Ody Mandrell Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited ) A továbbiakban itt alkothatunk vélemény a tarilerről. Kérnék mindenkit, hogy az esetlegesen észrevett érdekességeket, és a kisfilm alapján kialakult benyomásokat írjátok ide! A spekulációk mehetnek a többi topikba. Nos. Volt egy pletyka korábban, hogy Jabba fia is képbe kerül. A trailerben van egy részlet, amikor a klónok mintha Jabba palotájának bejáratánál várnák a droid katonákat. Mégis igaz lehet akkor az info? Edited November 8, 2007 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Jaja, nekem is feltűnt a hasonlóság, de reménykedek, hogy ismerve a klasszikus trilógián alapult történetet kihadják a sztoriból a korábban már pletykaszinten feltett lehetőséget. :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Amúgy az űrjelenetek nagyon remek munkák. Tudja valaki, hogy Anakin mivel repült? Nekem úgy tűnt a gépe hasonlított a Slave II-tipúsára. Azt azonban jó látni, hogy végre több teret nyernek a Torrent gépek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Amúgy az űrjelenetek nagyon remek munkák. Igen, nekem az tetszik a legjobban, ami 0:36 környékén van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibur55 Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Nos. Volt egy pletyka korábban, hogy Jabba fia is képbe kerül. A trailerben van egy részlet, amikor a klónok mintha Jabba palotájának bejáratánál várnák a droid katonákat. Mégis, hogy igaz lehet akkor az info? Szerintem ezt már Lucas is megerősítette, amikor március 4-én Osokáról, a kis padawanról nyilatkozott az IESB-nek. Szóba hozta Shaak Ti faját, és azok is ezt mondták, akik látták a rajzfilmsorozat első részét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Benne van a trailerben Jabba palotája...bezony benne. Amikor a magna guardok izmoznak egyet a pálcáikkal, ott van a kép jobb oldalán. Látható a kisebbik torony teljesen és a nagy épület fele. Szóva a kis édesen szúnyokáló és nyáladzó hut dedecskét ki fogják lopni pihe puha felnőtt Banthából készült ágyikócskájából. (Most kényszerűen Bud Spenser jutott az eszembe amikor csecsemőnek álcázva fekszik egy kiságyikóban a "Megint dühbe jövünk" egyik jelenetében:D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Igazad van Zééé bácsi! Akkor most már semmi kétésg. De mit akarnak Jabbától? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Igazad van Zééé bácsi! Akkor most már semmi kétésg. De mit akarnak Jabbától? Fele királyságát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Az elején a zene és az űrhajók (most nem tudom a nevét) ismétlődő szívdübörgető hangjaikkal ahogy elsuhannak. Na az durva volt. Engem valahogy nem emlékeztet manga stílusra, a rajzfilm közelebb állt a mangához szerintem, mint ez. Érdekes lesz ez a Jabba szál, kíváncsi leszek, milyen háttérben lévő információknak akarnak több jelentést tulajdonítani. Egyes egyedül 2 dolog nem tetszett, de végülis kezdek megbarátkozni velük, meg lehet hogy más lesz a végkimenetelük. 1. Mikor Anakin ugrál a repülő droidokra egyenként, és egymás után levág vagy 5-t, az hirtelen a CN-n futó irreális mesékre emlékeztett, de végülis úgy voltam bele hogy belefér, efféle szintű mutatványokat a Mustafaron is láthattunk. 2. Asejj Ventress klónkatona folytogatása. Valahogy nem tudom összerakni, hogy egy olyan klónból akar kiszedni halállal való fenyegetéssel kiszedni információt, akinek csak az az egyetlen célja van az életében gyerekkora óta, hogy parancsokat hajtson végre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Attól, hogy Ventress fojtogatja a katonát, még nem biztos, hogy az beszélni is fog neki És ameddig ez így van, engem hidegen hagy. Lehet, hogy Ventress nem tudja, hogy a klónok genetikailag be vannak programozva a gyilkolásra - és csak arra. Vagy passz. Én azt nem tudom, hogy vajon a történet szerint ez a Ventress ki lesz? Sötét Jedi (EU?) Csak mert uralja a Sötét oldalt, de az ő elhelyezése szerintem egyúttal az animációs filmet is el fogja helyezni az EU egy szintjén (de erről vannak, akik nálam többet tudnak). Mert láttam a Tartakovsky féle Clone Warst, de ha ez komolyabb akar lenni annál, akkor gondolom komolyabb háttértörténetekre is számíthatunk, tehát akkor nem ártana, ha a történet beleillene a SW epizódok által felvázolt világba. Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Képregényegben részletezték Ventress sztoriját, bár nem tudom részletesen. A rajzfilmben a templomoknál még nem ért vége a sötét tanítvány története. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Tudom, de gondolom az képregény szintű. Vagy akkor ez is olyan lesz? Olyan szintű, ahol ha meghal valaki, még feltámadhat (mert a képregényekben ez a módi - bár lehet, rosszul tudom)? Remélem nem... Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Én nem bánom, ha benne van Jabba.Legalább látjuk milyen szerepet játszott a klónháborúban.Azóta kiváncsi vagyok rá, hogy ezt mondta"Én már akkor is öltem a Jediekt, mikor még jelentett valamit, hogy Jedi." Hátha megtudjuk hogyan értette. Anakain ugrálása nem zavar, mert ő a kiválasztott.Én azt is elfogadhatónak tartom, hogyha egy zuhanó csillagrombolót megtart az Erővel és szépen lerakja.Ha Yoda kiemel egy vadászgépet akkor ezt is meg lehet csinálni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited ) Asajj Ventress egy képregény-szereplő... legalábbis annak indult, s a képregényesek találták ki. Érdekes lesz látni mi lesz vele. Egyenlőre egyik EU műben sem halt meg, szoval a Clone Wars betöltheti végre ezt az űrt is és végre láthatnánk, hogy patkol el. Egyébként jedi lovagként kezdte. Itt egy kép, ahogy a haldokló jedi mesterét siratja: Edited May 28, 2007 by Bomarr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Értem, köszi! Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Itt egy remélhetőleg jobb minőségű trailer. http://www.odj310388.com/other/swclonewars2_1.mov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Ventress egyszer már meg lett ölve képregényben is, nem? Meg a CW-ben, de abból még össze lehet kanalazni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Ventress egyszer már meg lett ölve képregényben is, nem? Meg a CW-ben, de abból még össze lehet kanalazni... Mindig úgy lett megölve, hogy aztán vissza tudjon térni Sose mutatták, hogy meghal csak azt sejtették... a CW-ben is azaz esés gyakorlatilag semmi ahhoz képest amiket a szereplők csinálnak (az első CW részben például Obi és Anakin simán kiugranak a gépből, esnek több száz métert, aztán épen leérkeznek és vigan kaszabolnak ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 azaz esés gyakorlatilag semmi ahhoz képest amiket a szereplők csinálnak ...Igen, ez igaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Ráadásul Ventress kardja sem hiba, hisz Anakin utánna dobta. Bár ez a 3D nem tudni mikor játszódik. Lehet, hogy még a vívásuk előtt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Szerintem az új sorozat már a vivásuk után van... legalábbis a Ventresses csatánál Anakinnak még az ep.2-höz hasonlitó fizimiskája van, mig a 3D-ben már jobban hasonlit az ep.3-as önmagára. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a vol.1 és a vol.2 között játszodik majd az új TV-sorozat. Bár aztán fene se tudja... még az is lehet, hogy teljesen újrairják Tartakovksy-t... az EU-knál sosem lehet tudni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 még az is lehet, hogy teljesen újrairják Tartakovksy-t... az EU-knál sosem lehet tudni Én mondjuk ennek örülnék a legjobban, ha azt teljes mértékben újraalkotnák egy komolyabb köntösben, és erre az animációs sorozat tökéletes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 De azért elégsok sith esés közben patkolt el. szerintem nem kizárt hogy akkor a CW-ben végleg meghalt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Mi hibádzik ezen a képen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Anakin mellvértje egyértelműen Vader dizájn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Anakin mellvértje egyértelműen Vader dizájn Igen! És van még valami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 (edited ) Tipp: Oldalt az a kék-piros-fehér kijelzős panel akár Vader mellkaspanelje is lehetne, csak nagyban. Vagy az, hogy Anakin úgy fésülte a haját itt, mint Obi-Wan az ep3-ban Edited May 30, 2007 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Jó-jó, de nem erre gondoltam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Rossz oldalon van a droid keze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 Rossz oldalon van a droid keze. Nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts