kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. az ep6 első szinkronváltozatában Abból nekem Threepio a kedvencem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Igen, így már nagyon könnyű. Coce, most tegyél be nehéz kérdéseket amíg nem vagyok itt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Törekszem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Eh, pedig ennek még utánajárni sem annyira nehéz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. (szerkesztve) Varga Tamást, aki Jek Porkins hangját kölcsönözte az ep4 3. szinkronváltozatában... A THX-esben is van néhány manusz aki az ő hangján dumászol. Szerkesztve: 2008. Június 9. - Rog A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. (szerkesztve) Kellene ilyen szinkronkvízt csinálni. (kis lista) Szerkesztve: 2008. Június 9. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Varga Tamást, aki Jek Porkins hangját kölcsönözte az ep4 3. szinkronváltozatában, és ő felelt meg a pilóta kritériumnak. Aztán az ep6 első szinkronváltozatában furcsa mód egyszerre szinkronizálta Piett admirálist és Moff Jerjerrodot is, így megvolt a karizmatikus gonosz is, ráadásul kettő, de úgy véltem, Piettre gondolhatott, mégis csak jelentősebb figura. Illetve még ugyanennek a résznek ugyanezen szinkronverziójában volt "további magyar hang" is. Tőled aztán lehet kérdezni! Én egy különdíjat megszavazok neked. Minden csodálatom a tiéd! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Tőled aztán lehet kérdezni! Én egy különdíjat megszavazok neked. Minden csodálatom a tiéd! Inkább a szinkronhangok.hu-nak. Én csak végigkattogtattam a pilóták és a gonoszok hangját, aztán ez jött ki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Mindhárman tovább jutottatok. Új kérdés este várható. A továbbjutást csak megnyugtatásból írtam be. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Amúgy ki volt a megfejtés? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. (szerkesztve) Amúgy ki volt a megfejtés? A kérdésre a válasz Matthew Wood, aki Grievous, és Ody Mandrell hangját adta; nem is beszélve Bib Fortunáról az EP1-ben; és Sebocáról meg Magaloofról az EP2-ben. Ő. Szerkesztve: 2008. Június 10. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Hát én ezt a kérdést jól elvesztettem volna, pedig hót biztos voltam a Palpi- Ackbar szinkron Grúber Hugóban. Ugyanis egy gonosz és egy "pilóta" felállás ez is- még ha Ackbar lázadó tiszt is. Az idézőjelbe nálam simán belefért. Elhangzott tőle amúgy a 2005-ös klubon, hogy még szinkronizált valamit valamelyik verzióban. Hát ez gáz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Szégyen és gyalázat, hogy ezt a választ Te nem tudtad. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Ha az lett volna a kérdés hogy egy karizmatuikus gonosz meg egy homoki pechrakás hangja.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Ha az lett volna a kérdés hogy egy karizmatuikus gonosz meg egy homoki pechrakás hangja.... Nem nem. Egy kiégett szemű pléh doboz, és egy Tatooine -i bajnok hangja. Így a helyes. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Nem nem. Egy kiégett szemű pléh doboz, és egy Tatooine -i bajnok hangja. Így a helyes. Ez jó A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Kucccc.... izé., kaccc. Na jó, ne itt offoljunk. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Ha az lett volna a kérdés hogy egy karizmatuikus gonosz meg egy homoki pechrakás hangja.... Csak még egy OFF: De ez is ON A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Ez jó szóváltás volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Ez várható volt, hogy a megfejtésnek lesz folytatása. Elnézést hogy nem írtam be a helyes megfejtést, de úgy nézem, még így jött ki a legjobban. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 10. A Sithek bosszúja esetében a theatrical trailerjében módosítottak egy olyan apró momentumot, ami már a trailer debütálása előtt internetre kikerült nagyfelbontású képeken még nem úgy nézett ki. Mi volt ez a momentum? Remélem nem kell a kérdés mellé magyarázkodnom! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Eddigi helyes megfejtő: Dzséjt illetve Donát játékon kívül, mert végülis e játék olyan számára, mint az ópium. Nem tud leszokni róla. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. kolmilannál 12 órás bünti start. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. kolmilannál 12 órás bünti start. úristen, nem teaser, hanem theatrical! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) De ugye ez az 'apró momentum' nem olyan dolog, amit csak nagyítóval lehet észrevenni? SZERK.: Na, ebből bünti lesz... Szerkesztve: 2008. Június 11. - Szafina A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Megvan. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Szafina, intuiciód nem csal. Bünti start. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Úgy néz ki kolmilantól búcsuzunk. Talán ez lesz a forduló végső kérdése?! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) Jajjj pedig erre a kérdésre tudom a választ!! Szerkesztve: 2008. Június 12. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás