Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Felteszem a Mandoverzumot záró Filoni filmben Luke-nak Hannak és Leiának bérelt helye van. Valszeg kis szerepük lesz, az is lehet hogy szinte csak cameozni fognak, de szerintem lesz szerepük. Azt a Boba Fett sorozat bizonyitotta hogy most már szinte tökéletesen vissza tudják hozni őket. Pedig az "csak" egy sorozat volt. 1 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Remélem nem veszik el a helyet Dintől, Botól, és Ahsokától. Mégis csak az ő sztorijuk fog lezárulni ebben a filmben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Nem hinném. Viszont legalább egyiküknek adhatnak egy nagy jelenetet. Végülis a Mando második évad zárójából sem vett el az hogy Luke-nak volt egy nagy akciója. Apropó akinek még lehetne jelenése: a kis Ben Solonak. Neki tényleg csak egy cameo jutna, de mondjuk előfordulhat hogy a filmnek egyfajta epilógusában láthatjuk ahogy Luke magához veszi a kis Bent. Bár itt nem vagyok otthon az idővonalban. Nem tudom ez mennyire passzolna. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hát ha nem akarnak többé foglalkozni a Skywalkerekkel (Reyt most nem veszem bele, tudom más korszak, de felvette a nevet), akkor nem hinném, hogy szerepeltetni kéne őket, de minden bizonnyal az Új Köztársaság fontos szerepet fog kapni benne, ami arra enged következtetni, hogy valamilyen formában megjelennek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Nem hinném. Viszont legalább egyiküknek adhatnak egy nagy jelenetet. Végülis a Mando második évad zárójából sem vett el az hogy Luke-nak volt egy nagy akciója. Apropó akinek még lehetne jelenése: a kis Ben Solonak. Neki tényleg csak egy cameo jutna, de mondjuk előfordulhat hogy a filmnek egyfajta epilógusában láthatjuk ahogy Luke magához veszi a kis Bent. Bár itt nem vagyok otthon az idővonalban. Nem tudom ez mennyire passzolna. Párhuzamosan meg látnánk Palptine klónját ahogy mosolyog. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Nem hinném. Viszont legalább egyiküknek adhatnak egy nagy jelenetet. Végülis a Mando második évad zárójából sem vett el az hogy Luke-nak volt egy nagy akciója. Apropó akinek még lehetne jelenése: a kis Ben Solonak. Neki tényleg csak egy cameo jutna, de mondjuk előfordulhat hogy a filmnek egyfajta epilógusában láthatjuk ahogy Luke magához veszi a kis Bent. Bár itt nem vagyok otthon az idővonalban. Nem tudom ez mennyire passzolna. 15 ABY-ben kezdte el Luke képezni a 10 éves Bent. Elképzelhető, hogy a film abban az évben fog játszódni, ebben az esetben egy záró jelenet formájában eltudnám képzelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Ennek a filmnek nagyon jól kell felvezetnie a sequelt, remélem beletesznek minden olyan szálat amit kell! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Az biztos, hogy minden egyes projekttel (Mando, Ahsoka, Skeleton Crew, stb.) egyre tisztábban fogjuk látni ezt a filmet. Most azt tudnám elképzelni, hogy hasonló lesz, mint a régi Legandákban. Thrawn összefogja a birodalmi maradványokat és elkezdi a hadjáratát az Új Köztársaság ellen. És ez adhat egyfajta okot, amiért az Első Rend felemelkedik. 1 2 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ennek a filmnek nagyon jól kell felvezetnie a sequelt, remélem beletesznek minden olyan szálat amit kell! Prequel-je lesz a sequel-nek? Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Ha filmek terén tényleg elhagyjuk a Skywalker sagat, akkor szerintem megkerülhetetlen, hogy a nagy hármasból láthassuk valamelyiküket még utoljára mozivásznon. Sőt azon se lepődnék meg ha a poszteren, előzetesben benne lenne Luke. Már csak a jobb eladhatóság kedvéért is. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 17 perccel korábban, Bence1997 írta: Most azt tudnám elképzelni, hogy hasonló lesz, mint a régi Legandákban. Thrawn összefogja a birodalmi maradványokat és elkezdi a hadjáratát az Új Köztársaság ellen. És ez adhat egyfajta okot, amiért az Első Rend felemelkedik. De az neki amúgy miért lenne jó? Neki elsősorban a népe a fontos és hogy megvédje őket a gryskektől, az erős Birodalom nincs már többé akikkel szövetkezhetne ebben. Foghatná a megmaradt maradányokat és elhúzhatna az IR-ba velük 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: De az neki amúgy miért lenne jó? Neki elsősorban a népe a fontos és hogy megvédje őket a gryskektől, az erős Birodalom nincs már többé akikkel szövetkezhetne ebben. Foghatná a megmaradt maradányokat és elhúzhatna az IR-ba velük Ez egy jó kérdés. Filonit kérdezzük meg. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 9 perccel korábban, Bence1997 írta: Ez egy jó kérdés. Filonit kérdezzük meg. Jó akkor aki kint van a Fórumról, majd kapja már el egy kérdésre 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 1 hour ago , NorbiLordi said: De az neki amúgy miért lenne jó? Neki elsősorban a népe a fontos és hogy megvédje őket a gryskektől, az erős Birodalom nincs már többé akikkel szövetkezhetne ebben. Foghatná a megmaradt maradányokat és elhúzhatna az IR-ba velük És ha Baylan veszi rá arra, hogy állítsák együtt vissza a Birodalmat a galaxisban valamilyen formában? Mert az előzetes alapján ő hatalomra akar törni, ehhez pedig Thrawnnál jobb szövetséges nincs. Hírneve és stratégiai zsenialitásával Baylan mellé állíthatja a birodalmi maradványokat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 4 órával ezelőtt, ati írta: Ha filmek terén tényleg elhagyjuk a Skywalker sagat, akkor szerintem megkerülhetetlen, hogy a nagy hármasból láthassuk valamelyiküket még utoljára mozivásznon. Sőt azon se lepődnék meg ha a poszteren, előzetesben benne lenne Luke. Már csak a jobb eladhatóság kedvéért is. Az új trilógia egyik nagy kihagyott ziccere, hogy nem láttuk őket együtt 3-an. Már csak a fanservice miatt is meg fogják lépni szerintem, hogy együtt szerepelnek. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Yoda József írta: Az új trilógia egyik nagy kihagyott ziccere, hogy nem láttuk őket együtt 3-an. Már csak a fanservice miatt is meg fogják lépni szerintem, hogy együtt szerepelnek. Plusz, ha Thrawn vagy valaki más komolyan neki megy az Új Köztársaságnak, kizárt hogy ők hárman ne csináljanak semmit. Szerkesztve: 2023. Április 7. - ati Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. 17 órával ezelőtt, gafz írta: Prequel-je lesz a sequel-nek? Nagyjából. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Lehetne az a címe, hogy Heir to the Empire Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Egy biztos: epic lesz! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. (szerkesztve) Kennedy Filoni filmjéről: "Haboznék azt mondani, hogy ez egy nagy összejövetel lesz azokból [a sorozatokból]... mert Dave 20 éve fejleszti a Star Wars történetmesélést a Klónok háborúján és a Lázadókon belül, és nagyon sok olyan munkája van, amit már ennyi éve alkot. Mindezekből lesznek apró darabkák. Rengeteg forrásból merít, hogy lássa majd, merre is tartunk." Szerkesztve: 2023. Április 9. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kathleen Kennedy szerint Filoni filmje kb. 6-7 év múlva jöhet ki. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Nagyon jó! A sequel éra építésére több idő kell. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kathleen Kennedy szerint Filoni filmje kb. 6-7 év múlva jöhet ki. Akkor vajon ez azt jelenti hogy még 6-7 évadnyi sorozatot kapunk a mandoverzumban? Vagy lesz egy nagy szünet a sorozatok és a film között? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerintem jönnek még sorozatok abból az érából. Most még nagyon nincs mit kifuttatni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) Én is úgy gondolom, hogy lesz még pár évadnyi tartalom, csak ha azt nézzük, hogy mit kaphatunk addig: - Ahsoka 1. évad - Skeleton Crew - Mandalorian 4. évad - Ahsoka 2. évad (igen, erről úgy nyilatkoztak, hogy ha majd sikeres lesz, akkor talán kaphatnak 2. évadot, de nem lepődnék meg, ha jönne egy kövi évad) - Book of Boba Fett 2. évad (szerintem ebből is kaphatunk előbb-utóbb egy újabb évadot) És ezek csak azok a projektek, amikről tudunk vagy pletykálják, hogy jön. Ezekkel 2026-ig ellehetünk alsóbb hangon. Szerkesztve: 2023. Április 10. - Bence1997 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. És simán kitalálhatnak még új sorozato(ka)t is Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Mennyire lehet reális az, hogy a film főgonosza Thrawn legyen? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Szinte biztos, hogy így lesz. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Akkor nem valószínű, hogy túl sokszor használják majd a karakterét az Ahsokában és a testvér sorozataiban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Éppen hogy valószínű. Újra fel kell építeni a karaktert, és ez a film a sorozatokban szereplő karakterek nagy fináléja. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.