Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Nekem is nagy kedvencem lett. Remélem fel fognak kerülni a hiányzó részek magyarul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Nincs valami ötletetek honnan tudnék még letölteni képregényeket? Ami itthon megjelent magyarul, jedirenden meg hálózsákon (itt mondjuk az a baj,hogy sokat nem lehet egyben letölteni) néztem de van még valahol? Például olyanok amik megjelentek itthon nyomtatásban is és esetleg be scanelte valaki. van egy par innen onan dobj egy mailt a ghostzsolt@freemail.hu es atpaszolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. van egy par innen onan dobj egy mailt a ghostzsolt@freemail.hu es atpaszolom Nagyon jó,kösz! Írtam mailt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Tudja valaki hogyan nezhetem meg es hol melyik szam jelent meg utoljara angolul elore is kosz a nemet paninni 102 tart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Én mindig a Dark Horse oldalán nézem, hogy mikor mi jön ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 12. Randy Stradley a SW képregényekről a jövőben. Főleg a Star Wars ongoing, új Legacy, Darth Vader, Dark Times, Dawn of the Jedi sorozatokról beszél. A Dawn of the Jedi-nél már írják a harmadik 5 részes sztorit. Megalapozatlannak tartja, hogy a SW képregények átkerülnek a Marvelhez. Állítása szerint a Dark Horse heteken belül óriási bejelentésre készül. Bővebben: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=43674 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2013. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 13. Valaki tudna arról mondani valamit, hogy a fenyegetett béke miért nem jelenik meg a Szukits-nál? Vagy ennek is a Disney az oka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 13. Mert majd csak tavasszal fog megjelenni. Ezt a "biztos a Disney a felelős" típusú hsz-eket meg felejtsük már el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 14. Valaki tudna arról mondani valamit, hogy a fenyegetett béke miért nem jelenik meg a Szukits-nál? Vagy ennek is a Disney az oka. Honnan veszed, hogy nem jelenik meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2013. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 18. Azt én nem állítottam, hogy nem jelenik meg, de a "2013 első felében" kifejezés remélem nem júniust jelent, hanem márciust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Azt én nem állítottam, hogy nem jelenik meg, de a "2013 első felében" kifejezés remélem nem júniust jelent, hanem márciust. Egészen pontosan április 10-ét jelent. https://www.szukits.hu/the-old-republic/703-rob-chestney-star-wars-veszelyes-beke-kepregeny-000704.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Amúgy ha valaki megfigyelte, hogy adták ki 2012-ben a könyveket annak várható volt, hogy áprilisban jön ki az új képregény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Én is számítottam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 21. Érdekesség: Stradley megpróbálta rávenni John Ostrandert és Jan Duursema-t, hogy legyen a Dawn of the Jedi havi megjelenés, de egyelőre nem sikerült. Úgy látszik a nyáron megjelenik az eddig megjelent Purge sztorik és a Prisoner of Bogan TPB-je is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Darth Vader and the Ghost Prison trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Darth Vader and the Ghost Prison trailer ez a 100 101/102 a nemet kepregenyben jok nekem tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Németben túl vagytok a századik számon? Ez jó. Mi sajnos elakadtunk a 82.-nél. Havonta, vagy kéthavonta megy a német SW képregény? Most épp milyen történet, vagy sorozat megy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Darth Vader and the Ghost Prison trailer Nagyon jól néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Nagyon jól néz ki Remélem jön jövőre magyarul is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Németben túl vagytok a századik számon? Ez jó. Mi sajnos elakadtunk a 82.-nél. Havonta, vagy kéthavonta megy a német SW képregény? Most épp milyen történet, vagy sorozat megy? a Clone wars kepregeny ami eleg vastag 13 euro 2 havonta es az elobbi amit belinkeltel 100/101/102 haviszinten 4 euro es megegy star wars clone wars ami kicsit gyerekes kepregenyy 43 szamnal tart 3,4 euro es iujra kezdik a regebi kiadasokat hogyha valaki lemaradt rolla most tartanak a 73 nal KOTOR es DOTJ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. a Clone wars kepregeny ami eleg vastag 13 euro 2 havonta es az elobbi amit belinkeltel 100/101/102 haviszinten 4 euro es megegy star wars clone wars ami kicsit gyerekes kepregenyy 43 szamnal tart 3,4 euro es iujra kezdik a regebi kiadasokat hogyha valaki lemaradt rolla most tartanak a 73 nal KOTOR es DOTJ Milyen jó a németeknek. Egyszer jártam 2007-ben Ausztriában és benéztem egy újságoshoz. Ott akkor épp egy újságban a Dark Times és a Rebellion ment párhuzamosan. Különszámként pedig egy X-wing és Dark Empire képregényt láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. ha jol tudom 2 mill fan van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. ha jol tudom 2 mill fan van A népszámlálásnál van egy erre külön kialakított kérdés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. A népszámlálásnál van egy erre külön kialakított kérdés? ha megtalalom hol olvastam belinkelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Na, egy éjszakás műszakomba telt, míg átolvastam ezt a több száz kommentet, de megérte, mert remek ajánlókat csináltatok, több történethez is kedvet kaptam. Köszönet érte! Az idén elkezdődött új sorozatot (SW 1-2) látom, ti is olvasgatjátok. Nekem egyelőre nagyon tetszik grafikai megvalósítás terén, bár azzal nem vagyok kibékülve, hogy Leia vadászgépet vezet. De hát miket beszélek, hiszen ebben a messzi-messzi galaxisban tizenéves padawanok és szenátorok is képesek csillaghajókat kommandírozni... khöm, Clone Wars Ahsoka Tano, khömmm.... Most pedig megyek, és kiműtöm a szemem a helyéről... Mara Jade meg Black Widow? Fújfújfúj! Black Widow százszorta királyabb figura, mint Mara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Na, egy éjszakás műszakomba telt, míg átolvastam ezt a több száz kommentet, de megérte, mert remek ajánlókat csináltatok, több történethez is kedvet kaptam. Köszönet érte! Pontosabban melyikekhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. A Dark Timeshoz és a Dawn of the Jedihoz mindenképp. A The Old Republic és a KOTOR is csábító, de maga az éra, amiben játszódnak, nem érdekel. Az ilyen régi Sith háborús, régi köztársaságos dolgok sose fogták meg a képzeletemet, bár lehet, hogy ez csak amiatt van, hogy a KOTOR-ral se játszottam soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. A Dark Timeshoz és a Dawn of the Jedihoz mindenképp. A The Old Republic és a KOTOR is csábító, de maga az éra, amiben játszódnak, nem érdekel. Az ilyen régi Sith háborús, régi köztársaságos dolgok sose fogták meg a képzeletemet, bár lehet, hogy ez csak amiatt van, hogy a KOTOR-ral se játszottam soha. Nem függ össze szerintem. Én játsottam a KOTORral, de nem tetszett. Ennek ellenére az egyik (ha nem) a kedvenc érám a Régi Köztársaság korszaka A DOTJ nagyon jó. A DTt még nem olvastam (szerintem kivárom a magyar megjelenéseket). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Én a Kotorral szerettem meg ezt a korszakot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.