Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Továbbra is maradt Ody az egyedüli helyes megfejtő. Obi1, 24 órás bünti a PM-edtől számítva. Karrde, nem is kétlem, hogy van amiben ezerszer tájékozottabb vagy, ezért is csaptam le a kvízvezető szerepre, mert az puskázhat. Dzséjt, Chewbacca-s fejtegetéseddel el is lőtted egy jövőre szánt kérdésemet... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Kezdek elhülyülni, már tudom hogy mi a megoldás.Valahogy teljesem kiment a fejemből hogy létezik ilyen karakter is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Jó, de majd ma 22:35 után forrással együtt küld be a megoldást. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Hajrá fiúk! Szerkesztve: 2008. Május 9. - Rog A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Jó, de majd ma 22:35 után forrással együtt küld be a megoldást. Meglesz főnök A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Én is jól elszúrtam a dolgot, nem vagyok rá büszke Először én is Anakin Skywalkerre gondoltam, mert annyira kézenfekvő volt számomra, hogy először az ő karaktere merült fel Lucas fejében, de a sok rossz megoldás után én is összezavarodtam. Nekem három jelöltem volt, de az előbb említett okból kizártam Anakint a körből. Én Luke-ról találtam sok mindent, többek közt azt, hogy először ő egy öreg Jedi-harcos volt, de ezt a szerepkört és számos tulajdonságot később Obi-Wan Kenobi kapta. Ezt az információt rengeteg oldalon megtaláltam, ezért is gondoltam, hogy valamelyikük lesz a megoldás. De végül bennem már egy negyedik személy is felmerült, bár nem igazán hittem, hogy ő lesz a helyes megfejtés. Ezt küldtem el játékon kívül Coce-nak. Ha a kérdés arra vonatkozott volna, hogy kinek a neve szerepelt már a legkorábbi változatokban, gondolkodás nélkül elküldöm a jó választ Na de mindegy, majd legközelebb. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Mindketten jó megfejtést küldtetek be, és mindkettőtök más forrást is jelölt meg. Mondjuk az egyik forrás pontossága az kicsit hiányos volt. A helyes megfejtés Grievous tábornok volt. Ezt magától John Knolltól tudhattuk meg, mikor Tóth Gábor szervezte le vele régebben azt a nagyszabású interjút, és ott hangzott el ez az információ. Következő kérdés holnapi nap folyamán várható. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Na mint ígértem, jön a következő kérdés. Remélem ez is okoz majd izgalmakat! A 6 filmben előforduló Sitheket (sötét jediket?) küldjétek be nekem olyan sorrendben aszerint, hogy hányan működtek közre összesen megformálásában! Kezdjétek a legkevesebbel, és megfejtésetek tartalmazza a karakterekhez tartozó pontos számokat is! Mindegyiknek helyesnek kell lennie, úgy tudom elfogadni válaszotokat. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. A Grievous-os kérdésre tudtam a választ, de így visszaolvasva, az előzőnél kicsit meg kellett kapaszkodnom... Saját kútfőből biztosan nem ment volna. Ez a mostani azért könnyebbnek tűnik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Kiegészítő információ: Csak a filmekben történő megformálások számítanak. Az rajzfilmek már nem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Én egyelőre a kérdést se tudtam felfogni, nem hogy válaszolni rá. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Én egyelőre a kérdést se tudtam felfogni, nem hogy válaszolni rá. Nekem is tizedjére sikerült csak felfogni a kérdést. Szóval azokat a színészeket kell felsorolni, akik megformálták a 6 film alatt látott sitheket. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Nekem is tizedjére sikerült csak felfogni a kérdést.Szóval azokat a színészeket kell felsorolni, akik megformálták a 6 film alatt látott sitheket. Szerintem nem. Csak a számot kell oda írni, hogy hányan formálták meg a karaktert. Legalábbis én így értelmeztem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Most már nem segíthetek (nem mintha kértétek volna ). A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Most már nem segíthetek (nem mintha kértétek volna ). Megbeszéljük egymás között. