Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Luke Cage nem lett kedvenc, de hozta a várt színvonalat. Viszont az Iron Fist nagyon várós. Hamár a GoT-ban nem láthattunk sok Loras Tyrell akciót, most biztos be lesz pótolva :D

Hozzászólás ideje:

Pár perces részlet a TWD 7x01-ből. Ezek szerint csak bekövetkezik az a bizonyos képregényes dolog...

...és Rick elbukja a jobb kezét. Csak nem a Kormányzó, hanem Negan által. Nem hittem volna, hogy ennyi idő után ezt is áthozzák a sorozatba, bár ilyen téren Carl szemének elvesztése is meglepett.

http://www.youtube.com/watch?v=EW_N5-ceitk

Hozzászólás ideje:

A NYCC-on az Agents of S.H.I.E.L.D. panelján megkérdezték a Marvel Television igazgatóját, hogy lesz-e kapcsolat a S.H.I.E.L.D. és a Netflix-es sorozatok között, amire csak annyit válaszolt, hogy "nézzük tovább". Annak nagyon örülnék, ha rendbe lennének a sorozatos dolgok, mert azt még valahogy megértem, hogy a filmek és a sorozatok között csak egyoldalúak az utalgatások, de hogy a tv-s és a netflixes sorozatok között miért nem lehetnek nagyobb átfedések, az számomra egy elég nagy rejtély. Főleg annak fényében, hogy a Sokovia Accords miatt a S.H.I.E.L.D.-nek komolyan foglalkoznia kellene a netflix-es hősökkel.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Pár perces részlet a TWD 7x01-ből. Ezek szerint csak bekövetkezik az a bizonyos képregényes dolog...

...és Rick elbukja a jobb kezét. Csak nem a Kormányzó, hanem Negan által. Nem hittem volna, hogy ennyi idő után ezt is áthozzák a sorozatba, bár ilyen téren Carl szemének elvesztése is meglepett.

Rendkívül gyáva megoldás.

Hozzászólás ideje:

Nagyon várom már!

Még hetek vannak addig :(

Luke Cage

Nem lesz a kedvenc Neflixes sorozatom, jó volt, de annyira nem tetszett, mint a korábbiak.

Westworld

Én is megnéztem az első két részt, eddig nagyon tetszik. Egy korábbi J.Nolan/Bad Robot széria a kedvenceim között van, szóval várom a folytatást.

Hozzászólás ideje:

Túl vagyok én is a Westworld első részén, én ugyan nem mondanám az új Trónon harcának(valahol már így emlegetik), de minden esetre érdekes.

Egy kérdés a szalon kirablása alatt szóló téma az valami már létező zenének a változata nem? Már sokszor meghallgattam azt a részt és szinte már a nyelven én van, de mégse :( Valaki esetleg nem tudja mi az?

Hozzászólás ideje:

Egy kérdés a szalon kirablása alatt szóló téma az valami már létező zenének a változata nem? Már sokszor meghallgattam azt a részt és szinte már a nyelven én van, de mégse :( Valaki esetleg nem tudja mi az?

Hozzászólás ideje:

Igen, este 10-kor.

Egyébként eredeti nyelven is leadják a magyar FOX-on, az amcsi premierrel egy időben (hétfő hajnal 3:30-kor). Most főleg jó lenne nem spoilerbe futni, úgyhogy addig szerintem elvágom magam a nettől, amíg nem láttam a részt.

Köszi az infót!

Hozzászólás ideje:

Éjjel/hajnalban nem bírtam ki és belenéztem a TWD 701-be!

Szoval tudok mindent! :evil:

Azért olyan rosszul nem tippeltem a 6. évad végén. :P

7x01 spoiler

"A képregényben Glenn fejét csapta szét Negan, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a sorozatban is így lesz. Egy régebbi példa: a képregényben Tyreese-t fejezte le a Kormányzó a börtön előtt, a sorozatban viszont Hershel volt az áldozat. Az én tippem: Glenn vagy Abraham."

Itt inkább az volt a fordulat, hogy 1 helyett 2-en maradtak ott. Rick kézlevágására számítottam, de ami késik, nem múlik. :evil: :evil:

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a stranger Things első évadját. Nem semmi sorozat! Ekkora nosztalgia hangulatot még szinte senki nem tudott kreálni sorozatban. Tiszta Super8, de még annál is jobb. :D

Igen. :) Utána megnéztem a hasonlóan nosztalgikus coming-of-age filmeket (pl. Kincsvadászok, Stand by me), hát nem tagadom, könny szökött a szemembe.

