Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Szeptember 5-én fog érkezni az OT trilógia záródarabjának 40 története. Olivie Blake hátborzongató bepillantást enged Palpatine császár elméjébe. Saladin Ahmed elmeséli a rancor őrzőjének tragikus történetét. Charlie Jane Anders a Sarlacc életét és korát tárja fel. Fran Wilde feltárja Mon Mothma titkos küldetését a Lázadók Szövetségének megmentésére. Mary Kenney Wicketről, az ewok egyetlen nyugodt napjának kereséséről Endor erdei holdján. Anakin Skywalker pedig eggyé válik az Erővel Mike Chen lebilincselő történetében. 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Na végre! Tartottam tőle, hogy nem lesz, de szerencsére most kiderült, hogy alaptalanul. A borító gyönyörű, nagyon várom a sztorikat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Tényleg szép a borító, de nekem az első annyira nem jött be, hogy már a másodikat se vettem meg. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Hozzászólás ideje: 2023. Március 9. Alapvetően mindkét korábbi kötet tetszett nekem, de a 40-40 novella mindkétszer soknak bizonyult. Azért ebben a kötetben is bőven lehet potenciál. Amit várok, hogy megismerjük Jabba palotájának kulisszatitkait (akár áthozhatnak pár dolgot a Legends-ből, lásd Történetek Jabba palotájából) vagy akár Palpatine névtelen tanácsadóit, akik szintén a Halálcsillag fedélzetére léptek. A borító tényleg nagyon szép. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Alyssa Wong is ír bele sztorit. Csak nem lesz benne Doktor Aphra is? Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tényleg szép a borító, de nekem az első annyira nem jött be, hogy már a másodikat se vettem meg. Szerintem adj esélyt a másodiknak. Kigyomlálták belőle az első rész rossz tulajdonságait, és megtartották benne a jókat. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Nekem a rossz vélemények még az első könyvtől is elvették a kedvemet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben szükségtelen. 1 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. 7 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Nekem nem az alapkoncepcióval, inkább az arányokkal van a bajom mindkét korábbi "Bizonyos szemszögből" kötetnél. A 10-ből kb. 3-4 történet jó, a többi felejthető, vagy egyenesen borzalmas és egyben szükségtelen. Én is úgy érzem, hogy a 40-es darabszám erőltetetten jött össze. Sokkal jobb lett volna ugyanez annyi jó novellával, amennyi van. 4 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Azért a 3-4 kicsit túlzás. Kb fele mindkét esetben jó, a 3-4 a legkiválóbb történet a felén belül. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. 2023. 03. 09. - 22:10, Bence1997 írta: Olivie Blake hátborzongató bepillantást enged Palpatine császár elméjébe. Saladin Ahmed elmeséli a rancor őrzőjének tragikus történetét. Charlie Jane Anders a Sarlacc életét és korát tárja fel. Fran Wilde feltárja Mon Mothma titkos küldetését a Lázadók Szövetségének megmentésére. Mary Kenney Wicketről, az ewok egyetlen nyugodt napjának kereséséről Endor erdei holdján. Anakin Skywalker pedig eggyé válik az Erővel Mike Chen lebilincselő történetében. További kiegészítések a mai Lucasfilm Publishing panelről: - Kristin Baver Sy Snootles-ről fog írni, a neve "Satisfaction" lesz. - Lesz egy történet Enric Pryde-ról, a neve "The Steadfast Soldier". 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 10. 1 héttel hamarabb fog érkezni a könyv. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 1. A könyv történetei: Moff Jerjerrod: “Any Work Worth Doing” by Amal El-Mothar Max Rebo: “Fancy Man” by Phil Szostak EV-9D9: “The Key to Remembering” by Olivia Chadha Bib Fortuna: “Fortuna Favors the Bold” by Kwame Mbalia Unknown: “Dune Sea Songs of Salt and Moonlight” by Thea Guanzon Malakili: “The Plan” by Saladin Ahmed Boba Fett: “Reputation” by Tara Sim Sion: “Kickback” by K Arsenault Rivera Salacious B. Crumb: “Everyone’s A Critic” by Sarah Glenn Marsh Sy Snootles: “Satisfaction” by Kristin Baver The Sarlaac: “My Mouth Never Closes” by Charlie Jane Anders Sim Aloo: “Kernels and Husks” by Jason Fry The Dragonsnake on Dagobah: “The Light That Falls” by Akemi Dawn Bowman Obi-Wan Kenobi: “From A Certain Point of View” by Alex Jennings Mon Mothma: “No Contingency” by Fran Wilde Lando Calrissian: “The Burden of Leadership” by Danny Lore TK-151: “Gone to the Winner’s Circle” by Patricia A. Jackson Wicket: “One Normal Day” by Mary Kenney Logray: “Divine Intervention(?)” by Paul Crilley Norra Wexley: “The Buy-In” by Suzanne Walker Commander Igar: “The Man Who Captured Luke Skywalker” by Max Gladstone Admiral Ackbar: “Ackbar” by Jarrett J. Krosoczka Arvel Crynyd: “The Impossible Flight of Ash Angels” by Marieke Nijkamp Riz: “Ending Protocol” by Hannah Whitten Sila Kott: “The Last Flight” by Ali Hazelwood Corr: “Twenty and Out” by Lamar Giles Nanta: “The Ballad of Nanta” by Sarah Kuhn Emperor Palpatine: “Then Fall, Sidious” by Olivia Blake Unknown: “Impact” by Sean Williams TK-423: “Trooper Trouble” by Laura Pohl Admiral Piett: “To the Last” by Dana Schwartz The Royal Guard: “The Emperor’s Red Guards” by Gloria Chao Hoyel: “Wolf Trap” by Alyssa Wong Karie and Lanna: “The Extra Five Percent” by M.K. England Wedge Antilles: “When Fire Marked the Sky” by Emma Mieko Candon Unknown: “The Chronicler” by Danielle Page Dexter Jettster: “The Veteran” by Adam Lance Garcia Anakin Skywalker: “Brotherhood” by Mike Chen Enric Pryde: “The Steadfast Soldier” by Adam Christopher The Whills: “Return of the Whills” by Tom Angleberger 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Az a novella, ami Obi-van és Anakin újra találkozásáról szól Anakin halála után nagyon érdekesen hangzik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 19. Én a Norra Wexley-set olvasnám majd el. De a Palpatine-os, a Mothmás, is az Obi-s meg Anakinos is nagyon ígéretesnek tűnik. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 1. Hozzászólás ideje: 2023. November 1. Ha valaki esetleg nem a könyvben akarja először olvasni: Baromi jól hangzik így videón. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Nem gondoltam, hogy lesz ezeknek ilyen feldolgozása is, de ezt szerintem holnap meg fogom hallgatni. Ez a sztori nagyon érdekesnek tűnik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.