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Kíváncsi vagyok, hogy megbeszélés lesz, vagy megvezetés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Frissités n.2: A sötét Jedibe már EU-t ne kavarjunk bele, nincs csavar benne. Nem vagyok semmi hordók mögött megbúvó karakterekre kíváncsi, akik később eu regénye tucatjában szerepelnek sötét jediként. Akkor fogalmaznék úgy, hogy Negatív erőhasználó főkarakterek. Ez így eléggé egyértelmű meghatározás lesz játékosok? Obi1, ha a továbbiakban kérdésed lesz, inkább itt tedd fel, mert a legközelebbi pm-et már megoldásként fogom számba venni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. (szerkesztve) Mozifilmekben előforduló sitheket kell írni. Első blikkre pofon egyszerű a feladat. Elküldtem a megfejtést. Szerkesztve: 2008. Május 11. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Akkor a Sötét Jediket miért említetted Coce?Tudtommal egy központi szereplő sincs aki Sötét Jedi lenne. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. (szerkesztve) Akkor fogalmaznék úgy, hogy Negatív erőhasználó főkarakterek. Ez így eléggé egyértelmű meghatározás lesz játékosok? Nem tudom, minek bonyolítottad már kezdetben is. A filmekben egy csigafütyinyi Sötét Jedi sincs, nem említik őket, Lucas is kijelentette, hogy nincs. Akkor untig elég lett volna a Sith szót használnod, mert a filmekben csak és kizárólag azok vannak. Vagy ennyire magadnak akarod Vadert, hogy mindenkit kiejtetsz? Szerkesztve: 2008. Május 11. - Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Sajnálom, hogy ezzel zavart okztam az Erőben, csak még régebbi fórumos életemből sok-sok konfliktus származott belőle, vagyis ennek a két fogalomnak a különbségtételéből. A fővonal amugy is a sithek (ez a sötét jedik csak zárójelben voltak megemlítve). És persze a hangok adóját is bele kell számolni... Ez szerintem egyértelmű volt. Ha valamelyik karakter Jedi volt valamikor, akkor a Jedi részét alkotó színész, hangbiztosító gárdát már nem kell beleszámolni. Ezt csak megerősítésnek írtam. Lassan a megfejtést is leírom már... Azért kellett túlbonyolítani a kérdést, mert már ketten vagytok, és a kiskapulat ki akartam zárni, hogy a későbbiekben ha valamelyiktötök kiesne, ne lehessen erre panaszkodni. Szerintem most már minden adott. Ody-nál 24 órás bünti kezdődött, nincs még jó megoldás. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. (szerkesztve) Színészenként marha nehéz lesz megadni a pontos választ, mert pl Vadert vagy féltucatnyian játszották el. Asszem Ozzel megformálója monda anno a négy évvel ezelőtti sci-fi napon, hogy többen bújtak a jelmezbe. Szerkesztve: 2008. Május 12. - Oldfighter A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Oldie. Legendákra nem építek, csak aminek nyoma van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Ha mindketten kiesnének, akkor persze egy új kérdéssel döntjük el, ki nyeri meg Vader figuráját. Ha akarjátok, nevekkel együtt küldhetitek a számokat, de ha én egy névvel vagy akárkivel ki tudom egészíteni, aminek nyoma van, akkor rossz lesz a megoldás. Lehet akár még többet tudtok, mint én, csak akkor annak forrását is adjátok meg. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. 16:06-tól Obi1-nak is 24 órás bünti vette kezdetét. Nincs helyes megfejtés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Hát én akkor nem tudom hogy kiket írjak még..Maximális tanácstalanság. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Ody, azt neked is mondom, hogy kaszkadőrt nem kell írni. Azokat lehet nem tudjuk mindet nyomon követni, max vagy egyet. Szóval az nem kell. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Tehát kaszkadőr abszolút nem kell? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Nem. Például Bob Anderson sokáig volt Vader jelmezében, de ő végülis kaszkadőrként volt Vader gúnyájában. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Ez a kaszkadőrös most meglepett. Saját szakállamra én is összeírtam tegnap, és belevettem őket, mivel a szó szoros értelmében részt vettek a figura megformálásában. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás