KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Valóban, Cad Bane kifejezetten illene abba a vonalba, amit eddig kiszabtak. Szerintem igazán élvezné a birodalmi az érát. Elméletileg túléli a Klón Háborút, úgyhogy akár szerepelhetne is, bár szerintem hiba lenne a prequel karaktereket belekeverni a klasszikusok idejében játszódó sorozatba. Másrészt meg ki lenne annyira cool, hogy visszaadja Bane keménységét? Hacsak nem csinálnak egy nagyon profi CGI Bane-t, de az nagyon sokba kerülne. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. ...szerintem hiba lenne a prequel karaktereket belekeverni a klasszikusok idejében játszódó sorozatba... Épp ez az, ez nem is a prequel és nem is a klasszikus idején játszódna. Ez lenne benne a legjobb, hogy itt elvarrhatnák a prequel karakterek sorsát és elindíthatnák a klasszikusokat EGY sorozatban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Épp ez az, ez nem is a prequel és nem is a klasszikus idején játszódna. Ez lenne benne a legjobb, hogy itt elvarrhatnák a prequel karakterek sorsát és elindíthatnák a klasszikusokat EGY sorozatban. Amolyan átmenetre gondolsz? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Az az átmenet egész jó. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Eddig lehet tudni bármit, ami biztosan benne lesz a sorozatban? Színészekről tudunk-e, mikor játszódik, stb.? Én semmit nem tudok a sorozatzól Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Akkor pontosan annyit tudsz, mint mi és Rick McCallum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Eddig lehet tudni bármit, ami biztosan benne lesz a sorozatban? Színészekről tudunk-e, mikor játszódik, stb.? Én semmit nem tudok a sorozatzól Elvileg a galaxis alvilágában fog játszódni a történet, és az EPIII-IV közötti időszakot öleli fel. Ennyi biztos. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Akkor pontosan annyit tudsz, mint mi és Rick McCallum. Ez nagyon jó:) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Az is elhangzott korábban, hogy filmes főszereplőkre ne számítsunk, inkább a fejvadászokon és bűnözőkön lesz a hangsúly, ami az "alvilág" kapcsán nem meglepő. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Az is elhangzott korábban, hogy filmes főszereplőkre ne számítsunk, inkább a fejvadászokon és bűnözőkön lesz a hangsúly, ami az "alvilág" kapcsán nem meglepő. Talán ez a Star Wars: 1313 valamilyen szinten "megágyaz" a sorozatnak. Egy ilyen témájú és hangulatú sorozatot, mint a játék, szívesen fogadnék, még az állítólagos Underworld cím is passzol hozzá. Mondjuk én a Boba Fett filmnek se mondtam volna nemet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Hírek a sorozatról, de nem biztos hogy újak. Ma volt az origon ez a cikk. http://www.origo.hu/teve/20120621-tovabb-csuszik-az-eloszereplos-star-warssorozat-a-producer-rick-mccallum.html Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hírek a sorozatról, de nem biztos hogy újak. Ma volt az origon ez a cikk. http://www.origo.hu/teve/20120621-tovabb-csuszik-az-eloszereplos-star-warssorozat-a-producer-rick-mccallum.html Igen, sajtos még mindig ugyanazok a hírek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Lehet, hogy McDiarmid tiszteletét teszi majd a sorozatban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. (szerkesztve) Most, hogy közeledünk a TCW-s Maul részekhez eszembe jutott valami. Ugyebár Mace Windunak csak a kezét vágták le, és kapott egy jó adag Erő-villámot, valamint láttuk, hogy kizuhan az ablakon. Luke az EP5-ben is elég nagyot zuhant, míg elkapott dolgokat, és leállította a zuhanását. Maul esete alapján akkor Windu simán túlélhette azt az egészet és szerepelhetne az Underworld-ben, mint szereplő. Ki, mit szólna ahhoz, ha Mace Windu szerepelne a sorozatban? Szerkesztve: 2012. Szeptember 24. - Darth Revan9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megmondták, hogy a filmes szereplőket hanyagolni fogják a sorozatban. Szerintem Windura nincs esély, ráadásul ő egy letűnt korszakot képvisel. A sorozat meg épp az új rendszerről szól. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Arról nem is beszélve hogy Sami bácsit jól meg is kellene fizetni, ami kb a költségvetés felét tenné ki. Amúgy is szerintem erre az évtizedre már bőven elég "tutibiztos hogy meghalt, de hoppá mégsem... és hogy miért nem, arról majd összesz*runk egy magyarázatot" karaktert hoztak vissza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Maul ikonikus karakter, érthető a dolog. Windu már nem az, így vele biztos nem fognak bajlódni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Bele is fejelnék a betonfalba, ha Windu (is) feltámadna. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Már csak azért sem lehetséges, mert akkor csak elbaktatott volna Yodához vagy Kenobihoz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerintem Windu valami szeméttelepen kolbászol, és az egész EpIII-VI közötti időszakot azzal tölti, hogy művégtagot kreáljon magának az eldobott cuccokból. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Csak nehogy kiderüljön, hogy kidobták egy primitív bolygóra, ahol most szuperhősöket próbál meg rávenni, hogy dolgozzanak együtt a bolygó megmentésének érdekében Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Ez jó volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Ez nekem is nagyon tetszett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Az egyik író elárult egy részletet az élőszereplős sorozat egyik sztorijáról. Eszerint láthattuk volna Han és Chewie találkozásának történetét, és azt is, Lando hogyan vesztette el a Falcont. Az író konkrétan dolgozott egy jeleneten, amiben a a jet pack -es Boba akciózik... Miért van olyan érzésem, hogy ezeket egy spin-off -ban viszont látjuk majd? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Egy konkrét spin-off sorozat is lehetne akár a jövő zenéje, bár nem tudom, az ilyen sztorikra mennyire vetettek keresztet a "fentiek". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 12. Hozzászólás ideje: 2014. Június 12. Az MCU-t elnézve, ahol az Agents of S.H.I.E.L.D. mellé már készül két másik sorozat (Agent Carter és Daredevil) és további négy előkészületben van (Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders), én egyáltalán nem vetnék még keresztet erre a sorozatra. Pláne, ha tényleg kész forgatókönyvek vannak, ezzel akkor már legalább nem kell foglalkozniuk. Sőt, egyes sztorik a Rebelsben is visszaköszönhetnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Milyen témákat boncolgathat? Marad az alvilági vonal? Vagy a múltba esetleg a jövőbe teszik? Gyakorlatilag a ta helyzet mint az új trilógiánál: bármi lehet. és annak a fordítottja is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerintem az új trilógia előtt nem rugaszkodnak el komolyabban az eddigi korszaktól (Ep1-Ep9). Ha így lesz, akkor két lehetőségre tippelek: vagy egy alvilággal foglalkozó sorozatot kapunk valamikor a Birodalom idejében (volt pár meghiúsult próbálkozás, pl. a tervezett Underworld élőszereplős sorozat és a Visceral játék), vagy az Ep6-7 közötti űrt töltik ki, ahol viszonylag nagy a mozgástér, és lenne miről mesélni. A kérdés, hogy az animációs sorozatot hova akarják tenni. Az élőszereplős jöhetne az egyik, az animációs a másik érába. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerintem animációs sorozat most egy jó ideig nem lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.