Jump to content

Trailer


Ody Mandrell

Recommended Posts

A továbbiakban itt alkothatunk vélemény a tarilerről. Kérnék mindenkit, hogy az esetlegesen észrevett érdekességeket, és a kisfilm alapján kialakult benyomásokat írjátok ide! A spekulációk mehetnek a többi topikba. :)

 

Nos. Volt egy pletyka korábban, hogy Jabba fia is képbe kerül. A trailerben van egy részlet, amikor a klónok mintha Jabba palotájának bejáratánál várnák a droid katonákat. Mégis igaz lehet akkor az info? :)

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Nos. Volt egy pletyka korábban, hogy Jabba fia is képbe kerül. A trailerben van egy részlet, amikor a klónok mintha Jabba palotájának bejáratánál várnák a droid katonákat. Mégis, hogy igaz lehet akkor az info? :)

Szerintem ezt már Lucas is megerősítette, amikor március 4-én Osokáról, a kis padawanról nyilatkozott az IESB-nek. Szóba hozta Shaak Ti faját, és azok is ezt mondták, akik látták a rajzfilmsorozat első részét.

Link to comment
Share on other sites

Benne van a trailerben Jabba palotája...bezony benne.

Amikor a magna guardok izmoznak egyet a pálcáikkal, ott van a kép jobb oldalán. Látható a kisebbik torony teljesen és a nagy épület fele. Szóva a kis édesen szúnyokáló és nyáladzó hut dedecskét ki fogják lopni pihe puha felnőtt Banthából készült ágyikócskájából. (Most kényszerűen Bud Spenser jutott az eszembe amikor csecsemőnek álcázva fekszik egy kiságyikóban a "Megint dühbe jövünk" egyik jelenetében:D)

Link to comment
Share on other sites

Az elején a zene és az űrhajók (most nem tudom a nevét) ismétlődő szívdübörgető hangjaikkal ahogy elsuhannak. Na az durva volt. :) Engem valahogy nem emlékeztet manga stílusra, a rajzfilm közelebb állt a mangához szerintem, mint ez. Érdekes lesz ez a Jabba szál, kíváncsi leszek, milyen háttérben lévő információknak akarnak több jelentést tulajdonítani. Egyes egyedül 2 dolog nem tetszett, de végülis kezdek megbarátkozni velük, meg lehet hogy más lesz a végkimenetelük.

 

1. Mikor Anakin ugrál a repülő droidokra egyenként, és egymás után levág vagy 5-t, az hirtelen a CN-n futó irreális mesékre emlékeztett, de végülis úgy voltam bele hogy belefér, efféle szintű mutatványokat a Mustafaron is láthattunk.

 

2. Asejj Ventress klónkatona folytogatása. Valahogy nem tudom összerakni, hogy egy olyan klónból akar kiszedni halállal való fenyegetéssel kiszedni információt, akinek csak az az egyetlen célja van az életében gyerekkora óta, hogy parancsokat hajtson végre.

Link to comment
Share on other sites

Attól, hogy Ventress fojtogatja a katonát, még nem biztos, hogy az beszélni is fog neki :) És ameddig ez így van, engem hidegen hagy. Lehet, hogy Ventress nem tudja, hogy a klónok genetikailag be vannak programozva a gyilkolásra - és csak arra. Vagy passz.

 

Én azt nem tudom, hogy vajon a történet szerint ez a Ventress ki lesz? Sötét Jedi (EU?) Csak mert uralja a Sötét oldalt, de az ő elhelyezése szerintem egyúttal az animációs filmet is el fogja helyezni az EU egy szintjén (de erről vannak, akik nálam többet tudnak).

 

Mert láttam a Tartakovsky féle Clone Warst, de ha ez komolyabb akar lenni annál, akkor gondolom komolyabb háttértörténetekre is számíthatunk, tehát akkor nem ártana, ha a történet beleillene a SW epizódok által felvázolt világba.

 

Donát

Link to comment
Share on other sites

Tudom, de gondolom az képregény szintű. Vagy akkor ez is olyan lesz? Olyan szintű, ahol ha meghal valaki, még feltámadhat (mert a képregényekben ez a módi - bár lehet, rosszul tudom)? Remélem nem...

 

 

Donát

Link to comment
Share on other sites

Én nem bánom, ha benne van Jabba.Legalább látjuk milyen szerepet játszott a klónháborúban.Azóta kiváncsi vagyok rá, hogy ezt mondta"Én már akkor is öltem a Jediekt, mikor még jelentett valamit, hogy Jedi."

Hátha megtudjuk hogyan értette.

 

Anakain ugrálása nem zavar, mert ő a kiválasztott.Én azt is elfogadhatónak tartom, hogyha egy zuhanó csillagrombolót megtart az Erővel és szépen lerakja.Ha Yoda kiemel egy vadászgépet akkor ezt is meg lehet csinálni.

Link to comment
Share on other sites

Asajj Ventress egy képregény-szereplő... legalábbis annak indult, s a képregényesek találták ki. Érdekes lesz látni mi lesz vele. Egyenlőre egyik EU műben sem halt meg, szoval a Clone Wars betöltheti végre ezt az űrt is és végre láthatnánk, hogy patkol el. Egyébként jedi lovagként kezdte. Itt egy kép, ahogy a haldokló jedi mesterét siratja:

 

asajjmasterdeathlj3.jpg

Edited by Bomarr
Link to comment
Share on other sites

Ventress egyszer már meg lett ölve képregényben is, nem? Meg a CW-ben, de abból még össze lehet kanalazni...

Mindig úgy lett megölve, hogy aztán vissza tudjon térni :) Sose mutatták, hogy meghal csak azt sejtették... a CW-ben is azaz esés gyakorlatilag semmi ahhoz képest amiket a szereplők csinálnak (az első CW részben például Obi és Anakin simán kiugranak a gépből, esnek több száz métert, aztán épen leérkeznek és vigan kaszabolnak :lol:)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem az új sorozat már a vivásuk után van... legalábbis a Ventresses csatánál Anakinnak még az ep.2-höz hasonlitó fizimiskája van, mig a 3D-ben már jobban hasonlit az ep.3-as önmagára. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a vol.1 és a vol.2 között játszodik majd az új TV-sorozat. Bár aztán fene se tudja... még az is lehet, hogy teljesen újrairják Tartakovksy-t... az EU-knál sosem lehet tudni :lol:

Link to comment
Share on other sites

még az is lehet, hogy teljesen újrairják Tartakovksy-t... az EU-knál sosem lehet tudni :lol:

Én mondjuk ennek örülnék a legjobban, ha azt teljes mértékben újraalkotnák egy komolyabb köntösben, és erre az animációs sorozat tökéletes.

Link to comment
Share on other sites

Tipp: Oldalt az a kék-piros-fehér kijelzős panel akár Vader mellkaspanelje is lehetne, csak nagyban.

Vagy az, hogy Anakin úgy fésülte a haját itt, mint Obi-Wan az ep3-ban :clap:

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information