MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Nekem a második filmből a pókhad nézhetetlen rész a mai napig, a baziliszkusz meg egyáltalán nem az, de ez ízlés kérdése Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Engem Unbridge ijeszt meg. Főleg, mert nekem tényleg volt egy ilyen mentalitású tanárom (küllemre meg úgy nézett ki, mint Trelawney, csak nem volt szemüvege) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Jól választottak hozzá színésznőt is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szereplőválogatás témában a HP szinte verhetetlen. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szereplőválogatás témában a HP szinte verhetetlen.Teljesen igazad van Spoiler: Bill Nighy, mint Scrimgeour annyira örülök neki, teljesen ráillik a szerep Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. WOw Phobos ezt nem is tudtam. Ez jó hír. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Jól választottak hozzá színésznőt is Az biztos! Imádnivalóan borzalmas. Phobos spoilerje pedig: :D Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. (szerkesztve) Phobos hírét én már eddig is tudtam, és én is örültem neki. Spoiler: Nagyon jó választás nighy a szerepre, csak nehogy rázendítsen a film közbe Feel it in my fingers kezdetű dalocskára. Szerkesztve: 2010. Február 3. - Lok Durd Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Színészekhez nem nagyon értek, abba nem tudok beleszólni, viszont azzal eldicsekedhetek, hogy a HP7 eredetiben megvol két nappal a magyar dátum előtt De tényleg! Direkt nem írom le, hogy hogy. Azért, hogy megkérdezzétek! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. WOw Phobos ezt nem is tudtam. Ez jó hír. Én sem tudtam, de ez jó hír Direkt nem írom le, hogy hogy. Azért, hogy megkérdezzétek! Azért sem kérdezem meg Egyébként valami könyvkiadós rokon/barát/stb. dolog jut eszembe kapásból Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Azért sem kérdezem meg Egyébként valami könyvkiadós rokon/barát/stb. dolog jut eszembe kapásból Nem, nem... Épp a Wii-t kódoltattuk ki Pesten, erre az aluljáróban látjuk egy antikváriusnál, hogy: "Harry Potter 7, már kapható!" Gyorsan megvettük, és megkérdeztük a csávót, aki eladta, hogy nem illegális-e, vagy ilyenek... Azt mondta nem... Biztos félreolvasta, azt hogy mikortól lehet árulni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Na, tegnap letudtam a filmeket, Hp5-6 is. Meglepetésemre - Phobos, figyelj, ezt jól benéztük a múltkor - még az 5. részben is benne vannak a szeszélyes lépcsők. A könyvekben nem szerepelnek, de úgy tűnik, a filmekben végig ott vannak, csak feltűnés nélkül. A 6. filmet sasolva elgondolkodtam, miért is juthattak a végén arra a megoldásra a készítők, hogy Potter csak üljön, ahelyett, hogy a láthatatlanná tevő köpeny alatt kővé legyen dermedve. A legjobb tippem az, hogyha átveszik a könyvben látottakat, akkor az ritka ostobán nézett volna ki a filmen. Merthogy a könyvben Harry ugye végig a köpeny alatt volt, amikor elindultak (kivétel a barlangban). Na most ez azt jelentette volna, hogy Harry-t a film végének tetemes részében nem is láttuk volna, és kővé dermesztettsége miatt az érzelmi játékot is ki kellett volna lőni. Ez a kettő együtt véve pedig egy drámában kicsit sem tobzódó jelent sort szült volna, aminek nagy részében Harry-t még csak nem is láttuk volna, és amikor igen, akkor sem láthatjuk az érzelmeit (márpedig ez egy filmnél, révén a könyvvel ellentétben nem ismerjük a gondolatokat, igencsak kártékony). Aztán, hogy Harry miért nem tesz semmit. Felvetettem korábban, hogy azért, mert megígérte Dumbledorne-nak, hogy minden parancsának engedelmeskedik. Az volt az ellenérv, hogy korábban is megtagadott parancsot. És pont ez az, amiért úgy érzem, mégis csak ez volt a tétlenségének oka. Ez most az 5. és 6. epizódot egymás után megnézve esett le. Harry az előző részben megszegte Dumbledore parancsát. Mi lett a vége? Sirius meghalt, a jóslat összetört, de előtte kis híján megkaparintották a Halálfalók, ráadásul életveszélybe sodorta a barátait (a könyvben ráadásul még sokan meg is sérültek, de ez most irreleváns). Szóval az utolsó eset, mikor Harry nem fogadott szót Dumbledore-nak, katasztrófába torkollott. Ezután nem csoda, hogy teljesíti ezt a parancsot, és veszteg marad, bízva Dumbledore-ban és képességeiben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Nem rossz magyarázat Igazából én is arra tippeltem, hogy szót fogad, de így leírva még inkább jónak tűnik ez a megoldás Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Nekem úgy tűnt, hogy egyszerűen elbújva maradt, és várta, hogy mikor jöhet elő. Dumbledore ráűadásul Pitonért küldte, ő jött, neki már nem volt semmi tennivalója. És azt se felejtsük el, hogy NEM volt a könyveli csata! