luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. No ez is eléggé várós. Luke Cage-el már végzett valaki, az is jó lett? + Sigourney Weaver lesz a Defenders főgenyája. http://www.youtube.com/watch?v=0sEJeWB3RA8 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. A Luke Cage nem lett kedvenc, de hozta a várt színvonalat. Viszont az Iron Fist nagyon várós. Hamár a GoT-ban nem láthattunk sok Loras Tyrell akciót, most biztos be lesz pótolva Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Pár perces részlet a TWD 7x01-ből. Ezek szerint csak bekövetkezik az a bizonyos képregényes dolog... ...és Rick elbukja a jobb kezét. Csak nem a Kormányzó, hanem Negan által. Nem hittem volna, hogy ennyi idő után ezt is áthozzák a sorozatba, bár ilyen téren Carl szemének elvesztése is meglepett. http://www.youtube.com/watch?v=EW_N5-ceitk Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Nagyon várom már! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. (szerkesztve) A NYCC-on az Agents of S.H.I.E.L.D. panelján megkérdezték a Marvel Television igazgatóját, hogy lesz-e kapcsolat a S.H.I.E.L.D. és a Netflix-es sorozatok között, amire csak annyit válaszolt, hogy "nézzük tovább". Annak nagyon örülnék, ha rendbe lennének a sorozatos dolgok, mert azt még valahogy megértem, hogy a filmek és a sorozatok között csak egyoldalúak az utalgatások, de hogy a tv-s és a netflixes sorozatok között miért nem lehetnek nagyobb átfedések, az számomra egy elég nagy rejtély. Főleg annak fényében, hogy a Sokovia Accords miatt a S.H.I.E.L.D.-nek komolyan foglalkoznia kellene a netflix-es hősökkel. Szerkesztve: 2016. Október 9. - Nabopolasszar Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Pár perces részlet a TWD 7x01-ből. Ezek szerint csak bekövetkezik az a bizonyos képregényes dolog... ...és Rick elbukja a jobb kezét. Csak nem a Kormányzó, hanem Negan által. Nem hittem volna, hogy ennyi idő után ezt is áthozzák a sorozatba, bár ilyen téren Carl szemének elvesztése is meglepett. Rendkívül gyáva megoldás. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Rendkívül gyáva megoldás. Mire gondolsz pontosan? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Nagyon várom már! Még hetek vannak addig Luke Cage Nem lesz a kedvenc Neflixes sorozatom, jó volt, de annyira nem tetszett, mint a korábbiak. Westworld Én is megnéztem az első két részt, eddig nagyon tetszik. Egy korábbi J.Nolan/Bad Robot széria a kedvenceim között van, szóval várom a folytatást. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. 8 lehetséges Westword teória. http://hu.ign.com/westworld/17397/feature/a-8-legorultebb-westworld-teoria 2-es durva lenne de esélyes. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Túl vagyok én is a Westworld első részén, én ugyan nem mondanám az új Trónon harcának(valahol már így emlegetik), de minden esetre érdekes. Egy kérdés a szalon kirablása alatt szóló téma az valami már létező zenének a változata nem? Már sokszor meghallgattam azt a részt és szinte már a nyelven én van, de mégse Valaki esetleg nem tudja mi az? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Egy kérdés a szalon kirablása alatt szóló téma az valami már létező zenének a változata nem? Már sokszor meghallgattam azt a részt és szinte már a nyelven én van, de mégse Valaki esetleg nem tudja mi az? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. (szerkesztve) Basszus tényleg. Köszi! Most megszabadítottál egy kellemetlen "viszketéstől" ! Szerkesztve: 2016. Október 18. - Darth Cupsy Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Folytatódig a TWD ma! Magyarul is lesz holnap? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Igen, este 10-kor. Egyébként eredeti nyelven is leadják a magyar FOX-on, az amcsi premierrel egy időben (hétfő hajnal 3:30-kor). Most főleg jó lenne nem spoilerbe futni, úgyhogy addig szerintem elvágom magam a nettől, amíg nem láttam a részt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Igen, este 10-kor. Egyébként eredeti nyelven is leadják a magyar FOX-on, az amcsi premierrel egy időben (hétfő hajnal 3:30-kor). Most főleg jó lenne nem spoilerbe futni, úgyhogy addig szerintem elvágom magam a nettől, amíg nem láttam a részt. Köszi az infót! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Éjjel/hajnalban nem bírtam ki és belenéztem a TWD 701-be! Szoval tudok mindent! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megnéztem a stranger Things első évadját. Nem semmi sorozat! Ekkora nosztalgia hangulatot még szinte senki nem tudott kreálni sorozatban. Tiszta Super8, de még annál is jobb. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Éjjel/hajnalban nem bírtam ki és belenéztem a TWD 701-be! Szoval tudok mindent! Azért olyan rosszul nem tippeltem a 6. évad végén. 