Jump to content

Star Wars: A Jedi Visszatér - Bizonyos szemszögből

Recommended Posts

Szeptember 5-én fog érkezni az OT trilógia záródarabjának 40 története.

facpov-rotj-book-cover_7e2f9f65.jpeg?reg

Olivie Blake hátborzongató bepillantást enged Palpatine császár elméjébe.

Saladin Ahmed elmeséli a rancor őrzőjének tragikus történetét.

Charlie Jane Anders a Sarlacc életét és korát tárja fel.

Fran Wilde feltárja Mon Mothma titkos küldetését a Lázadók Szövetségének megmentésére.

Mary Kenney Wicketről, az ewok egyetlen nyugodt napjának kereséséről Endor erdei holdján.

Anakin Skywalker pedig eggyé válik az Erővel Mike Chen lebilincselő történetében.

• Like 1
  • Tetszik 1

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben sz

Én is úgy érzem, hogy a 40-es darabszám erőltetetten jött össze. Sokkal jobb lett volna ugyanez annyi jó novellával, amennyi van.

Szeptember 5-én fog érkezni az OT trilógia záródarabjának 40 története.     Olivie Blake hátborzongató bepillantást enged Palpatine császár elméjébe. Saladin Ahmed elmeséli a

Alapvetően mindkét korábbi kötet tetszett nekem, de a 40-40 novella mindkétszer soknak bizonyult. Azért ebben a kötetben is bőven lehet potenciál. 

Amit várok, hogy megismerjük Jabba palotájának kulisszatitkait (akár áthozhatnak pár dolgot a Legends-ből, lásd Történetek Jabba palotájából) vagy akár Palpatine névtelen tanácsadóit, akik szintén a Halálcsillag fedélzetére léptek. 

A borító tényleg nagyon szép.

12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Tényleg szép a borító, de nekem az első annyira nem jött be, hogy már a másodikat se vettem meg. :( 

Szerintem adj esélyt a másodiknak. Kigyomlálták belőle az első rész rossz tulajdonságait, és megtartották benne a jókat. :)

Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben szükségtelen. 

• Like 1
  • Tetszik 3

7 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben szükségtelen. 

Én is úgy érzem, hogy a 40-es darabszám erőltetetten jött össze. Sokkal jobb lett volna ugyanez annyi jó novellával, amennyi van.