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Számomra a 6. film vége nem tudta visszaadni a könyvbéli feszültséget, csak részben, és bár elfogadom Dzséjt magyarázatát, látványban mégis sérült az, amit magamban olvasás közben elképzeltem (pedig én pont nem vagyok az, aki nagyon felháborodik azon, ha a filmes adaptáció nem 100%-ban passzol). Mert ez egy nagyon fontos rész, a legmegdöbbentőbb vég az addigiakhoz képest (bár a Tűz serlege szorosan megy utána, mert annak a vége sem semmi). Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Én sem tudtam, de ez jó hír Azért sem kérdezem meg Egyébként valami könyvkiadós rokon/barát/stb. dolog jut eszembe kapásból Nekem volt könyvárus ismerősöm. A legtöbb Pottert hamarább olvastam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Majd ha jönnek a HP 7 film előzetesek meg képek akk lehet egyből ide linkelni. Úgy látom elég sokan oda vagyunk érte. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. A HP6 végéről jut eszembe.... nem lehet, hogy Dumbledore azért hívatta olyan kétségbeesetten Pitont, mert a barlangban megivott lötyi miatt "elszabadult" a kezén levő átok? Hogy a megölése nélkül esetleg csak napjai-órái voltak hátra? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. A HP6 végéről jut eszembe.... nem lehet, hogy Dumbledore azért hívatta olyan kétségbeesetten Pitont, mert a barlangban megivott lötyi miatt "elszabadult" a kezén levő átok? Hogy a megölése nélkül esetleg csak napjai-órái voltak hátra?Krande, olvastad a 7. könyvet? Spoiler: Azért hívta Perselust, mert tudta, hogy Draco végzett a tervével, és ezt is a Jegyből tudta. Tehát ha Draco végzett a tervével, akkor megy megölni őt, ezt meg nem hagyhatta, hogy Draco végezze vele. Perselusnak meg az élete függöt rajta az eskü miatt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Most, hogy ennyire felmerült a HP, gondoltam megnézem a 6. részt. Csak én látom, hogy McGalagony meg az oszlop kicsit áttetsző lenne? http://starwars-3d.uw.hu/snapshot20100204200110.jpg Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Most, hogy ennyire felmerült a HP, gondoltam megnézem a 6. részt. Csak én látom, hogy McGalagony meg az oszlop kicsit áttetsző lenne? http://starwars-3d.uw.hu/snapshot20100204200110.jpg Szerintem rls-hiba, az oszlopnak pedig csak fura a mintája... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. (szerkesztve) Krande, olvastad a 7. könyvet? A könyv szerint úgy van. De a filmben ezen sokkal kisebb a hangsúly, asszem nincs is \"határidő\" Draco -nak. Szerkesztve: 2010. Február 9. - Darth Krande Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Első tv spot Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Nádzson jó!! Azt a részt amikor megállítják a vonatot...azt mondja már el nekem valaki hogy hol van a könyvben és mi is az, mert marhára nem emlékszem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Azt a részt amikor megállítják a vonatot...azt mondja már el nekem valaki hogy hol van a könyvben és mi is az, mert marhára nem emlékszem.Jól emlékszel, mert nincs vonatmegállítós jelenet a könyvben Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Jól emlékszel, mert nincs vonatmegállítós jelenet a könyvben Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Nem rossz spot, már alig várom a filmet Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Jól emlékszel, mert nincs vonatmegállítós jelenet a könyvben Csak megemlítik, hogy a halálfalók Lunát a vonatúton rabolták el. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Csak megemlítik, hogy a halálfalók Lunát a vonatúton rabolták el.Akkor remélem csak egy visszaemlékezés lesz, mert elég hülyén nézne ki ha miközben Harryék a Minisztériumban ügyködnek, aközben lenne ez a jelenet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hmm, ha egy "színfalak mögötti" jelenetet beraknak a filmbe, akkor remélhetjük, hogy ami benne van a könyvben, azt sem fogják nagyon kispórolni? Bár KÉT FILMBE talán már belefér a könyv Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.