Bence1997 Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Szeptember 5-én fog érkezni az OT trilógia záródarabjának 40 története. Olivie Blake hátborzongató bepillantást enged Palpatine császár elméjébe. Saladin Ahmed elmeséli a rancor őrzőjének tragikus történetét. Charlie Jane Anders a Sarlacc életét és korát tárja fel. Fran Wilde feltárja Mon Mothma titkos küldetését a Lázadók Szövetségének megmentésére. Mary Kenney Wicketről, az ewok egyetlen nyugodt napjának kereséséről Endor erdei holdján. Anakin Skywalker pedig eggyé válik az Erővel Mike Chen lebilincselő történetében. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Na végre! Tartottam tőle, hogy nem lesz, de szerencsére most kiderült, hogy alaptalanul. A borító gyönyörű, nagyon várom a sztorikat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Tényleg szép a borító, de nekem az első annyira nem jött be, hogy már a másodikat se vettem meg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Alapvetően mindkét korábbi kötet tetszett nekem, de a 40-40 novella mindkétszer soknak bizonyult. Azért ebben a kötetben is bőven lehet potenciál. Amit várok, hogy megismerjük Jabba palotájának kulisszatitkait (akár áthozhatnak pár dolgot a Legends-ből, lásd Történetek Jabba palotájából) vagy akár Palpatine névtelen tanácsadóit, akik szintén a Halálcsillag fedélzetére léptek. A borító tényleg nagyon szép. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Alyssa Wong is ír bele sztorit. Csak nem lesz benne Doktor Aphra is? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tényleg szép a borító, de nekem az első annyira nem jött be, hogy már a másodikat se vettem meg. Szerintem adj esélyt a másodiknak. Kigyomlálták belőle az első rész rossz tulajdonságait, és megtartották benne a jókat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Nekem a rossz vélemények még az első könyvtől is elvették a kedvemet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben szükségtelen. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 7 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben szükségtelen. Én is úgy érzem, hogy a 40-es darabszám erőltetetten jött össze. Sokkal jobb lett volna ugyanez annyi jó novellával, amennyi van. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdani20 Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Azért a 3-4 kicsit túlzás. Kb fele mindkét esetben jó, a 3-4 a legkiválóbb történet a felén belül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 2023. 03. 09. - 22:10, Bence1997 írta: Olivie Blake hátborzongató bepillantást enged Palpatine császár elméjébe. Saladin Ahmed elmeséli a rancor őrzőjének tragikus történetét. Charlie Jane Anders a Sarlacc életét és korát tárja fel. Fran Wilde feltárja Mon Mothma titkos küldetését a Lázadók Szövetségének megmentésére. Mary Kenney Wicketről, az ewok egyetlen nyugodt napjának kereséséről Endor erdei holdján. Anakin Skywalker pedig eggyé válik az Erővel Mike Chen lebilincselő történetében. További kiegészítések a mai Lucasfilm Publishing panelről: - Kristin Baver Sy Snootles-ről fog írni, a neve "Satisfaction" lesz. - Lesz egy történet Enric Pryde-ról, a neve "The Steadfast Soldier". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 10, 2023 Author Share Posted May 10, 2023 1 héttel hamarabb fog érkezni a könyv. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 1, 2023 Author Share Posted August 1, 2023 A könyv történetei: Moff Jerjerrod: “Any Work Worth Doing” by Amal El-Mothar Max Rebo: “Fancy Man” by Phil Szostak EV-9D9: “The Key to Remembering” by Olivia Chadha Bib Fortuna: “Fortuna Favors the Bold” by Kwame Mbalia Unknown: “Dune Sea Songs of Salt and Moonlight” by Thea Guanzon Malakili: “The Plan” by Saladin Ahmed Boba Fett: “Reputation” by Tara Sim Sion: “Kickback” by K Arsenault Rivera Salacious B. Crumb: “Everyone’s A Critic” by Sarah Glenn Marsh Sy Snootles: “Satisfaction” by Kristin Baver The Sarlaac: “My Mouth Never Closes” by Charlie Jane Anders Sim Aloo: “Kernels and Husks” by Jason Fry The Dragonsnake on Dagobah: “The Light That Falls” by Akemi Dawn Bowman Obi-Wan Kenobi: “From A Certain Point of View” by Alex Jennings Mon Mothma: “No Contingency” by Fran Wilde Lando Calrissian: “The Burden of Leadership” by Danny Lore TK-151: “Gone to the Winner’s Circle” by Patricia A. Jackson Wicket: “One Normal Day” by Mary Kenney Logray: “Divine Intervention(?)” by Paul Crilley Norra Wexley: “The Buy-In” by Suzanne Walker Commander Igar: “The Man Who Captured Luke Skywalker” by Max Gladstone Admiral Ackbar: “Ackbar” by Jarrett J. Krosoczka Arvel Crynyd: “The Impossible Flight of Ash Angels” by Marieke Nijkamp Riz: “Ending Protocol” by Hannah Whitten Sila Kott: “The Last Flight” by Ali Hazelwood Corr: “Twenty and Out” by Lamar Giles Nanta: “The Ballad of Nanta” by Sarah Kuhn Emperor Palpatine: “Then Fall, Sidious” by Olivia Blake Unknown: “Impact” by Sean Williams TK-423: “Trooper Trouble” by Laura Pohl Admiral Piett: “To the Last” by Dana Schwartz The Royal Guard: “The Emperor’s Red Guards” by Gloria Chao Hoyel: “Wolf Trap” by Alyssa Wong Karie and Lanna: “The Extra Five Percent” by M.K. England Wedge Antilles: “When Fire Marked the Sky” by Emma Mieko Candon Unknown: “The Chronicler” by Danielle Page Dexter Jettster: “The Veteran” by Adam Lance Garcia Anakin Skywalker: “Brotherhood” by Mike Chen Enric Pryde: “The Steadfast Soldier” by Adam Christopher The Whills: “Return of the Whills” by Tom Angleberger 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 18, 2023 Share Posted August 18, 2023 Az a novella, ami Obi-van és Anakin újra találkozásáról szól Anakin halála után nagyon érdekesen hangzik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 Én a Norra Wexley-set olvasnám majd el. De a Palpatine-os, a Mothmás, is az Obi-s meg Anakinos is nagyon ígéretesnek tűnik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Ha valaki esetleg nem a könyvben akarja először olvasni: Baromi jól hangzik így videón. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Nem gondoltam, hogy lesz ezeknek ilyen feldolgozása is, de ezt szerintem holnap meg fogom hallgatni. Ez a sztori nagyon érdekesnek tűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts