Ugrás a kommentre

SAGA Kvíz

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor egy új kérdés következik, aféle visszarázós a második felvonáshoz.

Melyik karakter koncepciója lett megálmodva legelőszőr az SW Sagahoz?

Hozzászólás ideje:

Hm... ez jó kérdés! Van sejtésem, de hogy a f*nébe bizonyosodjak meg arról, hogy jó-e (leszámítva, hogy elküldöm tippként, amit nem akarok elkapkodni :))? :D

Egyetértek Odyval!

Hozzászólás ideje:

Igaz-igaz... csak annyi ellentmondásos információ van a kérdéssel kapcsoaltban, hogy szinte bárkit írsz, valakinek a szavaival alá lehet támasztani, hogy helyes :)

Hozzászólás ideje:

Az előző fordulóból okulva. Ha tipp lesz a végén, akkor szerintem még most lődd el, hogy maradjon időd beküldeni a másik megoldásod. Nehogy cirkusz legyen a végén. :)

Hozzászólás ideje:

Egyetértek, kell végre egy kis nehezítés, mert ha tényleg senki nem esik ki, akkor nem sok értelme van a játéknak.

Egyébként van olyan, aki biztosan tudja, hogy ki volt az, anélkül, hogy utánanézne? :)

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem, van "valami" "valahol", ahol ennek pontosan utána lehet járni... :)

Bocs, hogy ennél nem vagyok konkrétabb, de ugyebár ez egy verseny :D És még az is lehet, hogy tévedek - majd kiderül...

Hozzászólás ideje:
Ha jól emlékszem, van "valami" "valahol", ahol ennek pontosan utána lehet járni...

:):P

Ötletem nekem is van, bár megmondom őszintén, nem merem egyből rávágni. :D De végül is, két lehetőségünk van...

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Lara Strongnál is bünti.

Megjegyzés a kérdéshez. Az, hogy egy karakter NEVE felmerült előszőr, az nem azt jelenti, hogy az alkotóban előszőr ő vázolódott fel. Lehet, hogy a karakter, melynek előszőr megálmodta koncepcióját, az később kapott egyáltalán nevet.

Szerkesztve: - Coce_Plant
Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.