Ugrás a kommentre

Star Wars: Eclipse

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2021. 12. 24. - 18:06, Iqvi írta:

Remélem majd tömegek is vevők lesznek rá ha kijön a játék és a sorozat.

Teljes nézet  

A sorozat szinte biztos jönni fog. Ebben a játékban ugyanakkor nem vagyok biztos. Ha össze is áll, szerintem minimum 4-5 év, míg piacra kerül. Továbbá az is érdekes, hogy az emberek addig ámultak a játékon, amíg a végén meg nem jelent a Quantic Dream. Na onnantól ahogy látom az internet népe bojkottot hirdetett, amibe ha jól láttam 1-2 Lucasfilmes író is belement. Mondjuk ez a bojkott főleg egy embernek szól, de eléggé vicces a dolog. Illetve egy videójátékokkal foglalkozó leaker állításai szerint bár közel 1 éve a játékon dolgoznak, nem áll fényesen a szénája a stúdiónak, főleg motor terén. Persze itt egy leakerről beszélünk - állítólag hiteles a pasas - szóval jó kérdés, hogy mit is hoz majd a jövő. Én csak egy jó SW játékot várok.

Hozzászólás ideje:

Szerintem kicsit túlságosan elmerültél különféle netes platformokban és úgy érzem ezen a terepen picit elvesztetted a kapcsolatot a valósággal. A játék jönni fog és nem 4-5 év múlva (ne viccelj már, mitől jönne ennyire soká? :)). A játékért nem csak addig voltak oda, amig nem tünt fel a gyártó logója hanem utána is. Akit megvádoltak az nem is dolgozik a játékon. Az a bizonyos nagy botrány egy szűk kört leszámitva kb. senkit nem érdekel.

Az Eclipse videóján jelenleg 314 ezer like és 8 ezer dislike van (egy kiegészitéssel látni az utóbbit). Az emberek oda vannak érte, ez a napnál is világosabb nem csak a Youtube-on hanem a különféle fórumokon is.

Hozzászólás ideje:

A Quantic Dream szerintem pont hogy garancia a minőségre, a történetmesélést illetően mindenképpen. A David Cage körüli ellentmondások meg körülbelül minden videojátékfejlesztőcégnél megvannak. 

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem örülök neki. Akkor egyébként, amit ez előzetesben összedobtak, abból még egy történet sincs, ugye? Tehát szólhat akár teljesen másról is a játék, mint a Kereskedelmi Szövetségről, neimoidikról, zygeriaiakról, meg a titokzatos doboló idegenekről.

Hozzászólás ideje:
  2022. 03. 04. - 13:21, Darth Revan9 írta:

Nem örülök neki. Akkor egyébként, amit ez előzetesben összedobtak, abból még egy történet sincs, ugye? Tehát szólhat akár teljesen másról is a játék, mint a Kereskedelmi Szövetségről, neimoidikról, zygeriaiakról, meg a titokzatos doboló idegenekről.

Teljes nézet  

Szerintem a sztori az marad az, amit a trailerben felvázoltak. Nem hiszem, hogy teljeden átírnák. Itt inkább a technikai háttérrel lehet a gond. 

Hozzászólás ideje:

Egyes nagyon jól informált újságíró tudni véli, hogy az a gond, hogy nincsenek elegen a fejlesztők, folyamatosan nyitják újra az álláshirdetéseket, de senki se megy oda dolgozni (a korábban is említett hatalmas botrányok miatt), így a jelenlegi csapat dolgozik csak, ami a létszám miatt növeli fejlesztési időt.

Legalábbis a GS cikke ezt írta a témában. 

• 5 hónappal később...
  • 1 évvel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Most utánanéztem és a játékról a nyáron érkeztek olyan hírek, miszerint a megjelenés talán 2026 lehet, valamint a 2027-28 is szerepelt a pletykák szerint, bár a 2025 is. Na most ebből bármelyik lehet az az év, amikor a játék megjöhet. :D De a fejlesztők keresése még mindig folyamatban van.

Szeptemberben pedig arról beszélt Lisa Pendse, a Quantic Dream marketinges alelnöke, hogy a NetEase nem sürgeti őket. Szóval összegezve: készül a játék, amikor pedig kész lesz, a piacra lesz dobva. :D

Az én véleményem amúgy az, hogy egy jó ideig (a jövő évi Game Awardsig?) nem igen fogunk megtudni többet.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ez szerintem nem meglepő. A mai AAA-játékok évekig készülnek, és ha csak a Quantic Dream korábbi játékait megnézzük, azok közül is akad nem egy, amin évekig dolgoztak. Vegyük példaként a Detroit: Become Human c. játékot. 2018-ban jelent meg, de a munkálatok már 5 évvel ezelőtt elkezdődtek, a forgatókönyvet '13 végén írták meg. Ez már csak azért is fontos, mert ez a játék leginkább arra fog hajazni, lesz egy történet, lesz több karakter, akinek döntünk a cselekedeteiről. Ha feltételezzük, hogy a komolyabb munkák 2022-ben kezdődtek meg, akkor igen, a játék kiadása a legoptimálisabb esetben is 3 év lehet.

Addigra lehet, hogy elkészül Cal következő kalandja is. :P

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.