lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Kb mikor jön ma a kérdés? Tuti elfelejtem este megnézni és akkor vesztek egy napot. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nagyon köszönöm hogy megvártatok, jöhet a kérdés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Akkor egy új kérdés következik, aféle visszarázós a második felvonáshoz. Melyik karakter koncepciója lett megálmodva legelőszőr az SW Sagahoz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Na úgy látom fel kell kötni az alsóneműt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nem elhamarkodni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hm... ez jó kérdés! Van sejtésem, de hogy a f*nébe bizonyosodjak meg arról, hogy jó-e (leszámítva, hogy elküldöm tippként, amit nem akarok elkapkodni )? Egyetértek Odyval! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Most kicsit gonosz leszek, de kellett nehezíteni. Itt eltötymöröghetünk, hogy nem esik ki senki, de hát valakinek nyerni kell. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Coce, hadd kérdezzem meg. Anyukád csuklik? Ez morcos kérdés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hát szerencsére úgy hallom, hogy még nem. Jó kutakodást a válasz után, ha fejből nem megy. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Igaz-igaz... csak annyi ellentmondásos információ van a kérdéssel kapcsoaltban, hogy szinte bárkit írsz, valakinek a szavaival alá lehet támasztani, hogy helyes A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Az előző fordulóból okulva. Ha tipp lesz a végén, akkor szerintem még most lődd el, hogy maradjon időd beküldeni a másik megoldásod. Nehogy cirkusz legyen a végén. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Jó, tippelni fogok. Nem szokásom cirkuszolni egyébként, inkább a szabály logikátlansága ellen emeltem fel a hangom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Egyetértek, kell végre egy kis nehezítés, mert ha tényleg senki nem esik ki, akkor nem sok értelme van a játéknak. Egyébként van olyan, aki biztosan tudja, hogy ki volt az, anélkül, hogy utánanézne? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hát én nem És nem tudom, mennyi időm lesz egyáltalán utánajárkálni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Ha jól emlékszem, van "valami" "valahol", ahol ennek pontosan utána lehet járni... Bocs, hogy ennél nem vagyok konkrétabb, de ugyebár ez egy verseny És még az is lehet, hogy tévedek - majd kiderül... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nekem van ötletem, de hallgatok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Válasz elküldve, remélem jó lesz.20-30 másodperc kutakodás alatt megvolt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Ha jól emlékszem, van "valami" "valahol", ahol ennek pontosan utána lehet járni... Ötletem nekem is van, bár megmondom őszintén, nem merem egyből rávágni. De végül is, két lehetőségünk van... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szafina: Nekem kapásból 3 válasz jutott eszembe a kérdésre, és most is azon filóztam, hogy vajon Coce melyikre gondolt. És vajon melyik az igazi? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Helyes megfejtő eddig: Obi1 Sajnálom Donát, de nem azok a válaszok. Bünti elkezdődött. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Oké, így viszont lövésem sincs A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Válasz elküldve, remélem jó lesz.20-30 másodperc kutakodás alatt megvolt. De penge csávó vagy. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. De penge csávó vagy. Google a barátom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Eddigi helyes megfejtő még mindig Obi1. MissKarrdenál bünti started. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Google a barátom. Szerintem önmagában a google édeskevés. Bár ha neked sikerült, akkor elég ügyesen tudsz kérdezni. Egyébként én is elküldtem, remélem jó lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hú, hát ez nehéznek bizonyul. Maradt még mindig Obi1, így Odynál meg Dzséjtnél is elkezdődött a 24 órás időblokád. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. (szerkesztve) Lara Strongnál is bünti. Megjegyzés a kérdéshez. Az, hogy egy karakter NEVE felmerült előszőr, az nem azt jelenti, hogy az alkotóban előszőr ő vázolódott fel. Lehet, hogy a karakter, melynek előszőr megálmodta koncepcióját, az később kapott egyáltalán nevet. Szerkesztve: 2008. Május 7. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Most akkor hogy van a bünti? 24 óra múlva mehet a köv válasz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Most akkor hogy van a bünti? 24 óra múlva mehet a köv válasz? Holnap 21:27-től. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Rendben ^^ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás