Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én már kezdek eltávolodni a sorozattól, amiatt hogy így húzzák.E hétre ígérték az új részt, és eltolták megint jövő hétre.Mér egy hónapja nem jött új.

Ha több lesz mint 3 évados a sorozat(ami valószínű), akkor én megőrülök.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mai Galacticában mi volt? F1 időmérőt néztem inkább...

Jajjj elfelejtettem róla írni! Nagyon jó volt!! A csajszi talált egy cylon űrhajót a bolygón, és azzal ment vissza. Nagyon érdekes volt a hajó, mert félig organikus volt belülről. Csak lestem... :oops: Sajnálhatod, hogy nem láttad.

Hozzászólás ideje:

Na, megnéztem. A vége az akkorát ütött, ahogy kiírta Kara a raptor szárnyaira, hogy Star Buck. Meg amikor a két gép egymással beszélgetett a szárnyak megbillegtetésével :oops:

Jó rész volt, Adama parancsnok jó fej, akárcsak a fia. Tigh ezredes viszont zuhant, pedig eddig, a Karaval való szemétkedéseitől eltekintve, bírtam. Az elnökasszony meg hát... végül is a flotta szempontjából érthetőek voltak az indokai, de én nem szavaznék rá.

Arra vszont kíváncsi leszek, hogy Halloval mi lesz most, hogy a cylon partnere eltűnt. Na meg, hogy hová tűnt Boomer?

Hozzászólás ideje:
Mostanában nem nagyon mondták ezt. :oops:

Egyébként látta valaki a rejtélyek városát pénteken? Én már nem néztem...

Én néztem.Már megint összevágtak valami sokatmondót a reklámra :)

Hozzászólás ideje:

Gondoltam hogy erre gondolsz.

Sajnos erre még mindig nem derült fény.Máshol azt is olvastam hogy lehet hogy nem is a gyerek írt hanem az othersek.Hogy odacsalogassák vagy mi, de ez csak találgatás.

Sőt.Amióta Michael elment megkeresni a fiát, nem is láttuk.

Hozzászólás ideje:

Nekem megvan gépen a teljes első évad szinkronnal. A második évad első 4 része szintén szinkronnal.... az ötödik résztől pedig 15.-ig feliratosan.... már nagyon várom a 16. részt :peace:

Hozzászólás ideje:
Gondoltam hogy erre gondolsz.

Sajnos erre még mindig nem derült fény.Máshol azt is olvastam hogy lehet hogy nem is a gyerek írt hanem az othersek.Hogy odacsalogassák vagy mi, de ez csak találgatás.

Sőt.Amióta Michael elment megkeresni a fiát, nem is láttuk.

Szóval elmegy megkeresni a fiát? :peace:

Donát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tényleg jó volt a LOST. Kate majdnem begőzölt.

Az epizód vége valóban érdekes volt, csak úgy mint a figyelmeztetés, hogy a számokon kívül semmit ne írjanak bele. Szerintem hatással lehetnek a külvilágra a számok által...vagy valami hasonló.

Hozzászólás ideje:

Hmm..a Twin Peaks egyre durvább. Ody! Most jött a képbe Windom Earl.

És előről kezdték a Szex és New Yorkot, az első részt még ugysem láttam eddig :peace:

Hozzászólás ideje:

Jaja... nem tudom, ez egyre bonyolultabb! Mi a fene történhet, ha nem írják be a számokat? És mi ez az egész "kísérlet"? Egyre vadabbul hangzik :peace: Még a végén valóban tudományos magyarázat lesz az egészből. Egyébként amikor Mr. Echo átadta a könyvet Locke-nak, először azt hittem, hogy az egy útmutató a szigethez :hmm:

Donát.

Hozzászólás ideje:
Akkor jó lesz! Az egy totál elmebeteg (szegény Leo :cool: ).

Szegény? :D Nem féltem én, mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.

Az öltönyös kissrác a gurulj gurulj asztalkám-os résznél nem semmi. Vajon belehipnotizálta Donába, hogy lássa úgy hogy a kukoricaszósz a tányérról átvarázsolódott a kezébe? A legbizarabb, hogy szinte alig lepődött meg Dona, mintha szinte halál természetes lenne, hogy a gyerek tud varázsolni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.