7x01 spoiler "A képregényben Glenn fejét csapta szét Negan, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a sorozatban is így lesz. Egy régebbi példa: a képregényben Tyreese-t fejezte le a Kormányzó a börtön előtt, a sorozatban viszont Hershel volt az áldozat. Az én tippem: Glenn vagy Abraham." Itt inkább az volt a fordulat, hogy 1 helyett 2-en maradtak ott. Rick kézlevágására számítottam, de ami késik, nem múlik. :evil: Szerkesztve: 2016. Október 24. - Darth Sky Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megnéztem a stranger Things első évadját. Nem semmi sorozat! Ekkora nosztalgia hangulatot még szinte senki nem tudott kreálni sorozatban. Tiszta Super8, de még annál is jobb. Igen. Utána megnéztem a hasonlóan nosztalgikus coming-of-age filmeket (pl. Kincsvadászok, Stand by me), hát nem tagadom, könny szökött a szemembe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hála égnek jön a második évad de csak jövőre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Nálam is nagy kedvenc lett a Stranger Things. Érdekes lesz látni, hogy mit hoznak ki a folytatásból. Úgy rémlik, hogy egy időben még olyan koncepció is volt hogy egy teljesen másik sztoriba vágnak bele, de aztán végül a mostani szálak folytatása mellett döntöttek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerintem lehet folytatni innen is. Lényegében alig tudunk valamit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Azért olyan rosszul nem tippeltem a 6. évad végén. 7x01 spoiler "A képregényben Glenn fejét csapta szét Negan, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a sorozatban is így lesz. Egy régebbi példa: a képregényben Tyreese-t fejezte le a Kormányzó a börtön előtt, a sorozatban viszont Hershel volt az áldozat. Az én tippem: Glenn vagy Abraham." Itt inkább az volt a fordulat, hogy 1 helyett 2-en maradtak ott. Rick kézlevágására számítottam, de ami késik, nem múlik. :evil: Igen, emlékszem a korai tippekre! Hát ez bejött! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Éjjel/hajnalban nem bírtam ki és belenéztem a TWD 701-be! Szoval tudok mindent! 7 körül már én is tudtam mindent, mert bár nem hajnalban, de reggel megnéztem Vélemény: *****@!!! Rick kézlevágására számítottam, de ami késik, nem múlik. :evil: Nem biztos, hogy végül belekerül a sorozatban, mert akkor sokat kéne trükközni, elvégre nem egy mellékszereplőről van szó Szerkesztve: 2016. Október 24. - MissKarrde Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. 7 körül már én is tudtam mindent, mert bár nem hajnalban, de reggel megnéztem Vélemény: *****@!!! Hoppácska! Akkor nálad is elgurult.. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. TWD 7x01 Hát ez egy nagyon erős kezdés volt (bár ebben a sorozat mindig jó volt, aztán jön a színvonal-csökkenés, hogy az utolsó 2-3 részre megint felfusson). Ugyanaz a gyomorgörcs volt bennem végig, mint az évadzárónál. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. (szerkesztve) TWD 701 (immár aludva rá egyet): Szóval rámentem szinkronnal is este. Erős kezdés tagadhatatlan. Már-már túl erős. Horrorsorozat, nem disney princess, tudom, de most valami sok volt. Először éreztem kissé öncélúnak, vagy olyan; "na übereljük magunkat és a konkurenciákat is!" -stílusúnak a történteket. Szóval Glenn halála egyszerűen egy fokozás. Ha nem volna elég Abrahamtől a búcsú -és az is durva volt-, egyszer csak tessék! -Le voltál sokkolva kedves néző? -Dehogy voltál..most vagy. Ráadásul másodszori megtekintésre komolyan felmerült bennem a paródia szó. Glenn kiugrott szeme és hogy képes motyogni valamit Maggie-nek, egész egyszerűen túl sok!! Félretéve ezt a gondolatot viszont: itt a világvége, valójában nincs miért küzdeni, az utolsó reményt is elveszik mindenkitől, így már most borítékolom, hogy nem lesz, nem lehet happy end, pedig én is a "vasárnapi asztalban" reménykedtem körülbelül.. Ráadásul Glenntől pár résszel ezelőtt már búcsúztunk, majd egy eltúlzott túléléssel, a néző arcátlan palira vevésével, így az én szabályrendszerem szerint védettséget élvezne most jó ideig, vagy örökre. (Lásd friss példámat: GoT; Havas Jon-ő se haljon meg mégegyszer, ha jót akarnak ) Nyilván megfontolták ennek a nem létező íratlan szabályrendszernek az aspektusait, majd bevették a "leszarom-tablettát" és mocskosul felrúgták! -köszi. Szerkesztve: 2016. Október 25. - csoli1138 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Hoppácska! Akkor nálad is elgurult.. Kicsit De nekem nem voltak problémáim az epizóddal, tetszett, már ha ilyet lehet írni erre az epizódra. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. (szerkesztve) csoli: Glenn halálával épp hogy nem tojtak le semmit, mert, bár már eljátszották a halála lehetőségét, ott, ahol te is mondtad, a képregényekben biza egyedül ő ismerkedik meg közelről Lucille-el. Gondolom, hogy a spoilerek miatt kerülted is ezt a témát, csak mondom, hogy ez végig benne volt a pakliban, nem szemrehányás gyanánt. Viszont azzal, hogy előbb Abraham kapott, velem lazán elhitették egy-két édes percre, hogy Glenn nem kap belőle, aztán meg bumm! Na azzal rendesen megleptek. Nem mintha Abrahamet nem csíptem volna különösebben, hisz nekem a kedvencem volt. Szerkesztve: 2016. Október 25. - Merr-Sonn Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.