Hozzászólás ideje:

Nálam is nagy kedvenc lett a Stranger Things. Érdekes lesz látni, hogy mit hoznak ki a folytatásból. Úgy rémlik, hogy egy időben még olyan koncepció is volt hogy egy teljesen másik sztoriba vágnak bele, de aztán végül a mostani szálak folytatása mellett döntöttek.

Hozzászólás ideje:

Azért olyan rosszul nem tippeltem a 6. évad végén. :P

7x01 spoiler

"A képregényben Glenn fejét csapta szét Negan, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a sorozatban is így lesz. Egy régebbi példa: a képregényben Tyreese-t fejezte le a Kormányzó a börtön előtt, a sorozatban viszont Hershel volt az áldozat. Az én tippem: Glenn vagy Abraham."

Itt inkább az volt a fordulat, hogy 1 helyett 2-en maradtak ott. Rick kézlevágására számítottam, de ami késik, nem múlik. :evil: :evil:

Igen, emlékszem a korai tippekre! Hát ez bejött!

Hozzászólás ideje:

Éjjel/hajnalban nem bírtam ki és belenéztem a TWD 701-be!

Szoval tudok mindent! :evil:

7 körül már én is tudtam mindent, mert bár nem hajnalban, de reggel megnéztem :P Vélemény: *****@!!!

Rick kézlevágására számítottam, de ami késik, nem múlik. :evil: :evil:

Nem biztos, hogy végül belekerül a sorozatban, mert akkor sokat kéne trükközni, elvégre nem egy mellékszereplőről van szó :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

7 körül már én is tudtam mindent, mert bár nem hajnalban, de reggel megnéztem :P Vélemény: *****@!!!

Hoppácska! Akkor nálad is elgurult.. ;)

Hozzászólás ideje:

TWD 7x01

Hát ez egy nagyon erős kezdés volt (bár ebben a sorozat mindig jó volt, aztán jön a színvonal-csökkenés, hogy az utolsó 2-3 részre megint felfusson). Ugyanaz a gyomorgörcs volt bennem végig, mint az évadzárónál.

Hozzászólás ideje:

TWD 701 (immár aludva rá egyet):

Szóval rámentem szinkronnal is este. Erős kezdés tagadhatatlan. Már-már túl erős.

Horrorsorozat, nem disney princess, tudom, de most valami sok volt. Először éreztem kissé öncélúnak, vagy olyan; "na übereljük magunkat és a konkurenciákat is!" -stílusúnak a történteket.

Szóval Glenn halála egyszerűen egy fokozás. Ha nem volna elég Abrahamtől a búcsú -és az is durva volt-, egyszer csak tessék! :fuckoff:

-Le voltál sokkolva kedves néző?

-Dehogy voltál..most vagy.

Ráadásul másodszori megtekintésre komolyan felmerült bennem a paródia szó. Glenn kiugrott szeme és hogy képes motyogni valamit Maggie-nek, egész egyszerűen túl sok!!

Félretéve ezt a gondolatot viszont: itt a világvége, valójában nincs miért küzdeni, az utolsó reményt is elveszik mindenkitől, így már most borítékolom, hogy nem lesz, nem lehet happy end, pedig én is a "vasárnapi asztalban" reménykedtem körülbelül..

Ráadásul Glenntől pár résszel ezelőtt már búcsúztunk, majd egy eltúlzott túléléssel, a néző arcátlan palira vevésével, így az én szabályrendszerem szerint védettséget élvezne most jó ideig, vagy örökre. (Lásd friss példámat: GoT; Havas Jon-ő se haljon meg mégegyszer, ha jót akarnak :evil:)

Nyilván megfontolták ennek a nem létező íratlan szabályrendszernek az aspektusait, majd bevették a "leszarom-tablettát" és mocskosul felrúgták!

-köszi.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Hoppácska! Akkor nálad is elgurult.. ;)

Kicsit :) De nekem nem voltak problémáim az epizóddal, tetszett, már ha ilyet lehet írni erre az epizódra.

Hozzászólás ideje:

csoli:

Glenn halálával épp hogy nem tojtak le semmit, mert, bár már eljátszották a halála lehetőségét, ott, ahol te is mondtad, a képregényekben biza egyedül ő ismerkedik meg közelről Lucille-el. Gondolom, hogy a spoilerek miatt kerülted is ezt a témát, csak mondom, hogy ez végig benne volt a pakliban, nem szemrehányás gyanánt. Viszont azzal, hogy előbb Abraham kapott, velem lazán elhitették egy-két édes percre, hogy Glenn nem kap belőle, aztán meg bumm! Na azzal rendesen megleptek. Nem mintha Abrahamet nem csíptem volna különösebben, hisz nekem a kedvencem volt. :(

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.