján a TV-sorozat az ami igyekszik igazodni a nagy filmekhez visszafele ugyanez már nem működik.

Igen, ezt én is olvastam, de a fáma úgy szólt, hogy a TV-sorozat írói vannak lemaradva a filmekhez képest - legalábbis, amit én olvastam, abban a Civil War producere erről hebegett-habogott. Hogy ők már rég forgatnak, mire elkezdik írni az aktuális évadot a sorozathoz, de a sorozat már rég fut vagy be is fejeződik, mire a film moziba kerül, így a sorozat írói csak a moziban tudják meg, miről szól a film, így nem tudják ahhoz megírni a sorozatot... Nos, ez kalapos baromság, hiszen a S.H.I.E.L.D.-nek eddig mindig ment.

Spoileres tartalom megtekintése

Tehát, ha az egész évadba bele sikerült szőni egy szálat, ami a filmben lett befejezve, akkor nehogy már a sorozat írói csak a moziban értesüljenek arról, miről szól a film... :facepalm:

Szóval szerintem képtelenség, hogy megoldhatatlan lenne az, hogy összeülnek a sorozat és a film írói, egyeztessenek és így közösen kihozzanak valamit. Pláne, hogy erről szól az egész MCU. Pláne, hogy bőven elég lenne néhány cameo. Senki sem halt bele, ha a The Winter Soldier sokadik mellékszereplője helyett Fitz ül a Hellicarrieren, vagy Hill helyett/mellett Coulson van ott.

Hozzászólás ideje:

Épp szedem le a Walking Dead évadzáróját és benézek a fórumára az ncore-on ahova a magyar feliratot szokták linkelni. Nem tudtam kikerülni sajnos. Egy kedves emberke nyiltan olyan szinten elspoilerezte az évadzárót hogy a megfojtás a legkevesebb amit most kapna. Szóval vigyázzatok ncore-on. Remélem az úriembert bannolják ezért onnan.

Aki már látta, ezt spoilerezte el:

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 04. - 18:21, Fulcrum írta:

Ez TDW egy fos. Olyan unalmas néha hogy hihetetten vége meg túl lett húzva és a legvége meg nevetséges. :facepalm:

Hát ezzel nem értek egyet. Borzasztó feszült volt az egész főleg a vége. Én nem olvasom a képregényt így nem tudom ezt:

Szóval ilyen cliffhangert nehéz találni. Zseniális volt. Nem tudom ebben mi volt az unalmas neked. Jöhet a 7. évad.

Az előző tényleg kamuspoiler volt, bár nem tudom miért írta be a csávó akkor. Biztos jól szórakozott.

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 04. - 20:24, Frenkie írta:

Szóval ilyen cliffhangert nehéz találni. Zseniális volt. Nem tudom ebben mi volt az unalmas neked. Jöhet a 7. évad.

Hozzászólás ideje:

Most lett vége a Fox-on.

Nem volt benne reklám! :clap:

Szemét cliffhanger-gyárosok! ;)

Nem tudom ebből hogy mászik ki a csapat.

Akik olvassák a képregényt tudják, hogy mi volt ennek résznek a végén?

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 04. - 20:24, Frenkie írta:

Hát ezzel nem értek egyet. Borzasztó feszült volt az egész főleg a vége.

Egyetértek, szerintem semmi baj nem volt ezzel a cliffhangerrel.

2016. 04. 04. - 21:15, csoli1138 írta:

Akik olvassák a képregényt tudják, hogy mi volt ennek résznek a végén?

A képregényben

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2016. 04. 04. - 22:06, Darth Sky írta:

Egyetértek, szerintem semmi baj nem volt ezzel a cliffhangerrel.

A képregényben

Kösz az infót!

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Szerintem nagyon jó rész volt, a legvégét leszámítva. Elég olcsó húzás volt a készítők részéről, ráadásul még gagyin is lett kivitelezve

Képregényes-infó

Ez a Walking dead továbbra is egy biztonsági játék, mindig sikerül húzni a nézők agyát, a végére belejönnek, hogy kitarts a következő évadra.

