Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nézi valaki innen a Severence-t? Ennél furább, elvontabb sorozatot ritkán látni, talán még a Twin Peaks-en is túltesz. Két évad ment le úgy, hogy az embernek max. halvány sejtése lehet arról, mi ez az egész. :D Sok helyen unalmasnak tűnik, de mégse tudja otthagyni az ember. Érdekes, annyi szent. 

Az első évadot láttam és az nagyon tetszett, mintha úgy rémlene, hogy még írtam is itt róla, de a második évadot még nem láttam, de meg fogom nézni.

Hozzászólás ideje:
2022. 12. 26. - 21:35, Wilde írta:

Nekem idén a Severance tetszett a többi sorozat közül a legjobban, amúgy meg az Andor, úgyhogy nem csak az IGN-nél, nálam is az nyerne!

Én csak ezt találtam @Wilde! A severance-ra kerestem rá, gondoltam ha hosszabban írsz róla legalább a címe benne van. :) 

Hozzászólás ideje:
2025. 04. 12. - 21:08, Ody Mandrell írta:

Én csak ezt találtam @Wilde! A severance-ra kerestem rá, gondoltam ha hosszabban írsz róla legalább a címe benne van. :) 

Valahogy arra emlékeztem, hogy hosszabban írtam róla, de ezek szerint nem... majd a második évadról mindenképpen írok. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.