Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2017. 02. 25. - 20:48, Donát írta:

Közben elkezdtem én is a Lucifert. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. :)

No akkor lehet hogy új taggal bővül a Lucifer rajongói klub. :D

Csoli! Hogy állsz Luciékkal?

2017. 02. 25. - 20:14, Darth Riddick írta:

Sírva fakadtam! Köszi Rog!

2017. 02. 25. - 21:23, MissKarrde írta:

Rog, köszi a Doki trailerét :)

Szívesen! :)

Hozzászólás ideje:

Agents of S.H.I.E.L.D.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2017. 02. 26. - 10:24, Dzséjt írta:

Agents of S.H.I.E.L.D.

Hozzászólás ideje:

SHIELD

Hozzászólás ideje:
  2017. 02. 26. - 10:15, Rog írta:

No akkor lehet hogy új taggal bővül a Lucifer rajongói klub. :D

Eddig remekül szórakozom. Bár úgy látom, itt a krimi vonalra azért annyira nem fekszenek rá, azok inkább csak "szükséges rossz"-ak, amiket le kell tudni. De az alapszitu, plusz a mókás karakterek eddig nálam elegendőek ahhoz, hogy tetsszen. :)

Hozzászólás ideje:

Az alapszitu és a mókás figurák nékem is elegendőek. Nem is bánom hogy a krimis szálat nem erőltetik agyon. Szerintem mindenből annyi van a soriban amennyi kell.

Hozzászólás ideje:
  2017. 03. 07. - 19:17, Fulcrum írta:

(Bár ha jól tudom most először az ST-sorozatok történetében nem a kapitány lesz a főszereplő, hanem egy hadnagy, akit Sonequa Martin-Green fog játszani.)

Akkor véget ér szereplése a TWD-ben? :hmm:

Hozzászólás ideje:

A sorozat vége még messze van.

https://www.puliwood.hu/sorozatok/the-walking-dead-20170227-225253.html

Még mindig brutál nézettsége van. Főleg a vasárnapi ellenfelekhez képest. 18-49-ben a hirdetők számára legfontosabb sávban majdnem 10x többen nézik mint a 2. helyen lévőt.

1.The Walking Dead – 10,163M, 18-49: 4.71, #1

2.FEUD: Joan and Bette – 2,256M, 18-49: 0.52, #2

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik az előzetes. :) Kellően sejtelmes, de a szövegen azért már átsejlik, hogy a végkifejlet felé haladunk erősen.

Nute, az újranézés jó ötlet! S mivel én áprilisban számítottam az új évadra,a szokásnak megfelelően, így még idő is lesz megnézni az előző évadot!

Hozzászólás ideje:

Nagyon izgatott vagyok az évaddal kapcsolatban, viszont kicsit sajnálom, hogy már csak 13. epizód van hátra. Ha jól számoltam az idei hét rész szépen kitölti majd a nyarat júliustól, augusztus végéig. Én még egyszer sem néztem vissza a komplett évadokat, de jövőre az utolsó etap előtt mindenképpen beiktatom majd az ujrázást. Így belegondolva nagyon furcsa érzés, hogy már a GoT is a végéhez közeledik, de remélem addig legalább nagyon erős finálét kapunk majd.

Hozzászólás ideje:

Havas uraság nagy látványosságokat ígér. Még több pénz kevesebb epizódokra.

“They spent an increasing amount of money on less episodes, so it’s gonna be much bigger in scale, the CGI … we’re trying new things, experimenting with new camera techniques. I think we’re trying to break boundaries and push past boundaries in these final two seasons.”

Néhány spoileres infók tudatában lesz jó néhány látványos jelenet. A 13 epizód valószínűleg nem 13 óra lesz. Jorah egyszer egyik interjúban 15 óraként utalt a hátralévő két évadra, illetve vannak arról pletykák hogy sorozat záró epizódja egy film hosszúságú lesz.

Hozzászólás ideje:
  2017. 03. 10. - 20:32, Wilde írta:

Így belegondolva nagyon furcsa érzés, hogy már a GoT is a végéhez közeledik, de remélem addig legalább nagyon erős finálét kapunk majd.

Talán lesz valami spin-off utána. Nagyon sok potenciál van ebben a világban.

Hozzászólás ideje:
  2017. 03. 11. - 11:01, Nute Gunray írta:

Talán lesz valami spin-off utána. Nagyon sok potenciál van ebben a világban.

Nem talán hanem biztos. Az HBO programigazgatója többször beszélt már róla. Jelenleg ott tart a projekt hogy gondolkodnak hogy mit csináljanak. Illetve az is biztos hogy nem a jelenlegi készítők (David Benioff, D.B. Weiss) fogják csinálni. Maximum csak tanácsadók lesznek, mert mást akarnak csinálni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.