Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Ilyen kérdések kellenek! Ez ütött rendesen! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Igazad van, Ody. Ráadásul az első helyes megfejtő is csak keresés után tudta megadni a választ. De ettől függetlenül gratula neki, mert ő talált rá először! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Igazad van, Ody. Ráadásul az első helyes megfejtő is csak keresés után tudta megadni a választ. De ettől függetlenül gratula neki, mert ő talált rá először! Lehet, hogy ő lesz a végső győztes? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Egy biztos kíváncsi leszek Obi1 kulcsszavaira, amire a barátja 30 másodpercen belül kidobta a helyes választ. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Köszi Szafina. Nagyon remélem hogy lesz még pár ember aki megfejti, túl rövid lenne a játék ha most végetérne. Egyébként Lokatelli 5 szó elég volt a Google-nek, és az első oldalon kidobta a találatot. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Egyébként Lokatelli 5 szó elég volt a Google-nek, és az első oldalon kidobta a találatot. Gondolom, hogy egyszerű, mint a pofon pláne olyanoknak akik otthon vannak a témában mégis fejtörést okoz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Obi1: Hát ez a hála, hogy megvártunk? (Csak viccelek ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Obi1: Hát ez a hála, hogy megvártunk? (Csak viccelek ) Akár vissza is mehetek Sopronba, és akkor a nyakatokon marad a Vader figura![gonosz kacaj] A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Lokatelli is kénytelen csatlakozni a várakozók listájához. Pedig olyan közel volt... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Na, én is beküldtem... Elég érdekes megoldást találtam, remélem bejön A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Ilyen kérdések kellenek! Ez ütött rendesen! Remélem, nem angol oldalon van a válasz, mert akkor esélyem sincs megtalálni És fél óránál nincs több időm keresni, úgyhogy nagy valószínűséggel itt adom fel a játékot. Szerkesztve: 2008. Május 8. - MissKarrde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sikerült három karakterre szűkítenem a kört, de még sehol sem találtam egyértelmű választ. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Én is így voltam ezzel... és egyik se jött be. Most előhúzok majd a kalapból egy negyediket, ami vagy bejön, vagy nem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Milyen lol lenne, ha mindenki kiesne A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Mindenki nem eshet ki, hisz Obi1 már továbbjutott A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Na de tegyük fel, hogy még továbbjutnak vele páran, és a következőnél mindenki kiesik... Akkor kié a nyeremény? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Na de tegyük fel, hogy még továbbjutnak vele páran, és a következőnél mindenki kiesik... Akkor kié a nyeremény? Elosztjuk. Lesz, aki a fejét kapja, valaki a jobb lábát, valaki a balt, valaki a bal kart, valaki a jobb kart, valaki a törzset. Aztán ha nem elég, akkor jönnek a csuklók, combok, alkarok, felkarok, bokák... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hmm... túl nagy a választék A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát most zavarban vagyok. Meglátjuk végülis a forduló kimenetelét. A kérdésemre a választ én régebb óta hallottam is, és egy honlap tényként is kezeli. Rendkívül érdekes és számomra eddig új információkat küldtek be néhányan, de hát nem egyezik az általam helyes válasznak vélt megoldással. Azt mondom még menjen le ez a forduló, a szinte mindenkinél második megoldás beküldési körrel, és utánna megitélem, hogy mi legyen a továbbiakban. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. És egyébként mennyire kell részletezni a választ? Elég ha a nevet küldöm, vagy azért bontsam ki a dolgot? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Ez most mit jelent pl. rám nézve? Ha jól értem, az én megoldásom sem az volt, Coce, amelyet te elképzeltél. Akkor egészen konkrétan: nekem is kezdődik a második kör? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Egyébként szerintem nem csoda, hogy egy ilyen kérdésre nehéz megtalálni az egyetlen hiteles választ. Az a csoda, hogy Obi1-nak sikerült épp azt megtalálnia, amire Coce gondolt... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát ez az A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Most már tényleg kíváncsi vagyok arra a honlapra, ahol a helyes válasz fellelhető! Na de mindegy, azért küzdök-küzdök. És ha az osztozkodásra sor kerülne, akkor lestoppolom Vader fejét! Jó kis trófea lenne a szobám falán A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Egyébként szerintem nem csoda, hogy egy ilyen kérdésre nehéz megtalálni az egyetlen hiteles választ. Meg honnét tudni, hogy az-e a hiteles. Mondjuk nem tudom hol az az egy hiteles, szóval Obi1-nak vagy piszok mázlija van, vagy baromi jól tudta, mit kell kérdezni a google-tól A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Jól sejted Pildi, te is a csapat része lettél. Kicsit most össze van a fejem fölött borulva a dolgok, elnézésedet kérem, hogy nem írtam megfejtő listát beküldésed óta. Neked tehát a mai nap 23:57 a bűvös óra. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Jaj, pedig már azt hittem, mázlim van... De elég illusztris csapat része lettem, úgyhogy megbékéltem a gondolattal. Viszont sjtelmem sincs ezek tuán, mi lehet a helyes válasz. Na majd éjfélkor.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Van olyan rajtam kívül, aki még nem tippelt? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Miért nem tippeltél legalább egyszer eddig? Így most elúszott egy tippnyi lehetőséged, vagy félreértettelek? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Van olyan rajtam kívül, aki még nem tippelt? Még egyszer sem tippeltél? Mire vársz? Szerkesztve: 2008. Május 8. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás