kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) Jajjj pedig erre a kérdésre tudom a választ!! Ben...(Ody...) Ben...(Ody...) miért nem mondtad meg nekem? Szerkesztve: 2008. Június 12. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. És megvan a második döntősünk. Gratulálok Dzséjt! A helyes megfejtés: A győztestől idézném. "A MagnaGuard, mely a filmben Obi-Want kukkolja az Utapaun két harci droid társaságában az előzetes képeken még kétszemű, míg a trailerben (akárcsak a filmben) már félszemű. Egész pontosan, a jobb szeme hiányzik." a képek: nagyfelbontású trailer óta A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Gratulálok Dzséjt! Kössz! De jó Akkor Uri Geller nekem már védettséget biztosít, mi? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Ben...(Ody...) Ben...(Ody...) miért nem mondtad meg nekem? Hát nem...nem erre gondoltam, úgy hogy rossz tanácsot adtam volna. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratula A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Kössz! De jó Akkor Uri Geller nekem már védettséget biztosít, mi? a színpád a tijéd! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Lehet, hogy az elkövetkező néhány napban nem tudok nethez jutni, ezért előre is JELENTKEZEM a következő fordulóra. Szerkesztve: 2008. Június 13. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Most úgy is lesz egy nagyobb szünet a következő fordulóig, de feljegyeztem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. egy nagyobb szünet Pontosan mennyi? Mert én szombattól csütörtökig nem leszek(de ez még nem biztos.). Majd ha tudok lenni onnan, írok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Egy hetet mindenképp akarok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Az jó! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Én sajnos nem tudtam válaszolni, mert tegnap vizsgáztam, és mire hazaértem, már nem volt lelkierőm kutakodni. De mindegy, mert ezt úgysem tudtam volna. Dzséjt: Gratulálok! Ody: Te mire gondoltál? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Én Vader feltartott kezére gondoltam, de az mint láthattuk nem volt jó. Biztos nem én voltam az egyetlen ilyen tévedésben elmerülő egyén. Ez a teaserben volt....játékon kívül én is benyaltam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Igen, én is azzal rontottam el, hogy olyat írtam, ami a teaser trailerben volt. Pedig minden passzolt volna, mert az a momentum, amit én találtam, másképp volt a kiszivárgott képeken, mint később a trailerben. De csak akkor jöttem rá, hogy rossz ez az elgondolásom, mikor már elküldtem az üzenetet Coce-nak... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. kolmilan is előbb teaseres hibába csúszott. Pedig direkt theatrical-t írtam... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok, Dzséjt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok, Dzséjt! Jajj igen! Én is! Elfelejtettem eddig. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Grat A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. kolmilan, szafina, Pildi, Ody, MissKarrde: köszi (remélem senkit nem hagytam ki) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. De engem igen. Igaz én csak most gratulálok ;) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. De engem igen. Igaz én csak most gratulálok ;) Hát akkor most téged is listára írlak: Donát, köszönöm A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Fogadd az én gratulációmat is! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratula Dzséjt.Remélem berúgtál, és kint voltál ma a Tankcsapdán a Pecsában. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Frenkie, lokatelli, köszönöm Frenkie: ahhoz, hogy én ma a Tankcsapdán a Pecsában kössek ki, ahhoz azért egyszerre kellene csaprészegnek, hullarészegnek, merevrészegnek, és tajtrészegnek lennem. Mert ugye Veszprémben vagyok, pénzem sincs, a koncerteket kerülöm és a Tankcsapdát sem szeretem. Ennyi kizáró tényezővel pedig még józanul sem tudnám ezt kivitelezni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Frenkie, lokatelli, köszönöm Frenkie: ahhoz, hogy én ma a Tankcsapdán a Pecsában kössek ki, ahhoz azért egyszerre kellene csaprészegnek, hullarészegnek, merevrészegnek, és tajtrészegnek lennem. Mert ugye Veszprémben vagyok, pénzem sincs, a koncerteket kerülöm és a Tankcsapdát sem szeretem. Ennyi kizáró tényezővel pedig még józanul sem tudnám ezt kivitelezni Hát igen így elég nehéz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Mikor várható a következő forduló, Coce? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Csütörtökön végeztem a vizsgákkal, és most kicsit hátradőltem feltöltődni. Most megnyitom a jelentkezés topicot, és csütörtök estig lehet majd jelentkezni. Csak utána meg 3 napra el fogok utazni, és most az a kérdés, hogy egy-két fordulóra kezdjük el, vagy várjuk meg még visszajövök. Mondjuk biztos lesz olyan, aki most a nyár alkalmával ki fog esni pár napra vagy egy hétre, így kicsit nehézkes lesz leegyeztetni ezt az utolsó fordulót. Mindegy, mindenesetre megnyitom most a Jelentkezés topicot, és mindenkinek újra kell jelentkeznie. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. (szerkesztve) Tehát kezdődjék a harmadik forduló! A következő kommentemben fog szerepelni a kérdés, amire a választ az eddig megszokott módon kérem. A játékosok listája: Donát Dzséjt kolmilan Lara Strong lokatelli Nute Gunray Obi1 Ody Mandrell Pildi Rog Szerkesztve: 2008. Július 4. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. (szerkesztve) Kis bemelegítő kérdés, hogy az új versenyzők is belerázódjanak. A Boonta Eve Classic éves versenyének nézői tulajdonképpen mik voltak a forgatások alatt? Szerkesztve: 2008. Július 4. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Coce: Látom a nevemet a játékosok között.Borzasztóan sajnálom, de én nem játszom.A John Rambossal csak hülyéskedni akartam.Poén volt.Kellemetlenűl érzem magam miatta.Mégegyszer ne haragudj, csak hülyéskedtem.Nem gondoltam, hogy komolyan veszed.Ha valaha jelentkezni fogok azt komolyan teszem majd. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás