Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Itt az előzetes. Szerkesztve: 2022. Május 29.3 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Szerző Érdekesen néz ki. Szerkesztve: 2022. Május 29.3 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Levettem a trailert, fentebb megtaláljátok. Szerkesztve: 2022. Május 30.3 éve - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Palpatine egy nagy holo-fal előtt, amin a szétlőtt Kamino látható? Ok! 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Cody Szerintem az Rex.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Szerző Éppen most , Ody Mandrell írta: Szerintem az Rex. 0:44-nél?
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Szerző 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem. 0:56-nál. Igen az Rex, de 0:44-nél látni egy fekete hajú klónt. Az Cody, nem? A neten úgy spekulálnak.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve 2 perccel korábban, Whill írta: Végre egy trailer, amit nem csak az "elitnek" mutatnak meg. Igazából csak egy trailer volt amit nem mutattak meg a neten, az a Mandi harmadik évadjának a beharangozója. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Igen az Rex, de 0:44-nél látni egy fekete hajú klónt. Az Cody, nem? A neten úgy spekulálnak. Igen, az lehet ő.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Cody confirmed! Crosshair mellett az Cody. Twitteres szivárgás.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Szerző Coruscant is ezzel megerősítve. Mivel Omega testközelből figyeli a Szenátusi ülést, ahol Palpiék a Tipoca City utáni következményeket beszélik meg.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Nem tán meg akarják merényelni a kancellárt? Bár az is lehet, hogy Omega Palpatine egyik első strandcast-je.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Szerző Alaposan megnézve az előzetest, Tarfful is feltűnik - vagy valaki hasonló - és akkor ez azt jelenti, hogy Kasshyyyk is tiszteletét teszi?
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve A Kashyyykra biztos ellátogatunk, szerintem ott bujkálhat Gunji.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Tömény és akciódús előzetes, tetszik. Palpatine feltűnésének nagyon örülök. Lehet hogy Ian McDiarmid erre célzott pár napja egy interjúban, hogy valamilyen formában feltűnhet még a jövőben. Szerkesztve: 2022. Május 29.3 éve - mui-ruy
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Mire készülnek ezek majd? Hunter szavai: 'Take all the allies we can get" Valami nagy szabású dolog lesz, nem hiszem hogy a Palpi elleni merényletre gondolt. Esetleg Cody-t kimenteni? :O
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Szerző 7 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Valami nagy szabású dolog lesz Klónlázadás? Filoninak volt egy terve még a Rebels 2. évadára, amit végül elvetettek. Talán itt?
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Klónlázadás? Filoninak volt egy terve még a Rebels 2. évadára, amit végül elvetettek. Talán itt? A legendákban az a Kamino-n volt(Inkább Kamino-i lázadás volt), amit végül Boba Fett segitségével vertek le. Persze ez semmit nem jelent, csak úgy leirtam. Szerkesztve: 2022. Május 29.3 éve - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Az első évadot imádtam, talán eddig a legnagyobb pozitív csalódás volt számomra. A trailer ígéretes, le fog esni az állunk nem egyszer.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve Srácok, szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy 2 trailer ment le a Celebrationön. Spoiler Ez bemutat sokminden mást is.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 29.3 éve 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez egy bővebb verzió! Mintha a kiadott meg lenne vágva. A kiszivárgott az az Official Trailer, amit majd a sorozat kezdése előtt fognak kirakni 1-2 hónappal. Mi meg kaptunk egy teaser-t. XD
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.