Hozzászólás ideje:

TWD képregényes infoval együtt

Agyalás

Szerkesztve: - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 04. - 20:55, Fulcrum írta:

Hozzászólás ideje:

A múlthéten végigdaráltam a Daredevil mindkét évadját, szeretem az Arrow és Flash sorozatokat is, de ezt mindenképp jobbnak éreztem náluk. Az az MCU-tól idegen véres brutalitás nagyon bejött és a kis célzások a filmekre/filmek karaktereire csak a hab a tortán, bár ezekből a 2. évadba mintha már kevesebb volna.

Hozzászólás ideje:

A DD mellé még érdemes megnézni a Jessica Jones-t. Hasonló hangulatú, és vannak benne kisebb nagyobb áthallások a DD-lel (meg mellesleg elég fasza sorozat lett az is, főleg a főg*ci).

Kisebb DD 2. évad spoiler

2016. 04. 11. - 13:13, Nabopolasszar írta:

A DD mellé még érdemes megnézni a Jessica Jones-t. Hasonló hangulatú, és vannak benne kisebb nagyobb áthallások a DD-lel (meg mellesleg elég fasza sorozat lett az is, főleg a főg*ci).

Kisebb DD 2. évad spoiler

Tervezem is majd a Jessica Jonest is

A DD mikor játszódik, az evidens, hogy Bosszúállók I. után, de mekkora intervallumot fed le? Érzéseim szerint nem sokat, max pár hetet 1-1 évad, nem? (Kivétel az utolsó rész karácsonyra ugrása)

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 11. - 15:04, Darth Cupsy írta:

A DD mikor játszódik, az evidens, hogy Bosszúállók I. után, de mekkora intervallumot fed le? Érzéseim szerint nem sokat, max pár hetet 1-1 évad, nem? (Kivétel az utolsó rész karácsonyra ugrása)

Az első évad 2015 január 20-tól február 22-ig, a második azt nem tudom pontosan, de valamikor a S.H.I.E.L.D. harmadik évada alatt.

2016. 04. 11. - 15:15, Dei írta:

Az első évad 2015 január 20-tól február 22-ig, a második azt nem tudom pontosan, de valamikor a S.H.I.E.L.D. harmadik évada alatt.

Az szerintem úgy lenne logikus, hogy a DD 2. évada a S.H.I.E.L.D. téli szünete előtt történt (mivel a S.H.I.E.L.D. real time megy, akkor a téli szünetben ott is karácsony van), de ennek kissé ellentmond a 2 héttel ezelőtti rész híradója, ahol bandaháborúról számoltak be Hell's Kitchen-ben, ami ugye a DD 2. évadjának elején zajlik :hmm: Annyi biztos, hogy az Ant-Man után, de a Civil War előtt

Amúgy a kisfilmeket, az Agent Cartert és az első Amerika Kapitány film nagy részét leszámítva kb. mindegyik real time megy

Szerk.: További MCU utalásoka, mikről valószínűleg lemaradtál:

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

Sztorikohézió szempontjából logikus lenne, ha a Punisher mészárlására utalnának így, mint ahogy annak is hitték, mielőtt kiderült, hogy egy ember munkája. Nomeg a híradós rész látszólag napsütéses időben zajlik, és a DD második évadában hőség volt és csak a végén ugrottak Karácsonyra.

2016. 04. 11. - 15:15, Dei írta:

Köszi

2016. 04. 11. - 15:25, Nabopolasszar írta:

Az szerintem úgy lenne logikus, hogy a DD 2. évada a S.H.I.E.L.D. téli szünetében történt (mivel a S.H.I.E.L.D. real time megy, akkor a téli szünetben ott is karácsony van), de ennek kissé ellentmond a 2 héttel ezelőtti rész híradója, ahol bandaháborúról számoltak be Hell's Kitchen-ben, ami ugye a DD 2. évadjának elején zajlik :hmm:

Hát Hell's Kitchen elég balhés hely lehet másik bandaháború nem? Vagy konkrét egyezések vannak?(SHIELD-et csak szinkronosan nézem, szóval csak a 2. évad van meg :) )

szerk: itt a megoldás:

http://marvelcinemat...m/wiki/Timeline

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.